5 positiva saker i mitt liv!

Vart utmanad av fina Sofia för ett tag sen, att göra denna listan med 5 positiva saker. Och såklart jag bjuder på det! Här kommer min positiva lista ....

5 Positiva saker i mitt liv ....

-Jobbet och mina arbetskompisar. Är så himla tacksam för mitt jobb. Innan min arbetsträning och anställning, så gick jag hemma flera år. Långtidssjukskrivningar, sjukdomar, smärta, starka mediciner, läkartider, remisser, fysioterapi, terapi mm, så jag vet hur det är att vara på botten och ett tag tappade jag all framtidstro. Så mitt jobb betyder verkligen mycket. Otroligt mycket! Vi har också en underbar gemenskap på jobbet, min 2:a familj har jag på jobbet!

-Träningen. Som lyfter mig så otroligt mycket. Har jag en dålig dag, så blir dagen alltid bättre efter träningen-för träningen gör så otroligt mycket för hjärnan och knoppen. Träningen boostar min hjärna med så mycket glädjehormoner! Jag har träningen att tacka för så mycket! Träningen pushar mig framåt, ger mig bättre självkänsla, ger mig en starkare kropp. Och ett starkare psyke.

-Mina närmaste & alla fina människor jag har runt mig. Som lyfter och peppar mig. Och finns där. Mitt nätverk, tack för att ni finns!

-Min pälskling. Det var meningen att du skulle komma in i vårat liv och bo med oss. min fina fina tjej! Snällare katt finns inte att hitta! Du gör mitt liv bättre!

-Skogspromenader. Min mindfullnes och meditation. Skogen och naturen ger mig verkligen tro, hopp och kärlek. Att höra fåglarna ropa på varandra i skogen, känna den friska luften och andas in skogen. Då mår jag bra!

Cupcakesen är från en fredagsfika på jobbet, en av våra arbetstränare hade bakat. Älskar våran gemenskap på jobbet!

Jag utmanar Alice, Mrssimson, Angelica, Celine och Linnea att göra denna listan, med 5 positiva i era liv, Skulle vara kul att läsa!

Kram på er denna tisdag/Annie*

Gillar

Kommentarer