Två buzzar på samma.
Fick äran att buzza falbygdena rökta ost och ruccola pesto i färskost.
Jag måste varit en mus i mitt förra liv för jag verkligen älskar allt som har mesost att göra. Dessa två va verkligen favoriter.

Rökt ost ja det är lite ovanligt men otroligt gott. Lite smak av rökt men det tar liksom inte över heller. Kommer köpa mer av till tex tapas.

Ruccola pesto smaker av Italien rakt av. Gott till kexet. Passar utmärkt till en vin och ostkväll

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Väldigt god och uppfriskande. Gillades starkt av 5åringen hemma. Inte så söt och varierad smak på tropiska frukter där mangon inte tar över som den brukar göra.

Eftersom jag inte tycker om mango va den god enligt mig. Kommer att garanterat att köpas mer av.

Likes

Comments

Det blir många inlägg idag.

Jag va och hämtade ut lithells korvpåse. Åh ser fram emot att lägga dessa korvar på grillen. Trodde verkligen att påsen skulle va liten men det är en rejäl påse. Dock hade bara Ica här i U vanliga korven. Ska bli spännande att recensera denna korv
😂

Likes

Comments

Åh den glada kossans ost är så himla god. Kan äta det till frukost, mellis. Får inte nog av den. Doppa i osten och vara njut 😍

E älskade osten med 😉

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️klar helt bästa sortimentet av den glada kossan

Likes

Comments

Idag fick jag mail om att jag kommit med i ännu en kampanj med buzzador. Känner att jag har ett flyt just nu. Hoppas resterande kampanjer gå vägen med.
Jag ska buzza för lithellsgrillpåse som kommer eller har kommit ut på marknaden.

Lite fakta on lithells:
Berättelsen om Lithells startade redan 1907. Oskar Lithell började tillverka sin favoritkorv i en liten källarlokal i Kumla där familjeföretaget satte grunden för vad som skulle bli en svensk korvklassiker.

Det finns tre olika korvpåsar att välja mellan:
Chorizo
wienerkorv
korv bokspånsrökt
givetsvis vanlig korv.


Ser fram emot denna buzzningen, vi är ju en riktig korvfamilj eller ja E älskar korv😊

Likes

Comments

Nu har äntligen våren kommit smygandes så jag passade på att ta på mig de fina solglasögonen. Kan ju säga att jag. Beställde de blåa också som går att buzza för. De är ju så otroligt sköna.
Jag brukar ha problem med solglasögon, min bända är inte den största varianten och mina kinder är kanske inte de största men inte de minsta. Så solglasögonen brukar vila på kinderna för att dessa fästen på näsan inte når. Men med dessa polaroid så funkar allt som det ska. Detta blir sista buzzningen för polaroid.
5 av 5 stjärnor får dessa fina.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bilderna är ifrån helgen i viken, ute i skogen bland kossorna som inte kom med i bild.

Likes

Comments

Har kommit med i ännu en kampanj som heter hygglo. Den finns som app så vem som helst kan ladda ber den och den är kostnadsfri.
Hygglo är en app för man kan hyra ut och hyra saker. Jag trodde först att det bara hade med bostäder att göra men nej, man kan hyra precis vad som helst.

Fick även känslan att vissa som hyr ut saker tror att det är en loppis, för varför vill man hyra en spindelmannen ryggsäck?

Ialla fall önskar du hyra nått eller hyra ut nått du har hemma och inte behöver eller har stor nytta av så ladda ner hygglo på din telefon.

3av 5 stjärnor får appen
⭐️⭐️⭐️

Likes

Comments

Alltså wow dessa solglasögon va ju suveräna. Körde bil med dom för idag är det lite sol. Då passade jag på att testa dom. Ja det va ju mycket bättre än de jag hade från kappahl för 69kr. Testade att kolla direkt på solen och det gick faktiskt. Kan ju buzza för ett par blåa och köpa ett par för billigare pris.

Det som är bra med dessa solglasögon är att de är svåra att knäcka. Med tanke på mig som har småbarn. Kunde de inte va repfria med?!
😂


Helt klart 5
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Likes

Comments

Som jag skrev igår så hämtade jag ut ett paket med en ny vara att buzza. Jag valde att betala för den för att kunna buzza då jag behöver ett par solglasögon.
Dessa är från polaroid och är extra mjuka i gummit bäst gummiaktig. De är svårare att knäcka och passformen sitter bättre än hårdplast!

Ska testa dessa solglasögon mer i solljus för att recensera dom sen
😉👌🏻

Likes

Comments