hej ...tyvärr gått för många månader!

äldsta dottern har nu flyttat hem, där allt har fallerat :( ...tiden på pilevallen har dock inte givit något, så nu återstår för oss att både anmäla de inkl soc myndigheterna..trodde det mesta skulle vara löst nu..men ack så fel man har..bara o kämpa vidare

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!

Tiden bara springer iväg! 

Har nu börjat mitt nya jobb i Hällevik! Ett lite annorlunda jobb, där det säljs allt man kan tänka sig till båtar o fiske, åh det är rena grekiskan för mig wink. Men där finns även kläder, prydnadsaker, kökssaker, tillbehör till telefoner m,m.

Tyvärr har sjukdomarna duggat tätt här, förra fredagen fick jag skicka mellan dottern till Vc då hon klagade på halsont m,m, åh det visade sig att hon hade körtelfeber o halsfluss, så det blev 10 dagar med pencillin o att hon ej ska vara med på gympan förrän efter påsklovet!. I helgen har lilltjejen legat med feber o rejält ont i halsen, så det blev Vc med henne igår, åh det var med halsfluss, så även där är det nu 10 dagar med pencillin. Åh själv har man blivit dunder förkyld.

Ang förra jobbet har vi fortfarande inte fått våra löner, trots att allt är klart från konkursförvaltaren. Nu är det länsstyrelsen som drar ut på det hela. 

Förra helgen var äldsta dottern hemma, åh eftersom det var kanon väder var vi ute en del. Nedan kommer lite bilder fr promenaden..

Likes

Comments

Ja då var det Helg igen!

Åh på måndag börjar jag mitt nya jobb..Ska bli kul men nervöst som attan wink.

Förra butiken jag jobbade i slutade i konkurs så nu får vi vänta på våra löner ett tag! Åh gud vad jag saknar det jobbet. Vi hade en chef som litade på oss o gav oss enormt ansvar som var sjukt kul, plus att jag o min arbetskollega blev enormt tajta. Igår fick jag se en bild fr butiken , kändes väldigt vemodigt. Verkligen en punkt för Hörviks framtid sad..Men nu är det dags o blicka framåt!!

Imorgon är det ju andra chansen i melodifestivalen. Åh jag håller helt klart på Linus, även om jag ej tror den har nån chans i stora finalen. Men den kommer slå stort här hemma.


Likes

Comments

Ajdå! Det var verkligen längesen jag uppdaterade här!

Men har varit en tid som varit riktigt jobbig nu! Butiken jag jobbade i blev inte riktigt som man tänkt sig! 1 dec gick jag ner till halv tid o fick det fram till den 31 Jan-14. Butiken gick bara sämre o sämre, dagskassan halvverades rätt rejält efter nyår. Mitten av januari drog chefen på semester till mexico med sin man för att fira hans 50 års dag, en resa som var planerade sedan i somras! Samtidigt halveras öppettider o tidningar sägs upp, så någonstans i allt detta förstod vi var det var på väg! Under den tid hon var borta så drog jag o min kollega runt butiken så gott det gick. Under denna tid började jag även kolla mig runt efter ett nytt jobb. Fredagen den 31 januari berättar chefen att butiken upphör. Trist men sant! Kan säga att jag har haft ett toppen jobb som jag verkligen trivts med! Men nu är det över sad..

Men härmed startar en ny epok i mitt liv, tog mig vidare till ett annat företag o presenterade mig, även min kollega var med vid detta tillfälle! Arbetsledaren där ville prata med våra handläggare på AF o sagt o gjort. Förra onsdagen hade dem möte. Åh igår var jag på anställningsintervju, åh fick jobbet smiley..Så börjar nu i mars!!!

Åh idag har jag även varit o hälsat på äldsta dottern, om knappt 5 månader flyttar hon hem igen! Hon har gjort enorma framsteg. Fick godkänt i alla ämnen i julas, super duper kul! Sjukt duktigt av henne att ha fixat detta och jag är så stolt över henne!

Ska försöka bli bättre på att uppdatera härwink

Likes

Comments

Tjoho!!! Vad tiden går, snart jul IGEN!

Hänt en del. Jag själv håller på att bli arbetslös pga att butiken ej går så bra, så nu ligger den ute till försäljning. Så 1 dec fick jag gå ner till halvtid o fick fram till siste jan-14, men lär ej vara kvar tills desssad ..

Har även hunnit med julfester både på gympan o skolan..Jätte mysigt o fint! Åh barnen var så duktiga!

Nu till helgen kommer äldsta dottern hem o stannar över jul o nyår, sjukt kul..

Här nedan kommer lite foto fr julfesterna smileyLikes

Comments

I Söndags var mitt lillatroll o åkte skridskor! Hon tyckte det var riktigt roligt, åh hon var super duktig.Likes

Comments

I dag är det exakt 2 år sedan min pappa berättade för mig att han hade lungcancer. Detta gjorde han på den årliga höstmarknaden här i stan, åh kanske inte så konstigt eftersom han var marknadsknalle. Glömmer aldrig känslan som for igenom kroppen då han berättade detta, visste varken vad jag skulle säga eller hur jag skulle bete mig. I Lördags var vi uppe o tände ett ljus för honom o övriga anhöriga som är uppe hos änglarna.

Likes

Comments

Vilken vecka...skit rolig men samtidigt jäkligt skum..jobbar fortfarande kvar ute på lister..Är väl lite knakigt eftersom detta är en turistort!.Men kan säga att jag har världens bästa chef o arbetskollega.veckan började med massa möten o en gb glass gubbe som rymt, men han hittade jag på tisdags morgonen, tog han under armen o gick till jobb ;) , snacka o m att min kolleger hade kul.dagen fortsatte med olika tokigheter, men tyvärr avslutades med att vi fick skicka en ung tjej med ambulans pga att hon trillade ihop i butiken. onsdagen fortsätter i samma tecken där min kollega får hoppa ner i frysdisken för att kunna rengöra den, vilken syn alltså. torsdagen fortsatte likadant, varuleverans men en annans butiks varor. blev en del körningar för den stackars chauffören, så hoppas verkligen morgondagen blir lugnare :) ..ha nu en helt underbar torsdags kväll .

Likes

Comments