Nu har det varit dåligt med uppdatering här det senaste men ni ska veta vad vi har arbetat med de senaste, det kommer självklart komma upp här på bloggen så fort vi kan avslöja oss. Till Decemeber kommer ni få ta del av så himla mycket kul och vi kan knappt bärga oss tills vi kan avslöja våra planer. Jag tror NI kommer ÄLSKA de! Tills dess ska ni få ta del av lite snygga modellbilder vi tagit med våran super sköna modell Vendelea Björklund! Ha en trevlig söndags kväll nu allihopa!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag myser jag runt i en super skön tröja från märket Free quent, den finns i båda rosa/grå och beige! Super skön och lätt att slänga på sig till en grymt pris! Bara 299:95 😍😍😍👍🏼

Likes

Comments

Körde på en hel grym outfit idag som passar båda till vardag o fest. Det fick bli ett vanligt vitt linne med en kofta från Soya Concept över och byxor från Freequent. Kunde inte mer än att älska denna outfit!😍😊

Kofta - 499 :-
Byxor - 499,95 :-

Likes

Comments

Dagens outfit fick bestå av en super snygg tröja från soya som passar perfekt nu till hösten, den bär verkligen upp höstens färger samtidigt som den sätter lite färg, älskar den!

​​ Byxorna är från Jolinas och har perfekt med slitningar, inte för mycket inte för lite! Simpel men perfekt.
​Hopps ni har en bra dag!

Likes

Comments

Då sätter vi igång en ny tävling där du kan vinna ett armband från märket Gemeni.

​​Det du behöver göra är:
​1 - följ oss på instagram HÄÄÄÄR! 
2 - Gilla våran facebook sida HÄÄÄÄR!
3 - Gilla vårat inlägg på facebook HÄÄÄÄR och kommentera under den bilden när du är klar!

Likes

Comments

Första inlägget för våran blogg som är för butiken och er! Vi hoppas ni ska uppskatta inläggen som ni kan följa för att få se de allra nyaste. En del av er känner säkert till ett av våra nyaste märken som heter Jolina, super fina kläder och smycken till ett jätte bra pris. Här kommer några godingar från Jolina.


Byxor 299:- och tröja 399:- i storlek onesize , Hör av er på facebook så skickar vi!

Likes

Comments

Instagram@butikkarner