Idag var det fisk i skolan, som jag inte äter hehe (inte gjort på säkert 1-2 år). Så då bestämde vi oss för att gå till donken, fett värt haha. Så gott! Jag tog det vanliga, två cheeseburgare och en liten fanta, mmmm.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hej!
Idag är det fredag.. Känns inte.. Jag sitter här hemma och funderar på vad jag ska göra, trist.
Funderar på att åka in till stan en sväng, får se.
Vad brukar du göra på fredagar?😉

Likes

Comments

Hejsan!
Just nu sitter jag i skolan och väntar på att vi ska börja. Vi fick sovmorgon idag, såå skönt. Vi börjar vanligtvis klockan 8, men idag fick vi som klarade det senaste natur provet börja vid 10 istället. Så nu sitter jag i skolan och väntar på att lektionen ska dra igång, och sen slutar jag faktiskt efter den, då jag ska till tandläkaren haha, värt att bara vara i skolan för en lektion..

Likes

Comments

Hejsan!
Idag har jag gjort verkligen ingenting.. Jag gick ändå upp rätt tidigt för att jag skulle få något gjort idag, men ack. Det enda jag har gjort är att halvt titta på en film, men jag satt ju med mobilen istället (såklart).. Sen så har jag bara legat i sängen och deppat över att lovet är slut och att det är skola imorgon. Ett + är ju att vi faktiskt får sovmorgon och börjar 10:45 istället, skönt!
Så imorgon börjar vardagen igen, ganska skönt att komma in i rutin igen, men jag hatar verkligen de tidiga mornarna. Imorgon ska väll inte vara problem att komma upp iallafall får vi hoppas hehe..
Nu vet ni läget iallafall, jag får se hur mycket jag kommer att hinna skriver under vardagarna där jag är i skolan, men jag gör mitt bästa.
Ni får ha det!

Likes

Comments

Hej!
Nu har jag precis kommit hem efter att ha ätit, supergod mat hos min syster och hennes sambo. Jättemysigt! Nu ska jag nog bara gå och lägga mig i sängen och titta lite på youtube sen ska jag nog faktiskt sova.. Jag är jättetrött.. Så vi får höras imorgon igen!

Likes

Comments

Hej på er!
Denna dagen blir verkligen inte som tänkt.. Tanken var att åka och hälsa på i ett stall, men det blev ändrat. Med tanke på att det är en sån där dag där man åker till de nära och kära, som inte längre finns här hos oss, och tänder ljus och tänker på dem lite extra.
Och som ni kanske inte vet så fick min allra bästa vän somna in för snart en månad sedan. Min allra finaste Charlie, min kanin och min bästa vän, som hängt med mig hela sitt liv, från att han var åtta veckor, och till det att han skulle fylla 4, men det var något han tyvärr inte hann med. Det är väll många som tänker att "äsch en kanin, det är väll inget". Men jag blir så ledsen på folk som tänker så, då vet man inte hur stor plats en kanin kan ha i ens hjärta. Han var och är allt. Så idag kommer jag tyvärr inte åka till något stall utan jag bestämde mig för att det är viktigare att få åka och tända ett ljus för min ängel.

"Du togs bort från mig, alldeles för tidigt, jag fick låna en ängel, för en stund. Du log mot mig, en sista gång. Du va så lugn, som om du redan gett dig av.. Du sa till mig, va inte rädd, men säg mig hur ska jag någonsin klara av..."

Likes

Comments

Hej!
Nu idag har jag ju som sagt provridit en häst, jättesöt var han verkligen. Det märkes att han gått på travet och så, men urgullig och jag gillade hans sätt att vara framåt men inte het. Vi får se om detta kommer att leda till något eller hur det blir.

Likes

Comments

Hej hej, som sagt, lovade att skriva idag igen.
Idag om bara en timme ungefär så ska jag iväg på min första provridning, på jakten efter en ny häst att kunna pyssla med och rida. Jag tycker såklart att det är hur trist som helst att Björntass flyttat, men ibland blir det tyvärr så.. Det tänker jag inte sitta och deppa över hur länge som helst, utan jag har redan bokat in två stycken provridningar denna vecka, och förmodligen så har jag en ny medryttarhäst till nästa vecka, om någon faller mig till smaken vill säga, det måste ju funka mellan ryttare och häst.
Så nu ska jag iallafall ladda mobilen, och fixa mig lite för att sedan åka iväg och träffa den första lilla kusen, vi hörs!

Likes

Comments

Hej!
Jag har varit extremt dålig på att uppdatera, men när jag läser de bloggar jag dagligen läser så går det inte att låta bli att sakna bloggandet lite. Så jag tänker mig att jag ger det ett försök till, hur ofta jag kommer att blogga kommer nog att variera, men jag ska försöka som sagt. Ni får hålla lite koll på mig i början hehe, och påminna mig.

Nu sitter jag iallafall i soffan och myser med en filt framför bonde söker fru, sjukt skönt att kunna slappna av lite och inte tänka på skolan för en gångs skull.
Ni får ha det bra så länge, så hörs vi, förmodligen senare ikväll eller imorgon!

Likes

Comments