hej alla fina läsare idag har varit en bra dag så långt vi kommit Vi har firat min underbara lillasyster som blir 4 år på tisdag<3 men med tanke på att de är en vardag brukar vi fira på helgen före födelsedagen. men hoppas alla har en bra dag så här långt och jag hoppas ingen mår dåligt för det är inte bra... för om man mår dåligt så ska man prata med en person som man kan lita på.

Men tillbaka till min dag. jag vaknade ungefär kl 8.30 då låg jag kvar i sängen och höll på med min telefon. tills mamma kom in å sa åt mig att jag skulle upp o äta frukost såklart kom min lillasyster också in o krama mig<3 de gjorde mig varm. Men sen så gick jag upp klädde på mig åt frukost ungefär halv tio/tio. efter jag ätit frukost borstade jag tänderna och börja göra min lillasysters tårta. sen kom gästerna typ ett/halv två. då fick min lillasyster öppna presenterna hon fått sen fikade vi.

min lillasyster verkar väldigt nöjd med sina presenter. helst hennes frost grejer hon ska ju vara drottning Elsa<3 . så just nu sitter jag i mitt rum och skriver till min blogg. senare vet jag inte vad jag ska göra. men nått kul hittar jag la på. hoppas ni trivs här på min blogg. hade tänkt försökt blogga alla dagar jag kan.

tisdagar har jag teater kl halv sju till åtta onsdagar och torsdagar har jag innebandy onsdagar kl sex tillsju och torsdagar en timme tidigare alltså kl fem till sex.

men detta var allt för mig idag ha en fortsatt bra em/kväll.

puss o kram hadeeee<3 <3 <3 <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments