Contains affiliate links

Veckans topp tre i produktväg:

Ögon. Hypnose Volume-a-porter mascara, Lancome. Relativt nylanserad volymmascara för pigga fransar.

Hår: Miracle divine oil, Watercloud. Olja med en doft som får sommaren att dröja kvar.

Ansikte: Face treatment oil Santal, Clarins. Olja för torr hy.

(innehåller adlinks)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här kommer några tips jag brukar ta till för att peppa hösten och försöka undvika de värsta svackorna då temperaturen sjunker.

  1. Gå igenom garderoben och magasinera sommarkläderna. Sorgligt men sant lär man inte använda sliten denim och bikinitoppar på ett tag så de får göra plats för stövlar och scarfar i min garderob. Hittade dessutom en kasse med saker att skänka (bra tips!) och en del grejer att ge bort.
  2. Planera för träning. Gör ett schema och boka in på samma sätt som jobbmöten och roliga middagar. För mig är planen 1-2 ggr i veckan efter jobb (själv eller med sällskap) och 1 lunchpass till en början.
  3. Pinna potentiella köp i "need to have" & "nice to have". På så sätt får man en överblick kring vad som kan komma att investeras i på sikt och vad som är värt att spara lite extra till. Detta går hand i hand med mitt tidigare löfte om att konsumera mer hållbart och minimera slit och släng. Delar mina bästa tips kring detta senare.
  4. Vad vill jag göra på sikt? Om 5 år respektive 10 år? Karriärstankar och resedrömmar brukar vakna till liv för mig på hösten. Perfekt läge för en bucket list med resmål och andra härliga drömmar. Skriver generellt för hand i syfte att få det att kännas mer personligt.
  5. När Om höstdeppen kickar in och allt känns hopplöst, tagga med en peppig playlist, fyll upp frys och kyl, tänd ljus och bjud över människor du trivs med på middag utan större ansträngning.
  6. Fyll på med lite nya, roliga beautyprodukter. Korallfärgat läppstift och bronzer har en tendens att funka mindre bra på min bleka skandinaviska hy under vinterhalvåret så satsar istället på gloss och jordtoner.
  7. Det är ok att ha en dag när man inte gör någonting alls och blir ett med Netflix. Om du känner för det så är det mer än okej en regning dag.
  8. D-vitamin. Äter detta tillskott sporadiskt under vinterhalvåret. Vill gärna tro att det fungerar.

Har ni några tips ni tar till för att hålla er pigga och motverade? Dela gärna :)

Likes

Comments