Vad vi gillar för klädesplagg

Vårt mål är att ha en garderob med ett fåtal utvalda plagg som man kan kombinera och som inte går ur trend. Vi tänkte nedan ge några tips på snygga plagg att ha i garderoben!


1) En powerdress

Vi älskar klänningar som utstrålar power! :) Nedan har vi några klänningsmodeller som vi gillar. Så snyggt att välja en färg som sticker ut, tex röd! För längd på ärmarna gillar vi att ärmarna antingen a) går precis över axeln (som i högra, översta bilden), b) slutar mellan axeln och armbågen som i överst vänstra eller är c) trekvarts som i två av bilderna på undre raden.


Vilken av dessa gillar ni mest?

2) En powerkostym


Det andra vi rekommenderar att man kollar på är några olika varianter av kostymer. Ett val vore att ha en kostym som är mer diskret i tex svart eller mörkblå och en som sticker ut mer i en annan färg. typ röd. Vit är också en så fin färg för kostymer.

Så fint med en snygg kostym!

3) En snygg pennkjol


Detta plagg älskar vi! Om man har en pennkjol så är det så enkelt att känna sig uppklädd. Vi gillar att ha en bas på kanske en svart och en mörkblå pennkjol som man kan kombinera med ljusare toppar. Sedan kan det vara snyggt att ha en grå (eventuellt med mönster som bilden högst upp till vänster) eller en vit/ljus färg. Gällande längd så tycker vi att det är snyggt om den slutar precis över eller precis under knäna.

Älskar pennkjolen!

4) En fin kappa

Vilken outfit som helst ser uppklädd ut om man har en fin kappa över. Vi gillar klassiska modeller i färger såsom beige, mörkblå eller svart. Trenchcoat som i bilden längst ned till vänster är ett plagg vi så gärna vill införskaffa. Den ser så bossig och cool ut!


Lite olika varianter av kappor!


5) Blusar och skjortor!

Dessa plagg älskar vi, fina blusar och skjortor! Detta är perfekt att antingen ha under din kostym eller till en pennkjol. En favorit för oss är knytblusar. Det ser klassiskt och uppklätt ut. Även en snygg, vit skjorta är så bra att ha i garderoben.


Vad tycker ni om plaggen ovan? Har ni något ni älskar i er garderob som ni kan tipsa om? Säg till om ni vill att vi skriver om någon annan kategori, typ skor, så fixar vi det! :D

Gillar

Kommentarer

elinberglundse
elinberglundse,
Tack för ett inspirerande inlägg 😊 Hoppas verkligen att ni skriver och tipsar om skor också! Gärna hur man känner sig dressad utan klack 😊nouw.com/elinberglundse
Businessanddreams
Businessanddreams,
Tusen tack för fina kommentaren, glada vi blir! Jaa vad roligt då ska vi se till att skriva ett sånt inlägg också! 😃 nouw.com/businessanddreams
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229