Hur man snabbt lär känna nya personer

Hej fina ni! Tänkte ge tips på några sätt vi gillar hur man connectar bättre med folk på exempelvis en fest eller ett mingel. ¨


1) Försök ta bort fasaden många av oss bygger upp. När vi vill imponera på andra agerar många av oss på ett sätt som vi tror den andra personen kommer uppskatta. Det som dock händer är att det blir svårare att lära känna dig. Det finns ett väldigt känt TED-talk av Brené Brown som heter "The Power of Vulnerability". Den handlar om människor som vågar leva sina liv autentiskt och vad det leder till. Se det nedan för inspiration.


2) Var genuint intresserad av den andra personen. Glöm heller inte att inte bara ställa frågor om personens jobb då det kan göra det svårt för denna person att ta bort sin mask. Ställ frågor om personen i sig, om drivkrafter och personlighet etc.


3) Se om du kan tillföra värde. Kan du koppla ihop personen med någon i ditt nätverk exempelvis? Kan du tipsa om något event personen skulle uppskatta? Det kommer i längden gynna dig, oavsett om du förväntar dig det eller inte.


Trevlig kväll! <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229