Fler kvinnliga entreprenörer

Foto: Bognandi Photoraphy

Igår hade vi en så bra kväll med programmet vi driver som heter Qalora Growth. Vi har tagit de initiativet eftersom antalet kvinnliga entreprenörer tyvärr inte ökar. Vi tror att det behövs både inspiration och kunskap för att förändra på detta!

Kvällen startade med lite mingel och sedan fick alla middag. Man fick prata med varandra om hur förra uppgiften hade gått som var att intervjua potentiella kunder om sin affärsidé. Sedan körde vi en föreläsning om marknad och bolagsformer. Därefter fick alla en uppgift som bland annat gick ut på att beräkna och analyser sin marknad. Just att förstå sin marknad tycker vi är väl investerad tid och väldigt viktigt om man ska ta in investering!

Var helt ärligt lite trött efter en hel arbetsdag när detta eventet körde igång men fick SÅ mycket energi av att träffa så underbara personer. Det bästa av allt är nog viljan som fanns att stötta varandra. Höra andras affärsidéer och se om man kunde hjälpa till eller samarbeta. Att samla likasinnade personer på ett ställe kan verkligen skapa magi!

Vill passa på att säga tusen tack till våra samarbetspartners som gör detta intiativet möjligt för oss att genomföra; Frilans Finans, Swedbank, Invest Stockholm och Stockholms Handelskammare.

Stor kram!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229