Header

2017 startet på toppen av Berlin; i et pariserhjul midt i fullpakkede Brandenburger Tor, med utsikt over hele byen.


På våren startet jeg i ny jobb, og dagene fløy forbi så fort at jeg nesten ikke husker hva som skjedde. Samtidig forberedte jeg feltarbeidet til masteroppgaven min.

Feltarbeidet ble gjennomført i Kathmandu, Nepal. Jeg fikk ikke sett så mye av landet forøvrig, men jeg rakk definitivt å bli forelsket i hovedstaden mens jeg var der!❤

Høsten ble brukt på leilighetjakt; jeg lover at jeg og kjæresten så på nesten 50 leiligheter til sammen. I tillegg søkte jeg jobb igjen. Jepp - jeg startet i to nye jobber i 2017, og er ansatt i begge fortsatt (i tillegg til at jeg jobber med masteren...).

Rett før jul overtok vi vår nye leilighet, og jeg ble samboer for første gang❤ Siden vi var midt i flyttekaoset, bestemte vi oss for å feire nyttårsaften i den nye leiligheten - bare oss to. Vi grillet marshmallows i peisen og fikk sett bittelitt fyrverkeri til tross for snøværet. Ganske stor kontrast til forrige nyttårsaften, men begge kveldene var like fine på hver sin måte.

Godt nyttår!


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Golden Temple i Patan er nok en av disse små, bortgjemte perlene man ofte går fordi hvis man ikke vet at det er der. Altså, ikke misforstå - veldig mange turister vet at det er der. Jeg bare prøver å rettferdiggjøre for meg selv at jeg såvidt rakk å besøke tempelet, som lå rett ved gjestehuset mitt, dagen før jeg dro hjem til Norge.


Likes

Comments

Dere som leser bloggen synes sikkert at alle disse templene og "durbar square"-ene ser helt like ut. Selv synes jeg at alle hadde sitt spesielle særpreget, hvilket er grunnen til at jeg - nå ganske lenge etter at jeg kom hjem til Norge - har lyst til å legge ut de siste bildene jeg tok mens jeg reiste i sommer.

Disse bildene er fra Bhaktapur Durbar Square - i Bhaktapur altså, som er den tredje byen i Kathmandu-dalen. De som har spesielt god hukommelse husker kanskje Chandra, som jeg møtte på flyplassen på vei til Kathmandu. Som faktisk bodde i Norge, og (get this) til og med har bodd flere år i hjembyen min, Halden.

Chandra selv har vokst opp i Bhaktapur, og tilbød seg å vise meg rundt i byen. Så utrolig snilt! Og igjen fikk jeg mye mer ut av besøken enn om jeg hadde dratt dit og vandret rundt alene.


Likes

Comments