orkar inte skriva nåt nu för sitter på bussen och har precis kommit till sverige men ni får bilder sålänge :))))))))))))Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Helluu, nu sitter jag hemma hos sonja ! hon är underbar och jag älskar henne , & emelie med !<3

varit här sen fredag ! det är så mysigt här ute på bonna landet! :')

hihihihi puss hej !

 det var längesen jag bloggade , men nu ska det börjas igen . kolla in sonjis bloggis med !

www.nattstad.se/sonjaberntsson 

 

älskar min fina sanna mest av allt..

Likes

Comments

hejsansvejsanhoppas alla barnen! Jag är i skolan lol op och ska spela instrument med mina barn. men dethär va bara kul, kanske bloggar sen så ni blir glada lol.

Likes

Comments

Idag har jag varit ute i skogen med Alice, jag har köpt ett nytt koppel till henne, eftersom vi inte kan gå i stan ännu på grund av allt folk som kommer kolla på hennes hälsenor så går vi i skogen, de går ju lika bra de, sen ska jag köpa mat till henne och kanske en ny skål. Jag och Alice bara softa i skogen, leker lite med henne och tvingar henne springa efter grankottar som jag kastar iväg, om hon inte hittar dom så slår jag henne med en pinne som jag hittade :) Min pinne är som gjord för att slå mina människor, den är avlång och har två "taggar" där framme, så varje gång någon te.x inte vill krypa in i sin bur så slår jag min männsika med pinnen, de är alltid lika kul, haha! Emma annordna tävlingar en gång i veckan numera och de är många som kämpar för att få sig en extra måltid med gröt och vatten, alltid lika extremt kul att se på haha. Men nu har jag andra saker att ta itu med, har de så bra MvH Albin :)

Likes

Comments

Idag kommer Albin hit så ska vi ner i källaren och fixa till det lite, får väl skölja ur matskålarna eller något. Det va några veckor sen nu. Jag återuppfann Lennart igår, vad glad han blev när han såg mig, så glad så han sprang direkt in i buren igen! Eller han försökte iaf, lite svårt nu när vi har skärt bort hälsenorna på allihopa, men dom klarar sig! Det gör dom alltid. Men bloggar mer sen.

PUSS!

Likes

Comments

Nu när jag var nere och skulle mata mina människor så insåg jag att Lennart var borta! Jag har inte en blekaste aning om hur han har lyckats ta sig ur sin bur men han är säkert här nere i källaren och yrar nånstans. Men nu hinner jag inte skriva mer, tror jag hörde hans tunga andningar så ska kolla efter om jag hittar honom. Ha det så trevligt!

Likes

Comments

Jag har nu hittat en ny hobby som jag kom på när jag hade kicken från den förra. Min nya hobby är att skära av hälsenorna av folk så att de inte kan gå utan måste krypa. Jag tycker att detta är hysteriskt roligt, ungefär som att gå på droger. Jag har även börjat släppa ut dom ur garderoberna nu när de måste krypa och har anordnat en liten tävling för de  frivilliga. Min tävling går ut på att jag ställer en matskål cirka hundra meter bort sen får de som är med och tävlar helt enkelt skynda sig dit för att få någon mat. De som inte tävlar får sitta i nummer 26 med Lennart!

PUSS! heartLikes

Comments

Hejsan! Jag tänkte dela med mig lite av min hobby igen. De är ju så här att jag gå verkligen igång på de här med att stänga in folk i trånga utrymmen eller rentav bara blockera dörren för någon, sen att själv bli utsatt är ju en annan sak, de har hänt. Jag tycker alla borde pröva de här, jag och "panik" brukar diskutera sånt här (min grupp "panik" där alla med sånna behov får vara med) på tisdagar och torsdagar, vi håller hus i lokalerna vid Hemköp i Ljungby. Tiderna står på Facebook. Det kostar inget att komma dit, vi diskutera bl.a ångest efter kicken. mm. Välkommen dit på tisdag kl. 15:00. Mvh Albin :)

Likes

Comments

Va inte i skolan idag för hade ont i magen imorse, japp det hade jag!
Inte gjort ett skit idag, skulle snacka skype med min lilla Ebba pebba men det funkade inte så jag blev mad och gick och köpte en töjning och ett par nya skor för dom förra gick sönder, japp det gjorde dom!
 Nu sitter jag uppe på mitt rum och tänker på hur mycket jag saknar min kärlek, det är galet!
Men bloggar mer ikväll, pusshej!


Dålig bild japp men ni får leva med det!


 

Likes

Comments