Det här är en av dom största jag ätit, den kallas "nånting xxxxxl" så det är alltså 5 115 grams burgare staplade, sick. men det va lite svårt att äta utan bestick, att försöka få in 5 burgare i munnen var ungefär som att dyka, det gick segt men känslan var helt underbar. Det är inte allt heller, när osten, baconet och bbq såsen kom in i munnen på en och samma gång så blev det livat och nästan lite för mycket för smaklökarna, dom hann liksom inte tänka klart så gommen höll på att sprängas utav njutningen. Medans den där scenen höll på som bäst så kom rödlöken in, och ojojoj.. Jag kunde inte röra mig ett tag, det var ungefär som när börskraschen tog slut i USA. Lyckan var obeskrivlig. hamburgaren får utan tvekan 4 Aristoteles utav 5. den hade fått 5 om alla inte var staplade på varandra. dom som jobbar där är väääldigt trevliga. 5 Aristoteles utav 5. stället rakt av är helt okej, 3 Aristoteles utav 5.

Likes

Comments

tjo ladies, jag va å käka på mitt absoluta favvoställe för någon timme sen och självklart var jag tvungen att ta deras största mest underbara hamburgare! den här heter "Jensburgare" och är på 200 gram med bacon lök, dressing och allt annat vanligt på en hamburgare, MEN denna har pommes eller om msn vill lökringar i sig, dom gör brödet själva, det är liksom pizzadeg. och shit, när tänderna greppar denna så skär den igenom burgaren som ett samuraisvärd igenom sidentyg, och när allt kommer på en och samma gång så får man värsta trippen till nirvana, ingen tråkig pendeltågshistoria här inte! det enda negativa är att brödet kan gå sönder ganska lätt, men det finns ju bestick, ellerhur? men iallafall, jag rekommenderar verkligen detta ställe. matlökarna får en sjuhelvetes orgasm, det känns som att varenda liten smaklök ligger och skriker utav njutning. men nog snackat om hamburgaren nu, den får 5 Aristoteles utav 5. Vi går vidare till "personalen" dom är helt underbara, msn får maten snabbt, dom förstår beställningen helt utan problem och dom är trevliga, allt i allt liksom! 5 Aristoteles utav 5 där också! men.. nu kommer det lilla negativa här.. det är en liten blandning utav gatukök och resturang så det är inte öppet så länge, har inte den sbsolut finaste inredningen eller något men det är endå väldigt trevligt där. 3 Aristoteles utav 5. jag rekommenderar detta ställe utan tvek.

om ni vill veta adresser på resturanger så kommentera!

Likes

Comments

jag tog en hamburgare som heter "direktören" det är en dubbel 180 grams burgare, med rökt sidfläsk, sallad, dressing och rödlök. (ketchup och senap får man ta själv) när jag satte mina tänder i den så skar tänderna igenom burgaren som ett jasplan igenom luft. Saften i hamburgaren spred sig i munnen som klamydia på magaluf, men sen när rödlöken fick sin plats i denna färgsprakande teater genom att ge min gom en uppercut, nu va det dags för sidfläsket att massera upp mina smaklökar. Med sin perfekta mörhet pullade den upp min gom i en euforisk orgasm så mina smaklökar ringde som klocktornen på ett kungligt bröllop. Där hade den kunnat få mig att stanna och eventuellt halvvägs dragit mig emot nirvana men... Jag vart nerdragen och avbruten i min känsla av en jävla skogaholms limpa till bröd, som gav mig en fet lavett och en spottloska i ansiktet och med ett flin på käften så sa den "Nej! Dina smaklökar ska inte på någon jävla pridefestival!" och det va väldigt synd då något som kunde blivit en så fantastisk resa slutade med en pendeltågshistoria mellan Nynäshamn och Bålsta klockan 01.34 en onsdagsnatt. Så denna burgare får 3 Aristoteles utav 5. men däremot var deras personal riktigt usel, dom glömde bort vad man beställde, dom tog undan maten innan man ätit färdigt och så var dom slarviga med att ta undan, 1 utav 10 på dom. men för er 18+ så har dom 150 olika ölsorter. men förutom maten så rekomenderas svenska Hamburgerköket inte. 5 utav 10 på det.

Likes

Comments