Så idag har jag åkt till uppsala för att träffa min doktor för sista gången som min doktor :c
usch vad de suger då hon har varit min doktor i typ 15 år! så de var lite jobbigt att säga hejdå till henne )":

Dock så ska jag träffa en kompis på stan idag! det var länge sedan jag fick träffa henne å bara prata. Men så blir det när man väljer olika vägar i livet men man får fler saker att prata om!

Jag har även skaffat glasögon, dom gör mig lite yr så där i början. Ovana i guess.

Ska nog ta en naptime i bilen hem nu! byebye!

Likes

Comments

I måndags var min flesta dans träning på evigheter! Det var ovant och konstigt att vara tillbaka men samtidigt var det så sjukt härligt! Jag kommer att träna med tävlingsgruppen då jag inte har orken att hänga med på en koreografi och för att jag känner att jag inte utvecklas lika mycket.

Men idag ska jag till kupolen med bästa Hanni för att jag behöver köpa lite saker inför halloween och nej de är aldrig för tidigt att skaffa saker för det! Jag är så sjukt taggad inför att få klä ut mig!

Nu sitter jag och väntar på att bussen ska komma så jag kan ta mig in till skolan, och min lugg verkar hata mig då den står rakt ut typ.. zzzz

I'll be back with more updates soon enough, byeee~

Likes

Comments

jag har halvt tröttnat på att blogga, det brukar bli så, men ska försöka få igång det igen. men ha inte för stora förhoppningar!

så, från senaste gången jag bloggade har det hänt massor! jag har dels blivit mer inblandad i "furry fandom" ja, jag vet att många är emot det, men det är väldigt mycket för att dom inte förstår vad det är..
jag har skaffat en så kallad fursuit som heter Lakris, man kan kalla det för en hon/han då jag inte vill ha ett direkt kön på Lakris. ser man lakris som en tjej då får man säga hon. ser man lakris som en kille då får man säga han!

Likes

Comments

titeln säger mycket, i know. men det är väll mest så mina tankar är just nu. helt huller om buller.
idag ska jag dock käka lunch på Zappa med älskade Hanni! det ser jag fram emot! speciellt efter allt blä som varit..

Likes

Comments

jag vet jag vet.. jag suger på att hålla bloggen aktiv, men har inte känt för att skriva. det har typ känts som en börda så jag har valt att inte göra de ett tag nu.

just nu ligger jag i sängen å önskar att jag vore frisk.. jag hostar å är tät i näsan plus att det är jobbigt med andningen.. *suck*
idag har jag även sovit i princip hela dagen å lovade mamma att försöka vara vaken till typ nu så nighty!

Likes

Comments

jahapp, då är man tillbaka i skolan, inget mer närcon för än i sommar.. längtar dock as mycket till sommar nu! det är så sjukt fint ute nu! sol, sol och mera sol! lite smått kallt men det är lugnt, ska ändå inte vara ute så mycket idag.
nu sitter jag å väntar på mina klasskamrater som verkar vara lite sega hahaha.

Likes

Comments

igår somnade jag tidigt då jag typ dog av trötthet, så hann inte blogga om närcon då.
det är så kul här! fått en massa nya vänner också! blir så glad av att vara här!
aja jag bör fixat något att käka nu, byebye

Likes

Comments

så nu har första dagen på närcon gått. and let me tell you one thing.

IT'S AMAZING!!

jag åkte hit med 2 kompisar å redan fått fler! asså känner mig så bra för jag har lyckats prata idag å skaffat vänner! Yuki though, nog en av dom som jag kommer minnas mest av dom kompisar jag skaffat här. hon är riktigt speciell å super rar!

även köpt ett halsband en choker, å katt öron!

men nu är det sent, and i should sleep. nighty

Likes

Comments