Mårten är sjuk och livet lever. Studentvecka och allt. Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Skön vecka, inga lektioner på 3 dagar. Nu ska jag hem och kolla serie, får se vad som händer ikväll. Ciao

Likes

Comments

I lördags slog vi de SNFF i de svåra sydhalländska derbyt. Det var en underbar seger som inte går att beskriva. Det firade vi med utgång, spriten flödade och fulla blev vi, helt klart en lyckad utgång!
Gårdagen bestod av soffläge och jobb på kvällen.
Idag slutade jag 10.30, åkte in till Halmstad och åt väldigt god mat på Lotus med kära lagkamrater! Underbart trevligt! Imorgon blir de ännu en lunch i Halmstad med lagkamrater, LFK är en underbar klubb med underbara spelare!
Hoppas alla haft en trevlig helg och måndag. Det har jag haft!
Ciao läsare

Likes

Comments

Längesen jag uppdaterade. Nyss kollat lejonkungen, jävla va nostalgiskt det blev. Godnatt!

Likes

Comments

Nä nu är jag så trött på allt. Nu tar jag helg. Jag har så meningslösa dagar i skolan så att man blir galen. Varför är jag ens där!? Jag har ganska mycket plugg men det är bara egna arbeten som vi inte jobbar med på lektionerna. Därför tar jag morgondagen och fredagen till att plugga hemma, så får det bli! Hoppas mina kära läsare att ni iallafall har lite att göra om dagarna för det är ganska långtråkigt att inte göra något. Puss på skinkan

Likes

Comments

​plugg, plugg och en massa plugg. 

Det märks att det bara är några veckor tills sommarlovet. Jag har sååå mycket plugg nu i några veckor framöver. Det är bara att bita i det sura äpplet och ta tag i det så det blir klart. För om 40 DAGAR tar jag studenten! Så jävla härligt på ett sätt men sorgligt på ett annat. 

Jag har även en väldigt jobbig hals som jag dras med. Haft extrem hosta i drygt 2 veckor nu och jag börjar faktiskt bli lite trött på det nu. Därför ska jag om någon timme in till doktorn och se vad de kan göra med den. Får hoppas på det bästa! 

För övrigt hade jag en väldigt bra helg! Tack så hjärtligt till alla som bidrog, ingen nämnd ingen glömd. Hoppas ni alla (ca 10) läsare också haft en trevlig långhelg!! ​Ciao

Likes

Comments

Har fått kritik av folk när jag skriver känslosamma inlägg. Därför ska jag sluta med detta. Jag ska vara så jävla känslokall här på bloggen. Bomparabompa shicherim shicherim Bomparabompa runkmaterial

Likes

Comments

Fredag - Då jag körde folk hem från studentfesten i torsdagsnatt, var jag riktigt, riktigt trött i fredags när jag vaknade. Som tur var hade jag bara en lektion, så jag var hemma igen runt 10:30. Jag deckade direkt i soffan och sov 4-5 timmar, underbart! När jag vaknade fick jag lite panik, för träningen skulle snart börja, skyndade mig iväg till Laholm för lite träning. Efter träningen åkte jag direkt tillbaka till staden Knäred, för att kolla den tuffa kampen mellan KIK-Alet IK. Efter en tapper kamp från hemmalaget blev de tyvärr torsk med 0-1. Efter det åkte jag hem, åt, kolla film och sedan somnade jag gott i soffan.
Lördag - Klockan ringde 09:30. Vaknade pigg och glad efter all sömn dagen/natten innan. Det var nämligen dax för vår andra seriematch! Motståndet för dagen var Assyriska, borta...
Bussen tog lite drygt 2,5 timmar. Vi gjorde en tapper insats och spelade oavgjort, 3-3. Go LFK!
Hemresan var mycket trevlig och rolig, när vi kom tillbaka till Glänninge åkte vi direkt till Hannes för att börja dricka lite sprit. Hade en lugn och trevlig förfest med; Hannes, Andre, Edvin och Viggo. Spelade lite beerpong och blev fulla. Efter det gick vi in till grannen, Ludvig Gustafsson för en liten hemmafest! Mycket trevligt må jag säga. Min mor kom och hämtade mig 03:00.
Söndag - Idag mår jag verkligen som jag förtjänar... Fyfan alltså. Har inte gjort ett skit idag mer än att kollat på två filmer. Jag kollade på Interstellar, verkligen en skitbra film! Rekommenderar den starkt! Snart så ska jag jobba för sista gången på mitt jobb som jag varit på i hela 4 år. Ska bli skönt att få chilla på kvällarna nu. Hoppas alla haft en lika bra helg som jag har haft! Peace out

Likes

Comments

För en vecka sedan var jag i Tyskland på klassresa. Det var väldigt roligt faktiskt, mycket bättre än förväntat. Jag lärde känna en trevlig påg vid namn Joel "vinhävarn" Elström. Vi var på många intressanta ställen som Volkswagen werk och DLR, om ni vill veta vad detta är så gå in och googla!
På kvällarna festade vi till det lite smått. Det var iallafall en trevlig resa där man fick komma bort från allt här hemma.

Ikväll är det studentfest, den sista faktiskt. Då jag lever i en ekonomisk kris för tillfället blir det att agera svarttaxi. Hoppas alla får en trevlig kväll. Peace out

Likes

Comments

Att lite bättre väder kan göra en på så mycket bättre humör är faktiskt ganska skönt. Sverige är inne i en bra period för tillfället, fortsätt så!

Dagen började med nationellt prov i svenska... Kanonkul! Eller...
Det gick väl sisådär får jag väl säga. Slutade dock efter provet som var väldigt skönt. Åt i skolan sen åkte jag hem, har nyss vaknat upp i soffan igen och funderar på vad jag ska göra. Jag ska jobba ikväll iallafall, och det suger ju.
Aja, hoppas alla får en fortsatt trevlig dag!

Likes

Comments