På våren börjar alla blommor komma. Vissa är jätte vanliga och vissa är ovanliga. Vart man än är kan man nästan alltid se en blomma. Blommor på träd, marken och massa andra ställen. Blommor är ett tecken på att sommaren är påväg. Vissa tycker om blommor väldigt mycket och vissa kanske inte tycker om blommor alls, det beror på från person till person. Jag tycker om blommor men inte maskrosor för det är mest ogräs. 

En bild säger mer än tusen ord.

Här ovanför är två bilder på syrener. Det är som en buske där det växer fina blommor. På syren blomman kan man göra saft. Blommorna är oftast lila eller vita. Dom är oftast förvildade ute i naturen men man kan även plantera dom som en häck. Just den här syrenen växer på våran skolgård precis bredvid ett ny byggt dagis. Jag och min kompis gick ut och fotade lite till våran blogg.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har vi svenska lektion igen. Då ska vi skriva ett blogginlägg men jag har ingen aning om vad jag ska skriva om.

Snart är det sommar. Jag längtar så mycket till varma dagar på stranden med alla vänner. Mysiga kvällar i solnedgången. Jag har så många bra minnen från förut och hoppas få lika bra nu. Och på sommaren så slipper man ju skolan också, aldrig behöva gå upp tidigt och komma hem sent, inga läxor eller uppgifter som man känner sig stressad över. Bara ta det lugnt och ha kul .Jag längtar så otroligt mycket till sommarlovet. Den 14 Juni slutar vi skolan och det är verkligen inte lång tid kvar. Inte många vanliga skoldagar heller, mest lugna dagar. Jag älskar verkligen sommaren.

Ses snart igen med ett nytt inlägg.

​Här är några bilder på maskrosor som jag tog idag. 

Likes

Comments

Då var det måndag och dags för skola igen. Ibland vill man verkligen inte gå till skolan och så kände jag idag. Men man måste ju.

Måndagar börjar vi som vanligt med en No lektion på morgonen, just nu håller vi på med sexualkunskap. No är inte direkt mitt favorit ämne men det kan vara roligt ibland.

Som andra lektion hade vi matte, och inte vanlig lektion utan prov... Men det gick väl ganska bra tror jag.

Efter matten hade vi slöjd och där håller jag på att göra en klänning. Jag hittade en jätte fin bild på en klänning förut och tänkte försöka göra en sån, men det gick inte så bra. Jag har sytt fel, klippt fel och gjort allt möjligt fel så den är inte fin alls. man ser knappt vad det ska vara. Men det är bara några veckor kvar i skolan nu så jag försöker få klänningen så bra och fin som möjligt iallafall. Jag har gjort om ganska många gånger men det är ändå rätt bra att testa olika tekniker.

Efter slöjden hade vi lunch i 40 minuter. Till lunch var det raggmunk och alternativet var pastasallad.

!2.25 hade vi So. Vi håller på med politiska ideologier och jag skriver om liberalismen. Man ska även göra frågor till sin text så det var det jag gjorde idag.

Nu kommer vi ha engelska och där skriver vi om Zombies. Vi ska skriva fakta om zombies och vi ska även berätta om olika sorters zombies.

14.20 slutar vi på måndagar.

​Ska försöka uppdatera lite oftare eftersom att det är en uppgift på svenskan att skriva en blogg. Man ska lägga ut så många inlägg man hinner så ska försöka skriva mer. 


Likes

Comments

​Tja tja bloggen. Jag tänkte skriva en blogg för det verkar ganska kul och jag vill testa. Jag kommer skriva om allt möjligt här men jag kanske inte uppdaterar så ofta. 💜

I min skola så har vi en uppgift på svenskan att vi ska skapa en blogg och lägga ut några inlägg, så det är det jag kommer göra. 

Hoppas ni gillar detta


Likes

Comments