KNIT // VINYL PANTS HER // BAG HER // WHITE KNIT HER // EARRINGS HER

Hej følgere, og velkommen tilbage efter en meget lang pause, her fra bloggen.
Vi har alle sammen nogen ting vi går og ønsker os, men aldrig for købt.
Derfor tænker jeg, hvorfor ikke lave en liste, sådan du husker på hvad du øsnker dig eller lign.
Jeg har personligt selv lavet en ønskesky, hvor jeg gemmer alle mine ting inde på.
De her 5 lækre ting, er nogen items til min gaderobe som jeg ønsker mig helt vildt!*
Jeg håber i kan bruge nogen af de her fede items til nogen.

Maria

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey følgere og velkommen tilbage! Jeg har valgt at lave et fashion relaterede opslag, med nogen items jeg ønsker mig utroligt meget. Måske bliver de snart købt, hvem ved? Men jeg tænkte jeg ville dele det med jer, med nogen lækre links til hvor du kan få de forskellige ting henne. Jeg synes tingene er nogen super speciale ting, som kan styles på en helt masse forskellige måde. Der er en del items med farver på, såsom den grønne sommer kjole, med de hvide blomster på. 

1. Jeg synes den her denim jakke er fed, fordi den er speciel i designet. Jeg er normalt ikke så meget til denim jakker, men lige den her jakke synes jeg er sygt fed fordi den har de her frynser som gør den så speciel som den nu er.

2. Det næste item er ret populært, og måske lidt mainstream hvis du spørg mig. Den her trøje fra Ganni er sygt fed synes jeg fordi den på alle måder er basic, og så alligevel ikke. 

3. Jeg ved ikke hvor mange farver den her super moderne taske har, den har en masse farve nuancer, både blå, grå, hvid og sort. Jeg kan godt lide den.

4. Jeg ved ikke rigtigt hvor meget der er at sige om de her støvler. Der er sikkert en del der har set dem før, eller set nogen kopier af de her lækre Toga Pulla støvler. Jeg har længe godt kunne tænke mig dem, men aldrig haft råd til dem i pengepungen. De har de her sølv "bøjler" på siderne som en detalje, de kan ikke bruge eller spændes men de er der som detaljer og pynt.

5. Det sidste item er den her lækre kjole fra trendsale, som jeg selv vil sige er en sommer kjole (selvom vi ikke har haft det allerbedste vejr her i danmark) Jeg synes den er ret basic med en masse farve på alligevel.
 

1. JACKET//HER 2. SHIRT//HER 3. BAG//HER 4. BOOTS//HER 5. DRESS//HER

Likes

Comments

hej følgere og velkommen til min blog! Det her er mit første opslag på bloggen hvor jeg kommer til at introducere jer for hvem jeg er og hvad jeg vil med min blog. hvis i kunne tænke jer at finde ud af mere så skal i bare blive ved med at læse.

Hvem er du som person?

Hvis jeg skulle beskrive mig selv ville jeg sige jeg er en meget glad pige med en helt masse energi og overskud. I min weekend og hverdag elsker jeg at feste med alkohol og mine venner, men på samme måde elsker jeg også at sidde på en cafe og snakke fra alt fra tøj til drenge med mine veninde, et glas sodavand eller vin, det ELSKER jeg! Somme tider kan jeg sagtens også have brug for en pause, hvor jeg stort set altid sidder derhjemme med min mor og hygger me d et brætspil eller film. Vi fyre op med slik og sodavand, og så sidder vil bare og hygger. Jeg bor med min mor i en lejlighed helt alene, da mine brødre er flyttet hjemmefra. Vi bor midt i byen og føler jeg er tæt på ALTING virkelig!

Hvor ser du dig selv om 5 år?

Uhhh jeg synes det er en af de svære spørgsmål, fordi måske har jeg en ide om hvor jeg er, men alligevel kan alt ændre sig på 5 år. altså f.eks måske har jeg en kæreste jeg er på min uddanelse og måske endda flyttet hjemmefra? Først skal jeg lige overstå 9. klasse og derefter tager jeg måske en 10. klasse med i ellers går jeg direkte til min frisør uddannelse. Jeg har altid haft den her drøm om at blive frisør eller designer, jeg ved ærligttalt ikke helt endnu hvad jeg kunne tænke mig at være, eller om jeg skal ud i begge uddannelser. Jeg har ingen ide endnu, men jeg tænker jeg godt kunne tænke mig at flytte hjemmefra i alderen af 18-19 års alderen, gerne med en kæreste hvis der kommer sådan en ind i billedet. Og så er det vigtigt man må have ne hund! Jeg skal flytte ind til århus by i en lejlighed hvis der er det. Det er mit største ønske!

Hvad vil i se på min kanal?

Jeg tænker for det meste er det omkring tøj og mode, men jeg ved ikke hvilke ting der mere kommer op. Det kan sagtens være at jeg en gang imellem føler for at der kommer noget nyt og anderledes op. Jeg elsker at prøve en masse nye ting med min stil, min mor hader mig også lidt for jeg hele tiden skal have nye ting, såsom en basic hvid skjorte der er hun altid sådan, “Du har sku da allerede 3 derhjemme” men de er alle sammen forskellige?

Håber i vil følge med
- M


 

Likes

Comments