Jag har som bekant väldigt sköra naglar, har alltid haft oavsett kost och livsstil. Därför håller jag alltid ögonen öppna på just produkter som just stärker naglar. Provade Mavala nail shield samt deras nagelacklsbortagare Nail polish remover pads. Nail shield ska appliceras i två steg, först med nylon fibre base, som ska göra ytan tjock och göra nageln stark, och sen lackar man över med protective sealer. Jag gjorde exakt som man skulle, men ändå blev resultatet dåligt. Tog bort allt och började om, men samma resultat. Lacket blir ojämnt och korningt, lämnar en ojämn färg och ser allmänt slafsigt ut. Så jag blev inte riktigt såld på denna.Det jag däremot blev riktigt imponerad av, var deras nagel bort-tagare Malava nail polish remover pads. Runda små bomullsbitar indränkta i olja. De tar inte bara bort nagelacket perfekt, de lämnar en mjukgörande känsla och doftar inte aceton. Tummen upp på den! :)Mavala nail shield köpt på: kronansapotek.se (94 kr)

Mavala nail polish remover pads köpt på apotea.se (52 kr)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I perioder får jag väldigt risigt hår och det lossnar nästan hela tovor när man borstar. Jag har sett över min kost, schampo och annat som kan påverka, men inte riktigt kunnat sätta fingret på vad orsaken är. När jag hade en tid hos min frisör, frågade jag henne om hon hade något tips och hon sa åt mig att köpa en produkt som heter "Silicea orginal, hår hud och naglar". Man ska ta en tablett i minst tre månader för att kunna avgöra resultatet.

Sagt och gjort. Efter två månader hade jag inte fått nämnvärt bättre naglar, men däremot slutade jag tappa hår och fick riktigt fin kvalité på det.
Köpt på: apotea.se

Silicea orginal hår hud och naglar 90 tabletter (tre månaders användning) 271 kr


Likes

Comments

För ett par veckor sedan blev jag tipsad av en apotekspersonal, om Cetaphil, som enligt henne används av kändiseliten i Hollywood. Jag var skeptisk; det är billiga produkter från apoteket, de är luktlösa och inte särskilt glamourösa i sin utformning. Men jag hade fel! :)

Efter ca en vecka blev jag len som en baby, det funkar verkligen!Köpt: på apoteket

Restoraderm body wash 149 kr

Gentle skin cleanser 99 kr

Moisturizing lotion 129 kr


Likes

Comments