Ja, ibland känns det som att det borde jag verkligen göra. Att lämna någon är alltid lättare än att bli lämnad.
Men jag skulle aldrig göra det så som du gjorde. Att bara försvinna. Helt plötsligt. Svartlista mig, någon du "älskade föralltid", någon du "ville ha familj med".
Du var tydligen så rädd att bli sårad, så att du valde att såra mig istället. Såra djupt.

Det har nu gått 3 månader. 3 månader sedan jag fick veta att det är slut. 4 månader sedan vi sågs för sista gång.
Det var så mycket jag fick gå igenom sedan dess. Att förlora dig var som att förlora en större del av mig. Min första riktiga relation. Min första älskade man som jag var så stolt över. Som fick mig tro på att vi kommer att fungera. Fick mig tro på att vi är för alltid.

Och jag som trodde att jag har äntligen kommit över dig... Kan inte tänka på dig utan att gråta dem sista 7 dagar.

Du kommer nog aldrig hitta det här inlägget, och det är väl tur. För jag vill verkligen inte att du ska få veta hur mycket jag verkligen älskar dig. Speciellt när du är någon annans nu och är säkert lycklig.

Jag saknar dig, William. Och älskar dig med hela mitt hjärta.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alltså.. fy fan.

Nyss så har jag klagat att det var länge sedan jag kände att jag var verkligen förälskad i någon. Att man inte känner så mycket som man gjorde när man var yngre.

Men plötsligt händer det. Plötsligt kommer man till en relativt nyexaminerad tandläkare som är bekant till ens syster, skakandes sätter man sig i en tandläkarstol, plötsligt böjer sig den unga tandläkaren för att göra sitt jobb, då känner man hans lukt... och blir alldeles öm. Man känner trygghet och slappnar av. Man är inte längre rädd för han, nej. Man blir förälskad på en gång...

Någon som jag skulle aldrig tro jag kommer någonsin bli förälskad i. Någon som är nu den enda jag ser, den enda mitt hjärta klappar för.
Någon som min syster tydligen också gillar... Det gör så ont.

Likes

Comments

Så surt! Blev förkyld, så mycket ont i halsen har jag inte haft på länge känns det som. Och den jobbiga nästäppan.. att använda nässpray är ju det sista man vill göra, för jag har nämligen varit beroende av den förut. Inte alls roligt kan jag säga.
Men annars mår jag relativt bra och orkar jobba.
Hoppas bara på att förkylningen ger sig snart, för jag ska ju fara iväg på lördag! Ska till min mormor som fyller år, hon bor i ett annat land och vi saknar varandra väldigt mycket. Hon vet ju inte att jag kommer, så det blir väldigt spännande! Tänkte köpa fina blommor och plinga på dörren dagen hon fyller år 😉

Glad påsk på er alla som råkar läsa det här inlägget 😊

Likes

Comments

Så lätt var det inte! Alltså vad man ska hålla på bara för att få bloggen att se relativt bra ut. Men jag sket i det helt enkelt 🙈

Men från och med nu provar jag att blogga här på nouw. Kommer skriva mest om mitt liv, mina tankar kring framtiden och liknande. Få se hur det kommer att gå 😊

Likes

Comments