Blev en sovmorgon fram till klockan 8 idag ungefär. Mitt sjukgymnast pass stod först på dagens lista. Därefter drog jag mig vidare till gymmet och körde på ett pass. Så själv var jag väl inte hemma förrän vid klockan 12. Ända sen dess har jag bara ätit massa mat, duschat och nu är det bara sängen som gäller med youtube klipp på. Planen för dagen var att jag skulle träffa Sandra senare idag, men det ändra vi till någon annan dag istället denna veckan. Så blir väl lite plugg fram mot dagen, om jag orkar.

  • Filed under: Daily

Likes

Comments


Hola! Härligt med fredag idag! Igår träffade jag Sandra en sväng på kvällen och bestämde oss för att ta en sväng ner till Strandgatan och prata samt bara äta massa gott. Jag plockade på mig en krämig pasta, tror det var namnet på den rätten om jag inte minns fel. Men den var verkligen så god om jag får säga det själv. Sen körde vi på bär paj som var yummy och även en fet stor choklad dryck med grädde. Så gott!

Idag blir det att försöka vakna upp ordentligt då jag är så trött och köra på ett träningspass direkt efter att jag har skrivit färdigt detta inlägg och innan jag ska dra mig vidare mot skolan för en 3 timmars lektion.

  • Filed under: Daily

Likes

Comments

Sista dagen innan hemresan. Det har ändå varit rätt skönt att få komma iväg ett litet tag och trots våra sjuka dagar här så har vi haft det helt perfekt. Man får ju göra det bästa av allt. Dagen har då bestått utav en sovmorgon till 09.30 ungefär sen fick det bli att stiga ur sängen. Åt frukost med min älskling och sedan slog vi oss ner i soffan ett litet tag. Runt 10.30 tog vi bussen ner till stan för sista gången och kolla runt i butikerna, men denna gången blev det inget köp. Resten av dagen har vi bara latat oss som vanligt, tryckt i oss två vitlöksbaguetter och lite annan god mat samt packat ner det mesta i resväskorna. Så imorgon väntas det oss en 12 timmars hemresa.

Likes

Comments

Vi är redan inne på 5:e dagen av resan. C är fortfarande sjuk sen vi kom hit, men verkar som att det blir bättre. Det har alltså inte hänt så mycket sen sist jag kika in här. Vi har bara spenderat vår tid i huset framför en film eller någon serie och tagit oss en promenad lite då och då till affären här i närheten. Vi passade även på att åka ner till stan i någon timma här om dagen för att se om vi kunde hitta något i butikerna och en del shopping blev det allt. Nu är väl klockan på ett ungefär runt 15.34 och vi ligger fortfarande utslagna i soffan framför tv:n och ska snart slänga in en frys pizza i ugnen som ska bli så gott just nu. Så denna söndagen blir en riktig slapp dag.

Likes

Comments