Vi har begynt å gå på visninger, og det er utrolig spennende! Idag skulle vi vært på tre stk, men rakk dessverre bare to. Den ene vi var på var en endeleilighet i "lavblokk". Vi falt ganske for den! Perfekt størrelse, god planløsning, to soverom og stort kjøkken 😄

Etterpå gikk vi på Metro og tok en kaffe og spilte monopol. Nå er det chill i sofaene med Boligjakten på Tv-en før vi skal legge oss.

Kaisa

Likes

Comments

Vi har nå vært på og spist italiensk på Strømmen, rett der vi bor. Godt var det! Er hyggelig å ta en date mitt i uka, komme seg litt bort fra hverdagen.

I gave gav jeg Ole en skjorte (den han har på seg på bildene), mens jeg fikk en bamse også skal vi 3.mars på Les Miserables i!

Nå ser vi på Luksusfellen før vi skal legge oss. Takk for en fin kveld, Lip😍

Kaisa/Nip

Likes

Comments

Idag kjøpte jeg ny kalender for 2018, siden den jeg hadde varte kun til juni. Dessuten elsker jeg følelsen av å skrive i en ny kalender! 

Ble likevel litt skremt av hvor fylt opp våren allerede var. Føles som januar forsvant for min del, så livet mangler plutselig en måned. Hoster fremdeles, men det er visst noe jeg bare må leve med...😥 Dette semesteret (er kanskje feil å kalle det for det når man ikke er student?) kommer iallefall til å gå sykt fort er jeg redd! 

Dagene fyller seg også opp med visninger, og på torsdag skal vi forhåpentligvis rekke 5 visninger. Vi er jo fremdeles usikker på hvilket område vi egentlig ønsker å bo i. Vi begge ser kanskje mest lyst på Strømmen, men vi er litt usikre på om det er kun fordi vi bor her nå og kjenner området såppas godt! Vi må iallefall være åpne og se oss rundt, så blir det nok huskjøp etter sommeren. 

Jeg har også begynt å få en del privatelever på Tåsen! Det startet med to for fire uker siden, men nå har det jaggu meg blitt åtte🎻 Er utrolig hyggelig at folk har lyst å gå til meg, kanskje det blir en liten privat "Cathrines Fiolinskole" etterhvert? 

Grunnen til overskrifta er forresten at jeg fylte inn reisen i den nye kalenderen, og da fant jeg ut at det er knapt fem måneder til vi drar! Jeg gleder meg så sykt. Så mange fine byer på en gang. 

I morgen er det 14.februar, noe som betyr Valentinsdagen. Vi hadde egentlig tenkt å bruke kvelden, siden jeg ikke er hjemme fra jobb før rundt halv 9, til å spise middag og se luksusfellen. Men! Siden to elever er borte i morgen, så er jeg hjemme en time tidligere. Vi har derfor bestilt bord på en italiensk rett ved der vi bor😊

Kaisa

Likes

Comments

Endelig er det hælj!

Bortsett fra at jeg er litt trøtt, så er formen helt tipp topp. Vi brukte dagen på Strømmen Storsenter. Var så sykt mange folk der idag! Dro egentlig dit for å se om det hadde kommet vårnytt i butikkene, siden mamma ringte i går og sa det var så mye fint og nytt på Companys i Trondheim. Jeg dro på Companys på Strømmen, og endelig er alle salgsvarene ut av butikken. Så mye fint og nytt!

Ellers så drakk vi kaffe og spilte to runder med monopol på iPaden (jeg vant begge gangene😄).

Vi dro på butikken for å handle middag til idag og i morgen. Vi har jo sånn matkasse i hverdagen, så vi trenger ikke å tenke på middager så ofte. Det ble taco idag, og det var egentlig veldig godt!

I kveld blir det bare oss to hjemme. Vi skal spille Alle Mot 1 på NRK kl 20, men i mens ser vi på Harry Potter and the half blood prince. Viser seg at Ole ikke har sett den, så da fikk vi en unnskyldning til å se Harry Potter😍

Klem fra Kaisa

Likes

Comments

A spell that can erase the memory of someone, partially or completely.

Jeg hører konstant på Harry Potter bøkene lest av Stephen Fry på lydbok. Først og fremst er det mine favorittbøker, men de blir enda bedre av en som leser så fantastisk. Jeg har hørt på de over ett år i strekk (!), det betyr at når jeg er ferdig med siste bok så starter jeg fra toppen igjen med Harry Potter and The Philosopher's Stone.

I går kveld startet jeg på siste boken, Harry Potter and The Deathly Hallows. Så i mangel for noe å kalle innlegget, så tok jeg inspirasjon fra en trylleformel/charm/spell jeg akkurat hørte om på lydboka.

Idag har det vært en helt vanlig tirsdag, sånn jobbmessig. Men! Etter jobb dro Ole Jørgen og jeg på vår første visning! Vi har ikke tenkt å kjøpe helt enda, men etter sommeren håper vi på å få kjøpt vår første bolig🤗

Før visningen møttes vi på Metro/Lørenskog og spiste dagens sushi. Så kjørte vi oppover til der visningen var. Det var en helt fin leilighet i femte etasje (jeg synes kanskje det var litt høyt...). To store soverom, romslig stue som kan gjøres til stue og kontor, fin størrelse på kjøkkenet, men veldig lite bad. Det er noe sånt vi tenker oss, men vi har litt lyst på en plass der vi kan øve, og er usikker på at dette er det perfekte området for oss. Vi skal på to til denne uken, så dette blir en spennende vår😊

Under ser dere utsikten fra balkongen.

Kaisa

Likes

Comments

Bedre sent enn aldri, sies det.

Siden jeg vært syk siden før nyttårsaften har januar på mange måneder være en kjip måned. Jeg er fremdeles ikke hundre prosent frisk, hoster opp slim, men ser positivt på det - har jo ikke 40 i feber!

Jeg fikk endelig fått til en liten bursdagsfeiring med gode venner. Ole og jeg ryddet hele kvelden før, og jaggu meg ble det ganske fint! Vi laget til en skikkelig barnebursdag med sjokolademuffins, sjokolade, nonstop og potetgull. Ole synes dette ble litt vel barnslig, så han laget pina colada til gjestene.

Det var en rolig og fin gjeng, helt perfekt egentlig. Vi drakk litt vin og øl, spilte Alle mot 1 på NRK og andre quizspill. Tilslutt tok vi alle lokaltoget inn til Oslo og gikk ut på Dattera til Hagen på Grønland. 🍹

Dagen etter var vi invitert til familielunsj på Grefsenkollen. Her fikk vi digg tre retters og hygget oss i koselig selskap 😊 Vi ble så mette at dette var middagen for dagen.

Idag er det mandag og vanlig uke. Nytt på året er at jeg har fått fire søte privatelever på ettermiddagen. Ta vare på spillegleden!

God natt fra Kaisa

Likes

Comments

Siden vi har brukt booking.com til leting og bestilling av hotell, så har vi bestilt med den varianten der vi kan avbestille til inten 24 timer før uten noen avgift. Dette har jo selvfølgelig den fordelen med at vi slipper å betale akkurat nå, i tillegg til at vi kan holde oss oppdatert på røvertilbud som av og til dukker opp på booking.com. Vi hadde en slik undersøkelse sist uke, noe som resulterte i at vi byttet ut flere av hotellene med nye fire- og femstjernes hotell!

Jeg vil derfor i dette innlegget legge ut de nye hotellene vi har bestilt. I motsetning til sist innlegg, så har hotellene nå stortsett fire stjerner, et par har fem, og det er bare et fåtall som kun har tre stjerner. Det skal også sies at de hotellene vi byttet til bedre standard kostet det samme, eller billigere (!), enn det vi hadde tidligere.

Bryllupsinterrailplanlegging går iallefall som smooth! Eneste som mangler er å få lagt inn to reiser med lokaltog (har ikke kommet på nett enda) og få bestilt plassbilletter på de lengste reisene.

Kaisa :)

First Hotel Twentyseven

Vi bor i København fra 9. til 11. juli. Her fant vi et hotell i gåavstand fra togstasjonen, noe som er veldig praktisk!
Hotellet har fire stjerner og frokost er inkludert.

Sjekk ut hotellet her.

The Westin Grand Berlin

I Berlin fikk vi et supertilbud på et femstjernes hotell som ligger rett ved Brandenburger Tor.
Hotellet har blant annet spa og basseng. Her skal vi bo 11. til 13. juli.

Se hotellet her.

Motel One Amsterdam

I Amsterdam bor vi på et trestjerners-hotell, iallefall forløpig. Her skal vi bo 13. til 15. juli.
Vi synes hotellet ser ganske greit ut, men det er nok ikke så veldig sentralt.

Se på hotellet her.

Novotel Brussels City Centre

Jeg har tidligere bodd på Novotel-serien i Nice (tror jeg)? Det virker trygt og hotellet ser veldig flott ut.
Det har fire stjerner og ligger ganske sentralt, så vidt som vi skjønner ut ifra vår lille kunnskap om Brussel.
Her bor vi 15. til 17. juli.

Se på hotellet her.

Best Western Le 18 Paris

I Paris skal vi være i tre dager, 17. til 20. juli.
Vi fant et godt tilbud på et Best Western hotell, fire stjerner, som ligger midt i Montmartre.
Det er inkludert frokost, men den er vel kanskje litt american-preget, siden hotellkjeden er amerikansk...

Sjekk ut hotellet her.

Hotel Prinzregent München

Vi måtte (les: vi hadde lyst) til å ta en natt i München på vår vei til Roma. Her skal vi bo en natt, 20. til 21. juli.
Kvelden etterpå skal vi nemlig ta nattoget til Roma herfra.
Hotellet er nok ikke så veldig sentralt, men det har fire stjerner. Vi synes også det så veldig tysk og hjemmekoselig ut!

Les om hotellet her.

Albergo Ottocento

I Roma skal vi også bo 3 netter, 22. til 25. juli.
Vi skal bo på et firestjernes hotell rett ved Spanske Trappa. Her har vi bodd før, så vi vet hva vi går til.
Hotellet er sentralt og det er inkludert frokost.

Hotel Alcyone

Vi har ikke funnet noe nytt hotell i Venezia. Her skal vi bo to netter, 25. til 27. juli.
Det er kun tre stjerner, men er veldig sentralt og er inkludert frokost.
Skal holde øynene åpne og se om vi finner noen bedre tilbud!

Se hotellet her.

Plakat Suites Hotel

I Wien fant vi også et supertilbud på et fire stjerners hotell. Vi tror hotellet ligger ganske sentralt...
Vi skal bo i "delegat-suitten". Dessverre er det bare en natt, 27. til 28. juli.

Her kan dere se hotellet og suitten vår.

Hotel Fürst Bismarck

Vi tar en natt (28. til 29. juli) i Hamburg for å gjøre reisen hjemover mindre lang.
Dette hotellet ligger rett ved togstasjonen, men er ikke så sentralt.
Hotellet har kun tre stjerner, men tror ikke vi klarer å finne noe som er mer praktisk.

Se hotellet her.

Hotel Astoria

Siste stopp på reisen er København, 29.-30. juli.
Dette hotellet har tre stjerner, og er nok det hotellet vi har med lavest standard.
Det ligger rett ved togstasjonen, og det er meget praktisk siden vi kun skal sove der før vi skal reise hjem.

Sjekk ut hotellet her.

Likes

Comments