Did I forget? Den tredje mars åker jag, min mamma, min kära mormor och min underbara storebror till Thailand och är där i två veckor och några dagar! :) Ska bli så sjukt härligt att komma ifrån skolan, snön och regnet och framför allt all stress! Att kunna slappna av, sola, bada och bara ha det bäst med personerna man verkligen tycker om kommer bli så himla härligt!
Vi ska bo på ett hotell som heter Kata Country house och kommer även befinna mig på Kata beach varje dag förmodligen :)
Var i Thailand 2008 och vad jag kan minnas då så var det helt underbart och vi ska bo på samma hotell som sist! Kommer bli sååå skönt och tänkte att jag ska försöka uppdatera med bloggen så ofta jag kan och göra tidsinställda så att det kommer uppdatering varje dag osv! Kommer även att videoblogga på min videofyme kanal - lellezzz. Så där får ni klicka in lite då och då!
Ser det inte underbart ut?
Likes

Comments

Hejsan på er, nu är klockan sträcka över ett och dagen har börjat bra! Ligger i sängen och slöar och bredvid mig ligger Hanna. Skrev ju i förra inlägget att det skulle komma lite information så här är den!

Som ni kanske märkt så har jag en nystartad blogg här och hoppas på många trevliga läsare som tittar in emellan åt. Antar att inte riktigt alla vet vem jag är men jag heter Linnéa Pettersson och bor i Lerum. En liten stad utanför Göteborg.
Jag är född 11 januari år 2000 och är idag 15 år. På fritiden sysslar jag med hästar, vänner och videos på min videofyme kanal där jag heter lellezzz och har 1,3 k. Vad finns egentligen att berätta? För två år sedan kom det upp en ny sak för mig som jag gick ut med för ca 6 månader sedan och det är inget mer än att jag är Bisexuell. Alltså dras jag till båda könen men mer till killar än tjejer faktiskt. Accepterar du inte mig som den jag är så finns det inte så mycket vi kan göra åt saken utan du får bara hantera att jag är den jag är och har alltid vart samma person som innan och kommer vara. Blev accepterad av alla mina vänner, familj osv. Inget konstigt med det liksom. I övrigt är jag en sprallig tjej som älskar smink, mode och bloggar! Hoppas att du kommer stortrivas här så hörs vi sen!
Kram kram :)


Likes

Comments

Godmorgon homies, hoppas ni sovit gott och hade en bra fredag igår! Min var alldeles underbar och jag spenderade den med Hanna och hennes släkt medan vi firade Kinesisk nyår! Åt god mat och pratade med ägarna till Jfr.se en riktigt bra sida så den kan jag tipsa om!
Kom hem rätt så sent igår kväll men det hindrade oss inte från att vara uppe ett tag till :)

Nu blir det frukost och sen så får vi se vad vi hittar på fram över dagen! Förmodligen så träffar vi några kompisar om inte planerna blir ändrade. Kommer ett info inlägg om någon timme så håll er uppdaterade!
Kram kram :)


Likes

Comments