Gå med i gruppen : snabel A
På Facebook glöm ej att bjuda in dina vänner..

💋🍻

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 115 Readers

Likes

Comments

Tyvärr så har de blivit dåligt med träning de senaste. Har fullt upp med flytten till huset. Med det måste ju göras. Men snart så är jag på G igen på gymmet 💪🏽. Håll ut 😉

  • 125 Readers

Likes

Comments

Inatt blir det en sömlös natt. Kommer knappt sova nått inatt och så ska jag upp och jobba imorgon. Börjar 06.20 👌🏼. Jippi!!
Men spela roll vem fan bryr sig.. Inte jag iaf.

Hopas ni sover gott.. Eller att ni kan sova ut på morgonen eller sova hela dagen imorgon om de är så..

Imorgon ska mitt bröst dö!!
Ha de bra👍🏼

  • 152 Readers

Likes

Comments

Världens sämsta pass blev det idag.. Dock ben iaf..
Stressa för att träna ben och hinna spela 2 timmar fotboll efter.. Men blev ett slafsigt benpass sen ingen fotboll. 👍🏼

Pissskit!!!

  • 154 Readers

Likes

Comments

För vissa individer så har träningen en stor roll här i livet. Men ibland så uppstår det "problem" som till exempel motivationen, tid, kärlek och känslor, folk på gymmet m.m vad nu som kan spöka runt i våra kroppar. Alla får som träna r kommer stöt på dessa problem. Dem enda sakerna man kan göra åt saken är att antingen ta någon vilodag ( vilket jag personligen tycker är sämsta alternativet) eller så kan man ta en runda på löparspåret istället. Varför inte köra ben genom backträning. Träna hemma är också ett allternativ, som kan gå bra om man tränar rätt och verkligen tränar.

De bästa enligt mig är att man tar sig till gymmet och kör, biter ihop, hög musik går inne sig själv och bara mosa. Försök hitta nått i dina problem som du kan vända till dig som en bra anledning till att träna. Det är ett sätt att hitta motivationen.
Som tex. Om du är arg eller sur /lessen. PERFEKT ut med inslag på gymmet. det fungerar gör mig. Det kanske gör det för dig mer😉.

Det finns självklart andra sätt att hitta motivationen. Många köper olika slags produkter att ta före, under och efter träning. För att nå dina mål med träningen. Det är också ett sätt där man kan hitta motivationen.

Sen finns det hur mycket videon som helst på youtube som man kan kolla på. Hitta dina favoriter, gå in i dig själv och lyssna på dem innan träning. Jag lovar dig att du kommer få Motivation där. Lägger in en av mina bra videon här under 💪🏽.

Undrar ni något eller vill ha tips så är det bara att kommentera släng iväg ett meddelande. Jag lovar er att jag kommer svara så fort jag kan och så bra jag kan.

#
❤️

  • 158 Readers

Likes

Comments

Idag är det Torsdag och det är LegDay 👌🏼.!
Fan så tråkigt med ben men skönt efteråt.. Man behöver träna bena annars så ser man förjävlig ut.... Jag tycker man är så sjukt ful när man endast tränar överkroppen och har tändstickor som ben. Eller är det bara jag?

#smärtasomsmärta #letitbeeasy #❤️

  • 160 Readers

Likes

Comments

Igår blev det endast fokus på ryggen. Så dagens pass blir fokus på armarna. Äntligen så får jag se vad du gör för i dina armar hjärtat..

Idag ska det brinna i armarna.! 🔥😜

#smärtasomsmärta #letitbeeasy #❤️

  • 179 Readers

Likes

Comments

Måndag idag och idag är det älskade ryggpass. Jag älskar att köra rygg. Det är en stor muskelgrupp som man kan plåga rejält. Lägger även in lite biceps som avslutning..
Ska bli riktigt skönt att träna idag. Jag ska döda min rygg idag. 💪🏽
#smärtasomsmärta #letitbeeasy

  • 192 Readers

Likes

Comments

Idag är det Söndag 😞 jag gillar ej söndagar.. Söndag är en enda ångest dag för man ska till jobbet imorgon. Så man får göra de bästa av situationen...

Igår hade jag vilodag från träningen så idag blir det att köra bröst, mage & lite axlar. Jag ska försöka fixa lite bilder från gymmet idag, om jag kommer ihåg.. Ska även försöka få med hjärtat idag. Hon får ju inte slappa allt för mycket.

Hjärtat har sinnessjuk träningsvärk i hennes ben efter benpasset med mig. Självklart så körde hon med sina egna vikter och jag med mina. Jag gillar att hon verkligen kämpar och sliter fast hon inte är jätte van med detta.

Men hon får ta de i hennes takt börja med lätta vikter och många rep. Och utföra övningarna rätt. Så man lyfter rätt och så dumt att lära sig att träna fel.

Kanske blir lite Pokemon jakt idag med riktigt bra tidsfördriv.

#letitbeeasy #smärtasomsmärta #❤️

  • 207 Readers

Likes

Comments

Tjohopp!!

Igår så var jag och hjärtat först och jaga Pokemons.. Där efter så va det benpass på gymmet.. Det gick lite segare för hjärtat jämfört med ryggen.. Men hon bet ihop och kämpa på💪🏽.
Hon är såå duktig med mycket vilja. Som jag bara behöver locka fram.
Efter gymmet skulle de bli lite mer Pokémon jakt men vi kom visst hem efter 00.00😖. Och jag gick upp idag 05.30 för att bege mig till jobbet. Ja sånt är livet. Det är fredag idag iaf så man får sova ut lite imorgon.

Idag efter jobbet blir det säkert lite Pokemon jakt efter att vi vart på gymmet igen. Idag kommer vi lägga all fokus på armarna. Ska bli ett riktigt plågsamt och tufft armpass idag.
Ska bli skoj att se vad hon går för me armarna me😋☺️.

#smärtasomsmärta #letitbeeasy #pokemongo #❤️

  • 237 Readers

Likes

Comments