Men enligt min mamma är det en dum idé att tvätta bort läppstift med det . Det är tydligen inte bra att ha det i ansiktet 😂
Till mitt försvar måste jag ändå säg att det faktiskt inte gick att få bort på något annat sätt , så det var diskmedel eller Ajax .....

Nåja, jag kär ändå stenhårt på att testar man inte så får man aldrig veta . Denna gången fick jag lära mig den hårda vägen 😂 så note to self; använd inte diskmedel i ansiktet .

Likes

Comments

Eftersom mina hästar av någon oförklarlig anledning ständigt skadar sig (det dumma med att ha fler hästar är att skadorna ökar ...) så är det lika bra att vara väl förberedd med det som går åt mest !
(Beställde även några kg bomull men det fanns tydligen inte hemma ....)

Likes

Comments

Minimannen fick åka på årets första tävling i söndags, en P&j i Tingsryd. 70 och 80 gick han vilket funkade bra, lite mindre bra när han glömmer att han ska lyfta på benen dock 😂 nej men ett ner i varje är vi hur nöjda som helst med, det ska nog bli hopphäst av honom. Han har ju trots allt en mycket bra ryttare på sig och vad kan gå fel då liksom ☺️👏🏼

Likes

Comments

Har försökt att intala mig själv ett bra tag nu att förkylning feber och ont i halsen är på väg bort . Men trots denna tankekraften så envisas allt med att stanna . Så nu har jag gravt fram, beställt och köpt allt som jag kunnat hitta i "nujävlarskajagblifrisk" väg .
Skam den som ger sig.

Likes

Comments

Idag snöar det , igen .
Jag är ganska trött på vintern nu . Eller är jag ?

Fördel nummer 1; vi slipper flugor , myggor och alla andra småkryp som gör livet surt för både oss och hästarna .

2; man får anledning att använda alla fina varma kläder man köpt, dom nya chapsen och den där snygga mössan . Tänk vad onödigt det hade varit att lägga pengar på sånt annars !

3; man slipper allt damm , tänk när man rider på en supertorr ridbana och dammet bara yr, till slut har man damm överallt, på sig själv, på utrustningen och på hästen . Det slipper man ju nu !

Fast nej, jag gillar nog inte vintern ändå 😬❄️⛄️

Likes

Comments

Hovslagaren kom ut nu ikväll . Så snällt när hon inte är min hovslagare egentligen . Guld värt !

Ingen hovböld hittades, däremot såg det ut som att när skon trampats av så hade en skokappa tryckts in i insidan av hoven och bildat ett litet hål vilket han var rätt känslig på . Även en liten del av tån hade han lyckats fläka bort så att den i sin tur vilt sig under hoven och bildat ett tryck där . Kanske inte så konstigt att han fick ont stackarn . Hon fixade till allt och la ett nytt omslag, han började till och med stödja på benet under tiden . Gick även betydligt bättre när jag tog in honom i boxen så nu håller vi tummarna för att det var detta som var felet
☺️

Likes

Comments

Dom är så jävla snygga , fina och helt underbara.

Men fy i helvete vad jag hatar dom just nu, det gör ont att gå i dom, det gör ont att stå i dom, blodcirkulationen nästan upphör i fötterna när man rider och stampar ner hälarna som för övrigt är nästan omöjligt .

Just nu ser jag inga fördelar med dom mer än att dom är så jävla snygga !

Stöveljävlar ....... 😡❤️😡❤️😡❤️


Likes

Comments

Imorgon återstår det att se om det är en hovböld eller inte . Har iaf lagt våtvarmt omslag på hoven och tagit slut på allt mitt sista vet rap ... Dags att shoppa !

Likes

Comments