Header

Jag har bestämt mig för att gå vidare, det är med en tår i halsen som jag säger detta! Men efter två dagars inaktivitet så har jag förberett mitt nästa äventyr, nämligen att lämna en del av min vardag bakom mig. Jag kommer däremot aldrig att glömma denna fantastiska resa, det har varit en resa tillsammans med er. Jag har pratat om mode, nattliv, om min Acne och så mycket mer.

Jag vill inte hålla detta inlägget långrandigt utan ska förklara vad som komma skall nu. Jag har nämligen fått mest & absolut bäst respons på att det uppskattas att se vad som sker på klubbarn i Sthlm. Dom flesta av er är inte ute lika mycket som mig och det är helt förståeligt, men det är däremot alltid kul att se vad somliga av oss har haft för sig. Därav kommer jag från och med idag att lansera Sthlm Nightlife. Ett instagramkonto som inte har med mig att göra, det är ett instagramkonto som endast ska summera vad som sker på klubbarna runt om. Jag kommer publicera bilder, videos, boomerangs på tjejer och killar. Jag kommer att försöka vara överallt och ingenstans. Jag publicerar här för er, för mina läsare att det är jag som är grundaren bakom kontot Sthlm Nightlife. Men förutom till er kommer jag inte att publicera det, utan jag kommer att hålla det tyst för att göra kontot så opersonligt som möjligt.

Jag hoppas att ni vill följa med på denna resan. Vi startar igång med gårdagens video, vi startar här, och vi avslutar här. Jag tackar för min tid på Nouw och för min tid som bloggare.


• SthlmNightlife •

• SthlmNightlife •

För er som vill följa mer än bara mitt nattliv, följ mitt privata instagramkonto.

• Privat Instagram •

En sista gång säger jag detta... Må bäst, ha bäst, lev bäst!

Puss å Kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gårdagen var helt perfekt! Jag hann med att äta middag med Oscar för att sedan bege mig ut och träffa dessa fantastiska vännerna. Att under en och samma kväll hinna besöka Nonni Bar, Miss Clara, Estelle, Vida, Sense, Café Opera & End Nightclub var kämpigt. Tre destinationer per kväll tycker jag personligen är perfekt, sju stycken blev lite överdrivet även för mig.

Kamera: Iphone X

Gårdagens Outfit: Kavaj från Zara. Skjorta från Riley. Schal från Peckham Rye.

Nu ikväll väntar Inflyttningsfest hemma hos min bror. Förhoppningsvis blir det beer pong och mycket därtill. Tills vidare, Må bäst, Ha bäst & Lev Bäst!


Puss å Kram!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu är det dags att få ihop två inlägg i ett! Nämligen helgens tips samt min personliga önskelista av dagens Black Friday sortiment. Det kommer vara ett tips som är svårt att motstå, samt väskor och kläder av den högre prisklassen.


Nominering för helgens tips,

Vi har fyra veckor bakom oss med mängder av konfetti och Co2, men det var bara början. Nu på söndag kommer ni nämligen att ha möjligheten att skåda en tävling och en fest av absolut högsta kvalité. Det är 5 finalister som har tagit sig till the GRAND FINAL av Café Opera Dj Challenge. På söndag klockan 22.00 slår vi upp portarna, där väntar show, det väntar högsta musik och en "lagom" konsumtion av alkohol. Jag har längtat enda sedan föregående år! Har du aldrig gett det en chans eller nyligen fyllt 18? Oavsett anledning så är detta något ni inte vill missa. Jag hoppas vi ses där.

En av finalisterna, Yaro & Estelle...

Black Friday och många av er har varit iväg för att fynda bäst ni kan. Jag var själv i Nacka Forum och möttes av en arbetande myrstack. Med andra ord alldeles för mycket folk, för mycket ljud, för mycket av allt. Det är lite därav jag gör detta inlägg. Om du vill unna dig själv något speciellt eller addera något till årets önskelista. Då har jag här summerat 6 olika artiklar av kvalitativa märken som självklart är rabatterade. Personliga favoriten är T-shirt nummer två samt väska nummer 1. Men allt har sin charm samt sitt tillfälle, så kolla om just du finner dig något, något att addera till årets önskelista inför julen.

• Armani Skinnjacka, Här. • T-shirt 1, Här. • T-shirt 2, Här. • Väska 1, Här. • Väska 2, Här. • Väska 3, Här.

Puss å Kram!

Likes

Comments

Jag älskar att starta mina meningar med "i skrivande stund" och jag var påväg att göra det ännu en gång. Jag sitter nämligen på Joe & The juice med en shake från Naked Juicebar. Det känns lite fel då dom är konkurrenter. Planen nu är iallafall att möta Oscar och att vi ska finna något som kan roa oss en stund framöver.


Vad det blir får ni veta av under kvällen eller morgondagen.

Puss å Kram!

Likes

Comments

Shit vilken härlig känsla jag hade inom mig idag, jag vaknade kring 10-tiden av att ljuset trängde sig in mellan dom slarvigt ihopdragna gardinerna. Inte nog med det fick jag sushi hemkört av en vän, 9 lax, 4 rullar med wasabi och ingefära! Det är något speciellt med Sushi.

Jag har precis kollat klart säsong 1 av serien The 100 och är lite smått besatt. Den värsta känslan som finns egentligen, dagarna bara försvinner framför teven och min tidsuppfattning är då katastrof. Nu ska jag därav kasta mig in i duschen, fixa mig lite snabbt och sedan bege mig in till stan eller Nacka Forum, har faktiskt inte bestämt vart än.

Låt oss se vad Black Friday har att erbjuda, kanske finner man lite julklappar, kanske något till helgens festligheter eller varför inte något fint till hemmet?

En gammal bild från ett höstigare Sverige.

Senare i eftermiddag ska jag ge ut helgens tips, det kommer att bestå av konfetti i råge. Jag ska även tipsa om några varor som är på rea under dagen. Ha nu en fantastisk fredag,


Puss å Kram!

Likes

Comments

Gårdagen var på förhand en tuff onsdag, med en/två dagar kvar tills löning var det många som beslöt sig för att stanna hemma. Men spelschemat var densamma trots det, Woken stod som förrätt, Café Opera som varmrätt och End som efterrätt. Jag kan ärligt säga att jag gick miste om förrätten men kom precis lagom till huvudakten för kvällen. Det var ingen vanlig huvudakt denna onsdag, denna onsdag så var nämligen mina två favoriter Frida Ottosson och Rebecca Waller på besök (@forw). Jag kom med förslaget att dom skulle få erhålla en VIP bjudning till sina närmaste tjejkompisar. Så lagom till 22.30 serverades drinkar och cupcakes till ett tjugotal sprudlande tjejer. Ett superlyckat event och så kul att få träffa nya, glada, härliga människor. Många av oss begav sig sedan över till END Nightclub, där fortsatte festen ända till gryningen.


Ni måste kika in videon när min kära chef handslår lite grädde, dessutom en rungande publik runtom!

Outfit: Klocka från Forsling. Skjorta från Riley. Kostym från Zara. Schal från Peckam Rye. Stämpel från END.


Puss å Kram!

Likes

Comments

En dag utan större överraskningar, inga centrumbesök, inga luncher, inga möten, med andra ord en väldigt skön dag. Problemet blir ju då att det inte finns mycket att berätta för er. Men varför gör jag då detta inlägg?

Jag vill nämligen inte bedriva en blogg där allt alltid är guld och gröna skogar med röda mattan. Det finns dagar, dagar som denna när inte mycket sker. Då kan ni lika gärna få höra det. Jag hade exempelvis Fabian här i ett par timmar. Vi gjorde verkligen ingenting förutom att kolla på serien the100 samt att vi kollade på GoPro videos. Jag kan länka några för er nedan. Förövrigt en jäkligt spännande serie som ni finner på Netflix.

Sen närmade sig klockan närmare 19 och middag med pappa väntade. Eftersom att Mamma är och jobbar i utlandet så blev det svensk falukorv med färskpasta. Det är lite av en klassiker för oss två när hela huset är tjejfritt. Vi hamnar dessutom i djupa diskussioner om allt ifrån tjejer till jobb. Det kan ibland spåra iväg en aning men det är rätt roligt kan jag tycka.

Tre helt mirakulösa videos som jag blir smått imponerade av måste jag säga.

Ni får nu ha en fantastisk kväll,


Puss å Kram!

Likes

Comments

Vi befinner oss två dagar ifrån löning, två dagar ifrån black friday. Det känns då meningslöst att tipsa om reor på 10 till 20%. Jag bestämde mig därav att summera några få utvalda artiklar före er på fredag och istället skriver om min kaotiska förmiddag nu.

-----

Jag vaknade vid 06.20 och har sedan dess blivit runtskickad, från vårdcentralen till akuten för att sedan åka tillbaka till vårdcentralen än en gång. Det kändes som att sitta i ett spindelnät där tråd efter tråd bara klipptes bort, ingen ville ha med spindeln att göra. Efter två timmars väntan fick jag äntligen besöka en läkare. Jag har nämligen varit tom på energi dom senaste dagarna och vi beslutade oss för att göra ett blodprov på både njure och lever. Vi såg i mina journaler att det inte har gjorts sedan jag slutade min medicineringen av acnen. Det dröjer nu upp till en vecka med att få svarsresultaten, medans jag väntar så bad hon mig däremot att köpa Vitamintillskott. Någon som jag sedan en vecka tillbaka redan har brukat. Jag får inte många minuters dagsljus om dagen och inte heller en tillräckligt varierad och vitaminrik kost som man bör få. Långa och många nätter har gjort att jag prioriterar snabbtillagade måltider framför en vitaminrik och varierad kost.


Som exempel kan det vara denna nudelsoppa med 1liter vatten, två paket snabbnudlar och två uppskurna kokkorvar. Inte i närheten av den lyx och kvalité som när min mor tillagar min mat.

Nu väntar summering av gästlistor och bordsbokningar, vi ses väl ikväll?


Puss å Kram!

Likes

Comments

För många minnen, för många dagar och ett för stort helvete! Jag befinner mig i skrivande stund på den platsen där jag tillbringade tre år, på två våningar med ett mål. Jag skulle gå över mållinjen, oavsett om jag var först, sist eller bara en av medianen.

Jag ska summera mina tre år på Young Business Creatives, den gymnasieskola som stöttade min kreativitet, min uppfinningsrikedom trots brist på både närvaro och engagemang. Allting startade i Augusti 2014, det var innan Acnens värsta år. Däremot kantades jag under perioden av osäkerhet i min tandställning och allt vad det innebar. Ni som är eller har varit i den situationen vet hur maten fastnar, leendet kan påverkas och hur smärtan efter att man spänner känns.

-----

Jag klev iallafall in i glasbyggnaden på Markusplatsen 7, jag var fem minuter sen så jag springer upp för trapporna till våning 4. Något som jag efteråt får ångra lika snabbt, 4 våningar på mindre än minuten innebar högt flås och skakande ben. Ni som själva har befunnit er i byggnaden kan med säkerhet känna igen er.

Vi välkomnades av Oskar Sjögren, rektor och chef för dryga 500 elever och lärare därtill. Han sa det en rektor bör säga men även en extra sak, han sa något som än idag sitter fastklistrat långt bak i hjärnmalmen, "Vi ska förändra världen"! Just där och då förstod jag ingenting. Ska jag på tre år i en ny skola, med helt nya människor, lyckas att förändra världen?

Idag har jag börjat inse tanken bakom dom väl valda orden, iallafall vad jag tror han menade och ville förmedla. Om inte så är detta min teori! För oavsett om du sitter bakom kassan på Lidl, säljer korv på gatan, är mäklare, bankdirektör eller nattklubbspromoter som mig. Oavsett yrke och position i samhället så kan vi alla bidra från just vår egna plats. Sitter du bakom kassan kan du ha det svårt att förändra framtiden för utrotningshotade djur, men du kan göra ditt för att minska sexuella trakasserier på just din arbetsplats.

Vart än vi är, vad vi än gör så har vi alltid möjligheten att göra stunden där och då till ett bättre plats.

Det handlar inte om att vi ska på över 40års tid vända den största stenen av dom alla. Att vi ska revolutionera fram en mekanism som gör att vi kan bo på månen. Nej utan vi kan lika gärna vända 1 liten sten i månaden, på 40 år är det då hela 480st goda gärningar för ett bättre samhälle.

Allt från att säga hej till den okända, till att sortera soppor, till att värdera människor lika oavsett dess etnicitet, sexuella läggning, religion och politiska ståndpunkter. Oavsett vem du bemöter, bemöt den med respekt. Du vet aldrig vem din framtida kund är, eller chef för den delen också.

-----

Mycket prat om en och samma sak nu, men jag tycker nämligen det är extremt viktigt att punktera detta. Sen vad som gjorde denna skolan lite extra viktig för mig är följande...

Under tre års tid fanns ingen ambition till att prestera mer än nödvändigt, ingen morot att komma i tid på morgonen. Under årskurs tre låg jag på dryga 50% frånvaro, inte något jag är stolt över men inte heller något jag kan ångra. Däremot trots min frånvaro fann jag en speciell relation till mina lärare och mentorer. Jag fick support att jobba hemifrån, jag fick verktyg och material att utvecklas i dom ämnena jag trots allt brann för. Jag gick min egen väg och den var allt annat än rak.

Det är en skola med frihet, en skola där eleven får använda sin kreativa förmåga för att skapa och framställa tankar och idéer. Något som jag fick smaka på ordentligt under mitt UF år. Jag drev tillsammans med 5 andra klasskompisar ett företag vid namn SustainableCable Uf. Vi sålde krympslang i tvåpack med egendesignade instruktionskort för hur man kan förebygga sina Iphone laddare/Iphone hörlurar mot skador.

Under ett års tid fick jag en smakstart på entreprenörskap på riktigt. Jag knöt sponsorer och leverantörer, vi gick igenom buller och brak. Det var en bergochdalbana utan dess like, men samtidigt är det något jag kan glädjas åt idag. För att arbeta på nattklubb som en promoter gör att man kommer i diskussioner och argumentationer med chefer och kollegor. Man går inte varje gång ifrån ett möte som vinnare med sitt förslag om kommande event. Det är alltid många slevar i grytan och man får helt enkelt ge & ta. Något som jag personligen inte gillade under min tid med UF. Då ville jag vara ensam med sista ordet oavsett vad.

-----

Jag vill kort och gott tacka skolan jag gick i för att dom stod ut med mig i tre års tid. Jag vill tacka alla gamla elever för att dom inte klaga när jag inte var där. Skämtåsido så uppskattar jag dessa tre år något enormt och för er nyfikenhet så gick jag ut med minst godkända betyg i samtliga ämnen.

Ett litet extra tack till Oskar (rektor), Robert (uflärare), Jenny (mentor) och Helene (svenskalärare).

Puss å Kram!

Likes

Comments

Jag tog en bilfärd på 2 minuter, ner till Alvin ett kvarter bort, allt för att skåda fotbollsgalan i en gemensam soffa. Inför årets fotbollsgala var det mycket som var omdiskuterat, men främst vem som skulle få äran att prisas till årets bästa manliga fotbollsspelare, Guldbollen!


Andreas Granqvist? V*f*n!? Absolut han har varit en ledargestalt, han har varit en bärande balk till ett efterlängtat världsmästerskap. Men är han verkligen årets bästa fotbollsspelare? Framför en Zlatan och en Emil Forsberg? Jag ska summera Aftonbladets sammandragna statistik för er...

Zlatan Ibrahimovic har varit skadad sedan april 2017. Innan dess hade han vunnit Europa League och den engelska ligacupen med Manchester United, samt blivit uttagen i ”årets lag i Europa League” och utsedd till Europas tionde bästa spelare av Uefa.

Emil Forsberg, 26, vinnare av assistligan i Bundesliga 2016/17 och uttagen i ”årets lag i den tyska ligan”.

Andreas Granqvist, 32, stor hjälte när Sverige kvalificerade sig till VM genom att slå ut Italien i playoff.

Mikael Lustig, 30, skotsk liga- och cupmästare med Celtic och tongivande för det svenska lands­laget i VM-kvalet.

Victor Nilsson Lindelöf, 23, portugisisk liga- och cupmästare med Benfica och en av de elva spelare som ansågs ha fått det största genombrottet i Champions League 2016/17.

Granqvist är med andra ord bara en hjälte? Han har inget mer bakom sig det forna året. Jag säger inte att Zlatan förtjänade priset ännu ett år. Men kolla på Emil Forsberg, vinnare av assistligan i Bundesliga och uttagen i årets lag i en av världens största ligor. Han slog dessutom ett forna assistrekord i Bundesliga, om det är något värt? Min syn på saken är iallafall att juryn vägde in Granqvists säkerhet och ledarskap i ett VM avancemang lite för mycket. Priset ska gå till den bästa fotbollsspelaren under det hela forna året, inte till den största, bästa och viktigaste ledaren till ett kommande VM.

Vi ses & Vi hörs...


Puss å Kram!

Likes

Comments