​Inledningen:

Hej, jag heter Sally Andersson och är 15 år. Jag har ljust brunt hår och mörkbruna ögon. Jag är en Foooer och jag vill berätta om hur jag träffade min älskade kille Felix.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sallys perspektiv:

Jag vaknade av att solen sken in i mitt rum. Jag tittade på klockan och fick panik. Klockan var 06:45 och jag började 08:30. Jag gick till min garderob och tog fram rena underkläder och gick till duschen. När jag var klar gick jag till mitt rum och direkt till garderoben. Jag tog fram dagens outfit. Det fick bli en svart croptop ( jag vet, stavfel ) med långärmar, en mysig kofta och ett par mörkgråa högmidjade byxor. Sen satte jag på plattången och min hårtork. Sedan började sminka mig som vanligt. När jag var klar torkade och plattade jag håret och satte upp det i en hög hästsvans. Nu jag var klar var klockan 08:10 så jag gick ner till köket med min väska i handen och gjorde frukost. Det fick bli en macka men ost och skinka och ett glas mjölk. Efter det gick jag och borstade tänderna, gick till hallen och satte på mig min jacka och mina vita converse ( stavfel igen ). När jag var klar skrek jag hejdå till mamma, pappa och Nicki ( min hund ) och trampade till skolan. Väl framme gick jag raka vägen till mitt skåp. Åhhhhhh, neeeej. Det är Isabell, Nichole och Sarah. Skolan bitchar. Och de är påväg mot mig. Isabell höll Tomas ( henne kille ) i handen och log elakt mot mig.

- Heeeeej Sally gumman, oj vad rädd du ser ut. Är du okej (Hahahaha) sa hon.

- ja, jag mådde bra tills du kom. Viskade jag tyst.

- VAA, vad sa du hora.

- JAG MÅDDE BRA TILLS DU, DINA BITCHAR TILL KOMPISAR OCH IDIOTISKA POJKVÄN KOM HIT! Skrek jag.

- BITCH KAN DU VARA SJÄLV, JÄVLA HORA. KÄFTEN OKEY. Skrek Isabell

- OM DU SÄGER SÅ TILL JORDENS ÄNGEL ( Isabell menar han ) IGEN SÅ KOMMER MINA VÄNNER ATT TA HAND OM DIG OKEY. JÄVLA SLAMPA. Skrek Tomas och slog till mig jätte hårt i ansiktet.

Men plötsligt kom en kille springande mot oss och slog till Tomas ännu hårdare i magen så att han ramlade ner på marken.

Felix perspektiv:

Jag var ny här på skolan så jag visste inte vart allt fanns. Men plötsligt hörde jag röster skrika och började springa till det hållet där det kom ifrån. Sen såg jag att det stod 4 personer framför en tjej och en kille slog tjejen i ansiktet med sin knytnäve. Jag fick panik. Den stakars tjejen började små gråta lite och jag sprang fram till killen och slog honom i magen så att han ramlade ner på marken. Tre andra tjejer som var med i detta stod och flörtade med mig men jag ignorerade de och stod som förstelnad och bara stirrade mot tjejen som blev slagen. Hon var så snygg. Hennes ögon, hår, kropp, näsa, läppar och brösten plus rumpan var så heta. Jag sa ju det, hennes kropp är perfa. Felix gilla tänkte jag för mig själv och blinkade med ena ögat. Jag gav henne min '' jag diggar dig, kan jag få ditt nummer så att vi kan träffas och lära känna varandra '' blick och hon log lite blygt mot mig. Jaa, hon diggar mig också. Nu kommer jag att börja haffa henne innan någon annan gör det. Men neeeeej. Åhh, vad synd. En så här fin och sexig ung dam måste ju ha en pojkvän. Aja, man kan alltid fråga henne Felix😘😉

Likes

Comments

Idag var en väldigt ansträngande dag. Jag var på fryshuset som alla de andra dagarna denna vecka. Det var så mycket kul. Jag och mina kompisar vi gjorde massa saker som tillexempel dansa, sjunga och förbereda/servera fika. Bullar, kakor, muffins och massa mer.

Vi sprang ner till botten våningen och gick in i ett stort rum. Men helt plötsligt hörde vi röster och en rund man skrek: Vad gör ni här tjejer. men en mörk och hård ( arg och fundersam ) tom på rösten. Han jagade oss upp för trapporna till andra våningen. Vi sprang så att jag var nära på att mina lungor skulle ta slut. Vi sprang rakt upp till entrén, rakt förbi hela Lovely Days och rakt in på tjej toan. Vi hörde röster komma nära direkt efter att vi hade stängt igen dörren och satt oss på stolen. Ja, det fanns en stol i badrummet. Vi gick ut sen och det var ingen där. Som tur var.

Jag tänker imorron börja med novellen.

// Ha en fin kväll //

.Sanna.

​Inte detta fika men liknande.

Likes

Comments

Hej igen, har inte skrivit på länge men jag har hat mycket att göra. Jag kommer nu dagligen skriva lite och om allt, är sämst på att blogga och kommer säkert inte få några tittare alls men det är en kul grej och älskar att skriva så hoppas jag inte är föööör tråkig


​Jag just nu hahha

Likes

Comments

hei, jag undrar om jag ska skriva en blogg som dagboks blogg eller om jag ska skriva en novell på den. hoppas jag får åtminstone 1 kommentar. 

//Sanna ​​

Likes

Comments

Hej allihopa, ny blogg, nya strategier, nytt tänkande och nya inlägg såklart! Hoppas att ni gillar min blogg!!
Hejdå


Likes

Comments