Herregud, vem i hela världen trodde att jag just nu skulle ligga i en stor dubbelsäng, ha mindre plats till mina grejer helst mina kläder. Och vem i hela friden trodde att det skulle stå en nyköpt och ny renoverad bil ute på uppfarten som är min och den jag tycker om mest på hela jorden? Inte jag iallafall.

Under 8 månader har mitt liv förändrats. Joel har flyttat in hos mig. Vi delar på allt , händelser och även mitt hela egna liv. Detta är precis det jag vill ha och jag är uppe i början på min egen dröm. Drömmen är inte slut än och jag hoppas att den aldrig kommer att göra det. Personen jag lever med är min andra halva, jag vet precis vad han vill/ inte vill, hur han tänker och tycker om saker. Jag älskar det och jag älskar honom. Han är min livskamrat som jag alltid vill ha kvar. Han är personen som jag vill alltid ska vara vid min sida även om jag är jobbig, tjurig och envis. Jag har mina sidor som ibland jag själv kan tycka är jobbiga men det är bara sådan jag är och jag hoppas verkligen att han orkar att stå ut med det hela sitt liv. Jag älskar honom. Oerhört mycket.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vad tänker ni på när ni hör ordet kärlek? Jag tänker själv först och främst på att man tycker om någon, det kan vara sin familj, vänner, pojk/flickvänner och till saker och djur. Men kärlek kan vara mycket starkare än så. Vissa människor värdersätter saker i sitt liv högre än sig själva, det kan till exempel vara en tro men det kan även vara till sin livskamrat och sina barn.

Kärlek kan betyda olika för olika människor, det är det jag vill komma fram till. Jag har tänkt mycket på det den sista tiden. Jag känner att det jag värdersätter högt just nu är min kärlek till tid. Jag måste få tiden till att räcka till till mina intressen, min pojkvän och självklart det som jag antagligen värdersätter högst mina vänner. Jag ska inte säga att jag inte vill vara med min pojkvän men honom träffar jag och pratar med nästan hela min vakna tid och därför säger jag att man måste få tiden till sina vänner också. Det kan lätt bli att man "glömmer" de annars och riktar bara sin koncentration på en sak. Men för att man ska må bra måste man ha vännerna där som kan stötta upp en när man behöver dem, men då måste även jag finnas till för dom när de vill ha min uppmärksamhet. Det är svårt men det är sådant man får prioritera och välja.

Mina vänner är underbara, jag kan inte begära något mer av dem. De finns alla där när jag känner för att prata. Jag har väldigt många vänner som jag kan prata med, men sjäkvklart har jag de få kompisarna som jag känner att det är något speciellt med dom och jag trivs med de, många kallar det sina Bästa vänner. Jag vill inte kalla någon det, jag tycker det är kränkande för de personerna som jag inte kallar det så därför kallar jag dom istället för min närmare krets. Det känns mer narturligt och mer sant. Jag tycker om de personerna precis som att de är en del av mig eftersom de vet så mycket mer om mig än vad jag själv vet.
Kärleken till alla mina vänner är otroligt stor och jag värdersätter dem högt.

Kärleken är nyckelordet till riktig vänskap.

Likes

Comments

Jag vet inte hur detta kommer sig men jag ska förklara. Jag skapade denna blogg för att jag skulle kunna skriva av mig allt jag kände som inte känns bra i mitt liv. Jag har mått kasst och jag ville förändra det. Det har nu förändrats. Jag har aldrig i mitt liv varit så här glad och lycklig som jag är just nu. Kanske det bara är för stunden, men det tror jag inte för att det handlar om en sak man inte bara kastar bort. Kärlek.
Joel och jag har erkänt för varandra vad vi tycker om varandra och som tur var tyckte vi samma sak. Det känns som alla mina bekymmer är bortblåsta med vinden och att de aldrig kommer att komma tillbaka. Jag vet även det att det inte är sant för jag är nykär. Men när man har varit som bästa vänner och man helt plötsligt ska gå från vänner till något mer är det väldigt överväldigande. Man pratar om saker man aldrig förut skulle änns få för sig att säga eller skriva.
Men jag ska säga er, man bryr sig inte, allt får komma som det vill. Jag gör vad jag vill och jag säger vad jag. För han är en fantastisk kille.

Nu ska jag fortsätta skriva med Joel och försöka hålla honom vaken under nattpasset. Får se hur det går, jag kommer somna så fort jag släcker lampan, godnatt ♡

Likes

Comments

Denna helgen har varit fullproppad med olika upplevelse! Harry Potter kväll med vännerna sedan idag var jag med Joel och fiskade från 13- 18. Det har varit helt underbart, inte för att jag kan skryta med att jag jag kan fiska alls, för vu fick inte ett enda napp men bara umgänget var trevligt och vi hade roligt så länge det varade.
Imorgon är det början på min sista vecka på arbetet. Skönt för nu behöver jag lite lov och njuta av mitt liv. Detta lovet ska bli det bästa i mitt liv! Det ska jag se till. Men för göra det behöver jag sömn, så det ska jag fixa nu..

Likes

Comments

Här ligger jag i min säng och är klar vaken. Bredvid mig ligger mina bästa vänner Victoria och Joel. Det var en lång natt. Victoria kom klockan 6 och Joel kom runt 8. Vi hade bestämmt oss för att ha Harry Potter kväll, vi hann att se den första filmen sedan hade klockan redan blivit halv tolv och då sa vi att det var dags för att bege oss upp mot sängarna.
Jag tror inte vi somnade frammåt 2. Joel kan ibland ha lite svårt att hålla tyst på nätterna, en nattuggla. Vilket Inte jag är.
Det känns faktiskt lite konstigt att ha han i mitt rum. Jag känner honom jätte väl men endå så känns det lite lustig, men det kanske ska vara så.
Varför ska man vakna så här tidigt när man varit uppe hela natten? Jag tycker det verkar orimligt.. menmen.. jag får väl vänta på att de ska vakna. Senare idag kanske jag ska följa med Joel och fiska, men vi får se hur det blir med det. Ha en bra dag! :)

Likes

Comments

Hur svårt ska det vara för att säga vad man känner och bara fråga honom hur han känner. Nu, ikväll har jag pratat med Joel igen, men fortfarande har jag svårt för att få ut det jag vill säga. Jag sitter inne med så otroligt mycket ord och kännslor så en dag kommer det explodera.
Jag har ingen aning hur jag ska ta mig modet till att säga det till honom och få honom att förstå hur jag känner för honom på riktigt. Just nu känns det som jag gömmer mig bakom en fasad som är väldigt svår att bryta, och ja det är den eftersom jag har svårt för att släppa in människor in på mitt skin. Jag klarar inte av det, jag får panikattacker och jag mår psysiskt dåligt av att behöva ha någon så nära mig, me. Trotts detta så längtar jag efter det. Kanske är det för att jag vill ha spänningen eller fylla hål rummet som finns.
Det finns inga ord som kan förklara hur jag mår och känner för olika saker och inte för andra heller. Eftersom det inte blir så många ord av detta, kan jag ju inte som min blogg heter: "Brudens liv i ord" förklara det, så då fungerar det inte för man kan inte förklara allt som finns och känns.
Godnatt

Likes

Comments

Här sitter jag och njuter, tänk vad skönt skönt det kan kännas ibland att gå upp tidigt och sedan sitta ute i morgonsolen. Inte för kallt och inte för varmt. Härligt helt enkelt. Om en halvtimme sitter jag inne på vårdcentralen och har börjat jobbat. Hoppas alla får en bra dag, som jag ska ha kan man ju hoppas på!

Likes

Comments

Vilken helg det har varit, firat midsommar, träffat min kusin och hans flickvän, haft en mysig tjej kväll med två av mina bästa vänner som alltid stöttar mig i vårt och torrt. Jag sov över och nu sitter jag här i soffan och tittar på Fear factor.
Det var länge sedan jag hade en sådan fullspäckad vecka utan att vara helt slut i kroppen. Men idag laddar vi om och tar tag i livet för imorgon börjar jobbet igen och jag ska sticka fler människor i armarna, välkomna till mig ;)
Ha en fin dag, för det ska jag ha!

Likes

Comments

  • Ojoj det har inte blivit så mycket skrivet nu på ett tag, hoppas ni kan förlåta mig och det tror jag ni kan gör nu äntligen skriver jag ju igen ;) hihi 
I måndags började jag att jobba. trivs super bra. Jag är på en vårdcentral, och eftersom jag är påväg att utbilda mig till undersköterska så får jag höra det mesta som de gör. Jag tar blodprover, alltså sticker folk i armarna med nålar och jag gör lite annat smått. Igår så var ni inga patienter så då återgick jag till att mina jornaler som jag också håller på att sortera, jag hatar det. Papper och åter lite papper till! = Att man skär sig på papprena, fy satan vad ont det gör!Åå det är en sak jag glömt att berätta, igår efter jobbet så träffade jag några kompisar, blandannat Joel som gick ett år över mig om du kommer ihåg det från ett tidigare inlägg. Vi skulle iallafall hå på något som Karskrona annordnar varje år vid samma tid, Lövmarknaden. Okej det är alltid samma skit på alla marknader. Jag är värsta handlaren när jag är där, jag köpte en hel påse med körsbär! (sarkastisk) Ja det vae det ända jag köpte och mina kompisar köpte inte mycket mer dom. Men jag tror jag pratar för många, man är inte fär för sakerna, man är där för kompisarna och många sådanna träffade jag så det var väldigt trevlig kväll!
Påväg hem från detta spektakel så åkte jag med Joel och en annan kompis. Joel och sitter alltid och lyssnar på musik tillsammans och då blir det för det mesta hårdrock, tex In Flames, men inte idag. Efter en stund på bussresan så sätter han igång låten All of me med John Ledgend, en riktig kärlekslåt som ni antagligen vet om. Sedan sa han väldigt allvarligt att denna låten handlar om oss, men så dum jag var så skämtade jag bara bort det och nu i efterhand har jag tänkt på det. Så knasigt av mig! Nu får jag på något sätt reparera detta och prata med honom om det, för jag kan ju inte säga att jag inte tycker emot det som låten menar för jag tycker verkligen om Joel.  • Nu går vi vidare till det fantastiskt roliga som händer ikväll! MIDSOMMAR!!!! Nu blir det åka av! Några bekanta till familjen kommer att komma och min underbara kompis Emma kommer så vi ska ha det underbart ! Det blir sill klockan 2 sedan frammåt kvällen blir det grillat. Mellan måltiderna kan man ju hoppas att det blir fint väder och att man kan vara ute och leka några lekar. Eftersom jag och alla andra på vårt party är nyckterister så blir det ingen sprit vilket jag tycker är jätte bra! Jag är verkligen emot det men andra får dricka i mitt umgänge men inte att de ska trycka på mig sådant, då är det slut med det roliga. 
Men kvällen kommer nog bli fantastisk, men om den ska bli det måste jag nu stiga upp från min sköna säng och börja städa lite! Ta det lungt ikväll! 

Likes

Comments

Jaha denna veckan börjar 3:orna att ta sin student. Våra vård kamrater tar studenten på torsdag och jag pratar nog för många som kommer att sakna dem alla! Jag kommer särskillt att sakna en person, rätt om jag vet att han kommer hålla kontakten så vet jag ändå att det kommer alltid bli att man glider ifrån varandra mer och mer. Jag vill inte att det ska ske.
Rätt om jag inte själv fattade det själv först, utan att det var en kompis som var tvungen att sätta sig ner och prata med mig om det så fattar jag nu att jag är så nerkärad. Vi pratar varje kväll och han spelar gitarr tills jag nästan somnar. Problemet är att han har tjej, men jag ska berätta hur jag känner och han ska inte få smita undan från det. Efter att han tagit sin student ska jag säga det, jag ska precis säga vad jag känner och sedan är det hans val hur vi ska gå vidare med det.
Det kommer bli jobbigt om han säger att han inte känner detsamma men då får jag ta det slaget och försiktigt ta steg för steg tills jag kommit över det nedslaget. Mer än det kan jag inte göra.
Men jag har inte riktigt själv kommit överens med mig själv hur jag ska göra det än. Telefon, face to face eller sms. Jag har helt uteslutit sms, då har man sjunkigt lågt enligt mig. Det misstaget har jag gjort för många gånger. Så antingen på telefon eller öga mot öga. Jag tror jag ska prata ihop mig med mina närmsta kompisar och så får jag se vad jag kan göra.
Jag har ofta tänkt på att inget säga, för jag inte vill att han ska försvinna från mig men jag har fattat att om jag inget säger ändå så kommer han göra det rätt om jag inte vill det.
Nu ska jag sova och jag ska inte försöka tänka på detta för mycket i natt, skärpning nu Magda.
Sov gott

Likes

Comments