Header

Är helt utslagen, aldrig varit såhär trött på skolan som jag är nu. Det är sinnessjukt mycket som ska göras innan 9an tar slut och jag orkar inte. Som Mathilda skrev förut, när det blir för mycket vill man bara ge upp. Det är lite så nu då jag inte ens kan tvinga mig själv till att plugga. Orkar inte träna nu heller så jag känner mig rätt hopplös. Nästan allt känns sämre på grund av detta, som att livet typ suger. Det är som att jag inte vet vad jag ska göra när det ändå bara finns en sak att göra. Pluuggaaaa.

Min jobbiga hund Britta

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag kom jag hem runt åtta och direkt kom Avan hen till mig. Vi pluggade lite spanska båda två innan vi käkade med familjen. Just nu ligger jag i sängen och tittar på Desperate Housewives. Är endast på tredje avsnittet på första säsongen men hittills så gillar jag det.
Imorgon börjar jag 11:10, har håltimme första lektionen som är 2,5h så det är rätt chill

Likes

Comments

Idag har ingenting hänt. Var i sängen till runt kl tre på dagen innan vi gick upp. Vi käkade lite och duscha. Efter det så spelade jag och pojkvän lite GTA. När klockan blev åtta så satt hela familjen framför tvn för att titta på Gladiatorerna, vi käkade pizza också. Efter det så tittade vi på Yes Man och nu ska vi sova I think. Aja godnatt

Likes

Comments

Nu är det helg, fast jag känner helt ärligt ingen skillnad alls. Måste fortfarande sitta och plugga så det är ingen chillhelg direkt. Känner att jag behöver det nu men det får jag inte förs sommarlovet börjar. Orkar knappt träna till och med för att mitt huvud säger nej. Fast idag ska jag träna har jag bestämt mig för. Ska bara ta mig hem efter att ha varit inne i stan och käkat lunch.
Senare ikväll blir det mer plugg och imorgon blir det förmodligen ännu mer plugg. Så min helg är ju spikad med roliga och spontana grejer. Är helt fullbokad med stuff att göra. Verkligen.

Likes

Comments

Idag har varit en bra fredag trots att vi hade två prov och en lång mattelektion. Efter skolan åkte jag direkt till Centralstationen för att åka till min pojkvän. Kom hit vid tjugo över fem ungefär. Jag fick en sen födelsedagspresent, sen åt vi tacos, tittade på Let's Dance och sen någon annan film. Just nu ligger vi i sängen för att sova då jag är jättetrött i mina ögon och hela kroppen för det mesta.

Maten jag och Patrizia gjorde på hemkunskapen / Presenten jag fick av boyfriendo

Likes

Comments

Idag har varit en helt okej dag. Nationella gick väl helt okej, det var lite mycket biologi för att vara ett kemi-prov men det fungerade. Efter skolan drog jag och Patrizia hem till mig och gjorde vår första video. Om ni inte har videofy kan ni se den två inlägg ner, annars kan ni söka på @brozzi på videofy så kommer vi nog komma upp.
En grej jag har märkt är att allt är bra när jag är med någon, dvs kompisar, men när jag inte är det blir jag bitter och lättirriterad. Jag vet inte vad som händer med mig men är väldigt känslosam just nu. No idea why, bara är så ibland antar jag. Vill typ gråta eller skrika från ingenstans, men det slutar att jag lägger mig i sängen och bara stirrar på mobilen.

Just nu lyssnar jag på Kent och dricker Brämhults apelsinjuice samtidigt som jag försöker hjälpa pappa med en grej. Alla ungdomar gillar Håkan Hellström, don't get me wrong, han är helt okej. Men för mig är Kent bäst. Kent kan man liksom aldrig tröttna på av någon anledning, på något sätt kan man lyssna om och om på dom och det är fortfarande bra. Deras låttexter är lite smått annorlunda och ibland förstår man inte budskapet utan måste tänka efter vad det är.

Likes

Comments

Tja tja tja

Den här dagen har varit rätt så bra faktiskt, är förvånad. Trodde den skulle suga på grund av nationella provet i NO, men nej. Det ända som var dåligt var väll mitt hår som var kaotiskt, så måste duscha efter det här. Annars är allt lugnt! Jag och Mathilda har lagt ut vår första video på Videofy idag, den finns i inlägget under om ni inte har appen. Fler videos kommer, förhoppningsvis ser vi inte lika trötta och slitna ut haha. Lite svårt att komma på vad man kan snacka om? Vi får helt enkelt tänka på den.
Nu ska jag faktiskt duscha och gå och lägga mig, är heeelt uttmattad och känner mig jätteful. Jag har inget dåligt självförtroende jag lovar, ibland kan man känna sig ful bara. Herråååå

Likes

Comments

Idag har inte varit en bra dag. Den har inte varit dålig men den har inte heller varit bra. Jag har varit trött och bara allmänt otaggad på allt. När jag kom hem från skolan var det bara min bror och hunden som var hemma. Mamma och pappa skulle tydligen komma hem sent så vi fick hitta på något eget att äta och så. Det har varit tråkigt och har inte haft någonting att göra hemma nu på kvällen. Det enda jag har gjort är att titta på Grey's Anatomy, dom senaste två avsnitten då jag inte sett dom än. Annars har jag i princip inte gjort någonting. Nu ska jag fixa mig för att sova för jag orkar inte vara uppe längre helt ärligt.

Jag längtar till fredag då jag ska åka till pojkvännen. Har saknat honom trots att jag är van att vara iväg från honom i flera dagar. Men vill bara mysas, kramas och få massor av pussar. Det är vad jag behöver just nu, pussar och kramar av min pojkvän

Likes

Comments