​Hej fina läsare!

Det var väldigt länge sedan jag skrev här.
Bilden som står 2015 är då när det va nyår 2014. Då hade jag långt hår på båda sidorna.
Dom andra tre bilderna är då när jag har rakat av allt hår på ena sidan under December 2015.
Men bilderna är tagna i 2016 förutom den som står 2015.

Ja, nu är mitt liv ser bra ut! Jag lever med djur och människor.
Jag håller fortfarande på med ridning och älskar hästar.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag ska försöka uppdatera mig lite mer på min blogg.

Ha en bra söndag!
Kramar<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon alla fina människor i världen! Det va länge sen jag skrev här. Hoppas alla ha en bra varm sommar. Själv har jag bra sommar men mycket jobb och plugg med körkortet. Det är väldigt varmt att vakna upp idag. Somnade inte förrän efter två inatt för det är för varm för mig att sova i sängen. Jaja, nu har jag babblat om mig. Nu ska jag berätta dena söta hunden som är på bilderna.
Hunden heter Asti och hon är ca 3 år. Den ena ögat är lite mindre pågrund av att hon har ingen lins i den. Men hon är ändå söt med det. Hon är så himla snäll och lyder mig. Asti är min bebis som jag kallar henne. Husdjur är mysiga!<3

Vad har du för husdjur som du gillar? :)

Hoppas ni haft en bra vecka! Nu är det en ny vecka som man få tänka på och helst ska man leva i nuet så man inte stressa sig.

Ha en bra måndag!
Puss och kram fina folket i världen!:)
<3


Asti<3


Sötnosen<3

Bebis<3

Likes

Comments
God jul alla fina människor!:)<>

Likes

Comments

Hej igen! :3

Väldigt intressant med att läsa tidningen ibland. Läste om tre nordsvenska hästar som jobbar i skogen. Dom är som en stor skogsmaskin tsm. Rubriken för HÄST KRAFTER, tycker det är bra rubrik på detta avsnittet i tidningen! :) Dom som äger hästarna är familjen Lundgren och dom bor i Norrbotten.


Så ni bara vet det jag skrev under bilderna så står det i tidningen på bilden, så fattar ni varför jag skriver det där. ;)

Och dom som kommer nu nedanför har skrivit av tidningen och så står det isakt likadant med sånna här ".

Ha en trevlig läs stund, ses och hörs snart igen! Puss och kram<3

" Trädstockar av olika tjocklek. En barack med rök ur skorsten. Ljudet av en motorsåg. Det lilla skogsbrynet utanför Nedre Tväråsel i Norrbotten ser ut som en höet vanlig plats för skogsbruk. Men en stor hög med hö avslöjar att här finns lite ovanliga medarbetare, "


"Många karlar ryggar tillbaka när de hör talas om skogsarbete med häst. Det tänker på gamla tiders hårda slit."

"Framför allt har vi möjlighet att gå på känsligare områden med mycket mindre belastning än stora maskiner och kan därför ta ut på ett mycket skonsamt sätt."

Om man vill veta mer om Lars-Olof och Daniel Lundgren:

www.stall-lillberget.se
www.skogforsk.se
www.skogsakuellt.se
"Dacke, Vallman och Valtra är nordsvenska brukshästar. Rasen har sitt ursprung i forna tiders arbetshästar, som i sin tur hade utvecklats ur den primitiva, förhistoriska skogshästen. Den levde i norra Europa. Skogshästen var större än det flesta andra förhistoriska hästar, till exempel den mongoliska vildhästen, przewalskis häst. Skogshästen hade en tjock och vatten avvisande päls, anat stora och breda hovar som underlättade förflyttningar i sank terräng. Källa: Wikipedia""För att spannet ska fungera bra gäller set att hästarna är rätt lika i storlek, något som Dacke, Villman och Valtra är.""Hästarna kan dra två till tre gånger sin egen vikt, så det kan bli stora lass."

Likes

Comments

Hej fina och söta läsare! (:
Det var ett tags sen. Idag hat jag sett lucia tåg i skolan :) Det av vackert! Men så tänker jag på förra året som hände att Erik Andersson gjorde slut med mig. Har sorg fortfarande i mig. Jag hoppas att jag träffar någon snart. Så nu ska jag snart åka tåg till Mariefred (södra om Stockholm). Vi ska träffa mammas bästa kompis som bor i en hus båt. Det är fett coolt att bo i hus båt tycker jag.

Så jag önskar er en fin fredag kvällsmys ikväll och vi hörs väl snart! <3>lilla jag :P

Likes

Comments

Hejsan! Det var ett tags sen. Jag mår fint! Är med ung vänster partiet, rätt coolt där! Mitt liv rullar på och det känns rätt okej. Men jag saknar mitt ex.

Jaja det jag skulle säga är att jag har haft en trevlig vecka med Fanny :) Vi har städat tsm och bastat två dagar i rad, rätt skönt faktiskt!

Hoppas ditt liv är bra för det vill jag att det ska vara. Puss och kram på alla läsare!Fanny och jag <3

Lilla jag <3

Lilla jag igen <3

Rätt ego av mig, inte bra ;)

Likes

Comments


Hej hej, nu har vi packat och det blev inte mycket. Men det ska inte heller vara så mycket.

Här är lilla jag innan jag åker. Ha en sommartröja på mig med blommor, hihi. Jag är glad för nu ska jag dra till Island idag!

Ja, på denna bilden väntar jag och min pappa på tåget mot Kastrup till flygplatsen.

Jaha, då sitter man på tåget nu då. Så ska man till flygplatsen och sen flyger vi iväg till Island. Det kommer bli riktigt spännande!!! Jag hoppas på att vi rider rätt mycket, hihi.

Likes

Comments


Så jäklar kul att få att träffa denna killen för jag ser upp för han och det har jag gjort i många år. Det kommer jag göra i flera år till och han är riktigt fin person. Jag blir så glad att bara se han och sådant. Han gör mig lycklig<3

Likes

Comments


Segel kläder, jag seglade och det är riktigt roligt. Jag tycker det är coolt att segla för det går bara på vind och ingen motor.

Andra dopp i år, haha! ^^

Det finns även kossor på Koster och det är två vuxna och tre kalvar.

Åt på restaurang nära vatten :3

- || -

Likes

Comments


Hej!
Lite om dagen:
Per Bergenzaun fyller år idag och Hanna min kusin.
Vi firade Per idag genom att åka ut till en liten ö och där tog jag min första dopp! ^^ Vi åt och fikade på ön. Innan vi fick maten så var Per tvungen hämta en nyckel på ca 4 metet. Han sa till mig att det var ungefär 4 metet djupt u vattnet. Hihi, min dag har varit riktigt kul. Solat och badat och träffa härliga människor på ön. Vi såg även massa sälar som va nyfikna. Så dom var nära oss, hihi så söta dom är alså!:3 Men idag var det lite tråkigt som hände. Att folk tog våra cyklar. Så er fattas två cyklar nu just nu. Vi cyklar väldigt mycket på ön, så ni vet det vänner!
Sov gott bloggläsare och vänner! Godnatt<3>

Likes

Comments