Hej alla soulriders! Det har varit höstlov och som ni kanske märkt så tog jag lite ledigt från skrivandet osv. Jag hade ingen direkt motivation till att skriva och kände mig bara helt orkeslös. Tråkigt när man har sånna "perioder". Men nu bestämde jag mig för att skriva, och jag inser hur mycket jag har saknat att skriva här haha! Det har absolut hänt en hel del sedan senaste inlägget. Sist vi sågs var det Halloween, nu har det blivit November och vi är ett steg närmare jul! Längtar så till December, då man vaknar på morgonen, det är snö ute och man öppnar sin kalender. Brukar ni ha julkalendrar? Jag försöker ha det varje år, Och nu ska jag försöka och fixa pengar till The Body Shop kalendern! Önska mig lycka till! Nej, nu ska vi inte prata mer om kalendrar haha. Jultiden är ju oxå superkul eftersom det händer en massa på SSO! Och i December får vi förhoppningsvis ta oss en titt i Mistfall! Längtar!

Tiden jag var borta så satt jag självklart inte och bara spelade SSO! Jag har laddat upp två nya videos på min Youtube Kanal och lagt upp ett videoschema. Än så länge så kommer videos komma upp Onsdagar och Söndagar. Det kan hända att schemat utökas eller förändrats i Framtiden men så här ser det ut just nu. Hoppas verkligen ni vill kolla in mina två nya videos! I båda videorna pratar jag på svenska. Ena videon är en "Levlingsvideo" och andra är min reaktion till förra veckans SSO uppdatering, alltså den med de nya animationerna. Jag kommer inte berätta mer om videorna, då jag gärna vill att ni kollar in dem. Ni finner länken nedanför!

Nej men då så! Då slipper man gå med ångest för att bloggen stått tom. Haha nej, det känns jätte kul att uppdatera och från och med nu ska jag försöka bli aktiv här igen. Förlåt för ett ganska så "seriöst" inlägg, men det är sent och vet inte vad jag ska skriva om som är SSO relaterat haha.

Ha det så bra!

Brooklyn

Min Youtube kanal!
https://www.youtube.com/channel/UCvEW5jOvheyPyr4uxFtsxmQ/videos?view_as=subscriber

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla soulriders!

Halloween!! Älskar Halloween! Och speciellt Halloween på SSO! Onsdagsuppdateringen var riktigt najs! Jag tyckte om att det var väldigt många olika uppdrag, dock så blev jag klar med dem väldigt fort och har inte haft något att göra sedan dess. Det är verkligen så sjukt trist att vara klar med alla uppdrag och att vara klubblös! Man har verkligen ingenting att göra. Jag har inte direkt några vänner på Starstable. Vilket verkligen är jätte tråkigt, Men jag är inte den personen som tar kontakt med andra i spelet. Det är en av dem tusen anledningarna till att jag saknar MT så mycket! Jag kände mig verkligen hemma i den klubben, Det var som att vara med i en familj! Jag längtar så tills jag får gå med i någon av klubbarna jag ansökt till! Just nu är jag iaf med på tre väntelistor och kommer tacka ja till platsen jag får först! Kommer bli skönt att få lite att göra på sso igen! Jag har verkligen tappat den där känslan jag hade med att det var kul att levla hästar, Nu tycker jag att det är as tråkigt igen. Verkligen synd då jag behöver levla mina hästar + att jag vill köpa en Quarter men har satt upp en regel som lyder "inga ny hästar förrens alla nuvarande hästar är level 15". Med den regeln blir jag iallafall lite mer motiverad haha.

Jag har inte laddat upp något på länge på min youtube kanal och anledningen till det är för att jag inte haft några videoideér. Men jag tänkte starta som en ny "serie" typ. Jag hade tänkt filma när jag spelar dem nya uppdateringarna på onsdagar! Tänkte kalla det för "Onsdagar med B" Haha vad tycks? Sedan tänkte jag spela in en levlingsvideo! Troligen börjar jag filma den i helgen! Dock så vet jag inte vad jag ska kalla "levlingvideorna" Hade först tänkt mig namnet "levlingskvarten" då jag tänkte hålla videon runt 15 min. Men jag vet inte om det namnet låter omoget nu? Jag får tänka vidare helt enkelt! Hoppas ni alla fick en super Halloween!

Ni hittar lite Halloween bilder längre ner!

Brooklyn <3

Vad tycker ni om min Halloween Outfit? Haha hemligheten är redigeringen! Egentligen hade min gubbe på sig Tomtekläder, Men shhh! säg inget! ;)

Likes

Comments

Hej alla Soulriders!! Hur mår ni? Jag mår super! Lite stressad dock, Jag har ju nämligen varit borta från bloggen och har en del att uppdatera er om! I ungefär en veckas tid har ja varit borta. Under den tiden ansökte jag till "Shady Pearls" och "Shady Hawks". Mina ansökningar blev dock inte godkända :( Vet inte vad ja skriver som gör att ingen klubb vill ta emot mig. Det känns verkligen så! Jag skriver alltid mina ansökningar så ärligt som möjligt och försöker skriva så pass mycket om mig själv som det går men blir alltid nekad.

När man ansöker skickas ens brev till riktiga människor. Människor jag aldrig träffat, som jag knappt känner och då vill inte jag skriva ALLT om mig själv. Eller ska man göra det? Haha igen aning! Jag hörde iaf av mig till "Shady Pearls" och frågade om man får skicka in en ny ansökan osv. Dem svarade att jag fick skicka in en ny ansökan men dem kommer alltid ha den första i minnet, vilket är fullt förståligt. Efter många om och men tog jag mig initiativet och skrev en ansökan men inte bara till "Shady Pearls" utan en till, till "Shady Hawks" och även en klubb så kallad "Rainbow Explorers". Jag har sätt namnet "Rainbow Explorers" dyka upp under olika spelares namn men aldrig riktigt tänkt på det! Jag hittade klubbens hemsida igår kväll när jag googlade om olika klubbar på sso. Jag blev fast, helt kär i RE. Låter som en sådan fin klubb! Vill bara gå med nu, nu, nu! Dock så är det 50+ på väntelistan... Ni får hålla tummar, tår och allt annat att jag kommer in i någon av dessa tre underbara klubbar!

Kan vi ta en Minut för förra veckans Onsdags uppdatering? Jag var i skolan när jag läste uppdateringen på Nyheter på sso hemsidan och fick som en chock! Pandoria uppdraget fortsatte! Efter en sådan lång tid fick jag äntligen fortsätta uppdraget! Jag vill inte skriva för mycket om själva uppdraget, för jag vill inte spoila eller förstöra för någon! Men jag kan säga såhär, WOW! PANDORIA UPPDRAGEN ÄR EN AV DEM BÄSTA UPPDRAGEN! Längst ner på detta inlägg finner ni två bilder tagna från Pandoria! Visst är det vackert?

Sist men verkligen inte minst för detta inlägg är vad sso kom ut med idag! Jo, dem la nämligen ut på nyheter på sso hemsidan sneak peaks på nya området! Yeey! vi ska få ett nytt område och det är väldigt snart! är så sjukt taggad. Dem skrev även lite om kommande uppdrag dem jobbar med! Och Nya animeringar dem jobbar med åt gubbarna. Jag ser verkligen fram emot ändringarna gubbarna kanske/kommer få. Men samtidigt känns det på något sätt lite sorgligt. Har jobbigt för när saker och ting ändras och får nytt utseende :( Känns på något sätt inte som samma gamla spel då haha! Det tråkiga var att dem även berättade att kommande onsdagars uppdatering kanske inte kommer vara direkt så händelserika. Väldigt tråkigt, men det är värt i slutändan. Då vi får vårt nya område! Ni kan läsa mer om alla nyheter här på sso's hemsida: https://www.starstable.com/se/article/4295​

Sköt om er!

Brooklyn

Det nya området! Längtar!

Så vackert!

Likes

Comments

​Hejsan alla Soulriders! Det var ett tag sedan! väldigt mycket har hänt på dem här dagarna jag varit borta från bloggen, Men det kommer jag ta upp på i morgondagens inlägg. Så glöm inte att kolla in då så får ni veta hur det gått med klubbsökandet och onsdagsuppdateringen! 

Igår höll Shady Pearls i en cancerparad som alla var välkomna att delta i, ända kravet var rosa outfit! Fick "gräva" i min garderob för att hitta några rosa plagg haha. 

Cancer är en sådan hemsk sjukdom! Jag tycker inte om att placera sjukdomar på en "skala" och jämföra vilka som är "värre" än andra. Alla sjukdomar är hemska! Vill bara få det förtydligat. Jag har aldrig varit med om att någon släkting dött i cancer eller någon närstående, vilket jag är så himla glad för! Men jag vet många som förlorat nära och kära pga cancer och även vissa skrev och berättade om deras nära som förlorats i cancer igår på paraden. Det krossar verkligen mitt hjärta. Jag HATAR cancer, Hatar, hatar, hatar och återigen hatar cancer. Varför finns ens cancer? eller någon annan sjukdom? Att Shady Pearls höll i detta fina event värmde mångas hjärtan! Och att få delta och vara med och Visa mitt stöd betyder guld. Jag hoppas jag och alla andra värmde mångas hjärtan igår, Jag vet iaf att mitt blev det.

Väldigt många kända profiler såsom Sasha Duskgirl, Haley Rainstorm osv. Var med i paraden! Vilket var jätte kul! Och jag blev så glad att dem flesta vad jag vet fokuserade på Paraden och inte på att dem kända profilerna var där! Det hade känts väldigt fel om alla skulle börja springa efter "Haley" och jaga henne istället för att vara del av den fina paraden och visa sitt stöd! Vi blev 90+ personer som deltog i paraden...90?!?!? Det är helt SJUKT! Har aldrig sätt så många rosa spelare och hästar haha. Ville bara Tacka för att jag fick vara med och att denna parad hölls igår! Glöm inte att följa ssocancerparad på instagram för att se mer bilder! Och ni finner en ny video på min kanal där ni kan se paraden!

​https://www.youtube.com/watch?v=00j_LQcK_wo​

Tack hörrni!

/Brooklyn :)

Likes

Comments

Hej soulriders! Som ni vet skapade jag en klubb, men nu efter många om och men bestämmde jag mig för att upplösa den. Wow! Min klubb varade i nästan en vecka! Rekord? Haha, nej men jag kände mig helt enkelt inte redo för en klubb (plus att ingen ville gå med hehe) jag känner att just nu vill ja vara medlem i en klubb!

Det verkar Som Chris ska skapa den tillfälliga klubben "Misty Tails Legacy" men det är inte helt bestämt ännu. Blir det så att MT inte kommer tillbaks ska jag nog ansöka till Shady Pearls eller Shady Hawks osv! Vet att dem klubbarna är väldigt aktiva, vilket jag tycker om! Men jag hoppas ju självklart att MT ska komma tillbaka och att jag får vara medlem där!

Jag har suttit i flera timmar och redigerat och filmat min nya video!! den ligger uppe på kanalen nu, så de e bara att gå in och checka!

https://www.youtube.com/watch?v=r4tNIfbz08w

Hur fint är inte Jorvik på natten?

Likes

Comments

Hej alla Soulriders! Som ni vet så upplöstes MT. Vilket är hur tråkigt som helst då jag precis hade börjat känna mig hemma i klubben! Det är lite rörigt just nu och jag vet inte om klubbägaren till MT ska återskapa MT. Just nu verkar det iallafall inte som det, super tråkigt! Sedan har väldigt många andra av medlemmarna gått med i andra klubbar osv. Men vi svansar har varandra på discord vilket känns jätte skönt! Så vi går inte helt skilda vägar iaf!

Att rida runt klubblös kändes så sjukt konstigt! Jag saknar MT så sjukt mycket, visste inte att man kunde känna såhär över en klubb haha. Men det känns så tomt utan dem! Jag tog iallafall beslutet och skapade min egna första klubb! Dark Scorpions Legacy är nu skapad! Än så länge är det bara jag som är med i klubben hehe. Att skapa en klubb är verkligen svårare än det ser ut! Du måste få medlemmar. Och användare vill helst stanna i en klubb om det redan finns andra medlemmar, vilket gör det svårt att ens hitta dem första medlemmarna i klubben! Jag har iallafall skapat en hemsida och ett Instagram konto. Ni kan jätte gärna följa kontot på Instagram där det heter: @darkscorpionslegacy och Jag länkar hemsidan längst ner!

Så nu är jag klubbägare iaf! klubbägare med klubb utan medlemmar, tragiskt? Ja, ganska haha. Skulle ni vara intresserade av att ansöka kan ni skicka ett meddelande på DM eller gå in på hemsidan och ansöka! Skulle bli jätte glad om någon av er skulle vilja det.

Onsdags uppdateringen var lite av en besvikelse! Jag vet att starstable har mycket just nu, och jag vill verkligen att dem lägger ner tid på nya området osv. Men lite mer än en tävling tyckte jag ändå att uppdateringen kunde ha varit! Aja det är bara att vänta till nästa onsdag och hoppas på bättre! Förhoppningsvis blir det något med Halloween!

Juste! jag höll helt på att glömma! det absolut roligaste!!! Jag har startat en youtube-kanal och redan lagt upp mitt första videoklipp! Superroligt. Kolla gärna in klippet!

https://www.youtube.com/watch?v=-iMfLquzEuA

Dark Scorpions Legacy (DSL) Hemsida:

https://darkscorpionslegacy.wixsite.com/mysite

Tack för att du läste!

/Brooklyn


Likes

Comments

Hej alla soulriders! Jag hoppas ni mår super! Jag mår själv bra, dock så är ja lite skoltrött. Så fort jag kommer hem från skolan tar jag fram min dator och spelar sso och kollar Discord. Idag blev det lite av en chock att gå in på DC. Jag hann bara se "upplöste" och jag höll tummarna att det inte var det jag trodde. Misty Tails har inte varit samma klubb dem senaste eventen, eller det har inte direkt varit någon "Skillnad" men man har märkt att det varit tuffa perioder för vissa. MT har varit en sådan kallad "Drama-klubb" och haft mycket rykten. Först och främst, tro aldrig på rykten! Jag gick med i MT utan någon som helst aning om det "skvallret" som hade spridits om klubben. Jag tänker inte ljuga, när jag först gick med och fick höra vad folk sa om klubben blev jag rädd. Men jag är så himla glad att jag gav det en chans och sket i ryktena, för vet ni vad? MT är inget av vad folk skriver. Det är den mest gemensamma, kärleksfulla och roliga klubb jag nog någonsin varit med i! Så fort man är med dem får man ett stort leende på läpparna! Och ni som säger elaka saker om ägaren av klubben (Christelle Darkside) lägg av! Hon är en sådan stark person och stor inspiration. Hur hon orkar hålla igång klubben för oss, trots det jobbiga! Ett super stort tack till henne! Därför känns det så himla jobbigt att klubben upplöstes. Men det blev för mycket för Chris, Vilket jag tror alla förstår. Det är inte direkt enkelt att hålla i en klubb, speciellt inte när man går skolan samtidigt och behöver plugga eller jobba. Ja, Jag känner mig jätte ledsen över att klubben upplöstes men samtidigt gjorde Chris det hon tyckte kändes bäst för henne, och hennes välmående går ändå före klubben! Men precis som i sagor finns det alltid lyckliga slut! Låt säga att vara ifrån en svans är aldrig lätt, därför ville hon sätta ihop klubben igen men dock så har någon tagit själva "Misty tails" namnet, så kommentera jätte gärna eller breva mig om ni skulle hitta någon av medlemmarna eller ägaren till Misty Tails! Så nu ska hon göra en tillfällig klubb tills namnet är tillbaks, och tills den tillfälliga är klar så är jag Klubblös :( Känns så himla konstigt att inte ha event att lägga in in i schemat och att rusa till datorn klockan 18 för att inte bli sen haha. Jag är iaf glad att MT inte är över, klubben är som en familj för mig! Det skulle göra så ont om vi splittrades.

Det var det mest händelserika som hände idag, annars har jag bara levlat lille Dark och han är nu officiellt level 15!! Känns så skönt! Imorrn börjar jag nog levla antingen min Jorviska-ponny "Silvershadow" eller min islandshäst "Silentbeauty". Vi får se helt enkelt. Och så har vi Quarten jag funderade på. Jag funderar fortfarande och vet faktiskt inte, men även om jag hade varit 100% säker på att jag vill ha den hade jag nog väntat lite. Det är ju ändå en häst man köper ;)

Tack hörni! och glöm inte, onsdagsupd imorrn!

/Brooklyn

Likes

Comments

Hej alla Soulriders! Jag måste verkligen börja planera mina blogginlägg mycket bättre, Känns som jag alltid postar så sent haha. Eftersom gårdagens levling var så rolig så passade jag på att göra alla tävlingar med Dark idag igen! man måste ju passa på när man fått intresset. Jag vet inte varför jag tyckt det varit så jobbigt att levla hästarna tidigare. Det är ju jätte roligt! Och lite avkopplande. Jag satt med Hörlurarna på och hade Haley Rainstorms Live på i bakgrunden. Supermysigt!! Så hoppades man ju självklart på att få råka stöta på henne när hon red runt på Jorvik. Men hon har ju lika mycket tillgång till ensamtid på spelet som vi, så jag bestämde mig för att bry mig om mitt eget och låta henne rida ifred (inte för att jag brukar rida efter henne haha.). Fram mot kvällen var det Event med MT! Och idag var det planerat att Eventet skulle hållas med en annan Klubb "Misty Toads". Tyvärr så var dem tvungna att ställa in pga privata skäl, Super tråkigt verkligen! Hade sett fram emot det här eventet sen i söndags haha. Men det kommer fler chanser och förhoppningsvis får vi ha vårt event tillsammans någon gång i framtiden!

Instruktionerna till dagens event var "färgglada" kläder, Så jag fick rota fram något ur garderoben som var någorlunda "färgglatt" och jag tyckte jag lyckades rätt så bra, vad tycker ni? Och anledningen till att vi blev så färgglada svansar var ju självfallet för att vi skulle Leka "under hökens vingar, kom". Verkligen super kul, men man blev väldigt trött efter ett tag. Vilket märktes på oss alla haha. Men vi stod ut och lekte leken i över 50 min. Jag var tyvärr tvungen att lämna eventet efter 55 min, då jag var så pass trött och inte orkade mer. Men verkligen ett mysigt event <3

Min snygga outfit! haha

Likes

Comments

Hej alla Soulriders! Idag var jag så pass duktig att jag gjorde alla tävlingar. Levla hästar är verkligen något jag tycker är JÄTTE tråkigt. Det är inte tråkigt i sig, det är bara det att när man har gjort samma banor varje dag i några år så blir man rätt trött på det haha. Levlingen idag var faktiskt oväntat kul. Jag tog DarkDesire min Hannoveranare som var level åtta och levla upp honom till level tio. Kände mig så sjukt stolt efter!! Det var så himla skönt att bara sätta på sig hörlurarna och lyssna på musik och sedan göra olika tävlingar på Jorvik. Låter det galet? haha. Längtar till imorgon och att få levla honom igen! Sedan hände inte så mycket mer fören Klockan sju, då Klubben möttes upp i Valedale för att samlas och påbörja dagens Event. Vi körde tävlingsevent vilket var hur roligt som helst! och det märktes att vi alla verkligen tyckte det! Vi var uppdelade i lag, Röda laget och Blå. Där av mina "snygga" Jullindor haha. Blåa Laget van dock både dagens och gårdagens Event som även det var Tävlingevent (Jag vet vi är bortskämda som får tävlingevent två ggr i rad!) Oss i röda laget gick det inte lika bra för, men det gör absolut ingenting! Vi alla hade så roligt och det är det som Räknas. Efter Eventet blev jag väldigt "inspirerad" till att köpa bättre utrustning och en "snabbare" häst. Så jag googlade runt lite och hittade massor om att det "finns hästar som är snabbare på sso" och även att "nej, alla hästar är lika snabba". Men jag frågade även globala, där dem flesta gav mig hästraser som ska vara så kallade "snabbare". Och jag tror jag har bestämt mig för att köpa en...Trumvirvel...Quarter. Majoriteten skrev att den är snabbast, Så vem vet. Snart kanske jag är ägare till en ny häst. Ni får helt enkelt hålla er uppdaterade och se om jag köper hästen eller inte. Trevlig Helg allihopa!!

Likes

Comments

Hej Soulriders!! Bästa dagen på hela veckan (enligt mig). Idag är det Onsdag, vilket betyder Onsdags uppdatering! Jag älskar verkligen onsdagar haha. Den här veckans uppdatering var dock lite av en besvikelse. Jag är verkligen jätte tacksam över dem nya hästarna (som btw är hur söta som helst!!) men jag hade väldigt höga förväntningar gällande denna vecka. Jag hoppades väldigt mycket på ett nytt uppdrag, men så visste en ganska stor del av mig att veckans uppdatering inte skulle vara direkt en "stor uppdatering". Vi Har ju väldigt nyligen fått ändå relativt stora uppdrag såsom Modepolisen, Steve och ekorrarna osv och så får man ju inte glömma självaste Pandoria uppdraget.

Det känns ändå ganska bra att det inte var någon stor uppdatering nu när jag tänker efter. Ju mindre tid dem lägger på att göra stora uppdateringar varje vecka, desto mer tid har dem att fortsätta utveckla spelet och vem vet? Snart kanske Firefall öppnas!! Jag hoppas verkligen på det, Men ännu mer hoppas jag på mer uppdrag och fortsättningar på uppdrag. Jag menar, Nu har ju Herman varit borta i något år. Undrar verkligen hur han mår haha.

Inget Event med MT ikväll heller. Då vi är lediga varje onsdag för att kunna njuta av uppdateringen. Tråkigt nog har inte jag så mycket att njuta över haha. Men imorgon! Då är det Event dags igen!!

Tack för att du läste!

/Brooklyn

Bild med mig och dem nya hästarna! Vilken är din favorit! Plus att jag har på mig nya jackan från bonusbutiken!

Kan vi ta en minut för SSO's nya Startbild! Så sjukt fin!

Likes

Comments