Har funderat på att skriva här ett tag och nu när jag väl vet vad jag ska skriva så kör jag väl på. Jag har bestämt mig för att ta bort min andra blogg(SleepyFox), har funderat på det ganska länge nu och är helt säker på att jag inte vill ha den kvar, att blogga har trots allt inte varit min grej. Känner att jag inte riktigt visste vad jag ville med den bloggen och att resultatet blev bara en massa skit samlad till en blogg.
Ska försöka skriva mer här, när jag väl har en intressant dag eller vill skriva av mig.

Ravina

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är inte mycket som händer i livet just nu. Som arbetande student så jobbar man antingen för att överleva eller för att lägga undan till en regnig dag...

Men så startade jag och Ravina den här bloggen för att kunna få skriva av oss alla irritationsmoment och dela med oss av vad vi finner jobbigt. Annars så har jag en annan mer utåtriktad blogg som jag skriver på om mina intresseområden. Men än så länge så nöjer jag mig med att få skriva av mig av all den skit som världen kan slänga på en här.

Jag har nämligen ångest, den är under en rätt så bra kontroll nu *peppar peppar* men det har den inte alltid varit och under alla de åren som jag hade min första blogg så mådde jag rätt så dåligt så nu ville jag bara bli av med all skit. Så nu började jag med en helt ny blogg som ska vara min mentala oas. Där jag kan fokusera och syssla med det som inspirerar mig.

Kändes så skönt att få komma fram till den slutsatsen som man så länge gått och funderat på när Ravina kom hit igår. Jag visste att jag behövde något nytt och i och med att Ravina och jag valde att starta brokewithtattoos så valde jag även att det var slutet för mothercactus.

Det har varit ett lite bitterljuvt avslut.

Hoppas ni har en fin kväll!

//Dani

Likes

Comments

Hej!

Kul att du hittat hit! Denna blogg drivs av oss, Dani och Ravina. Vi tänkte introducera oss.


Detta är jag.

Mitt namn är Dani. Jag är för närvarande student i den småstora staden Linköping. Till vardags tycker jag om att rita, blogga och resa. Ja, även tatueringar då! Jag flyttade hit för att bo tillsammans med min sambo, Marcus och påbörja vårt liv tillsammans.


Ravina heter jag, är 22 år och jobbar för att få kunna leva ett oberoende liv fullt av nya upplevelser och äventyr.

Tatueringarna ni ser skaffade jag under en tid när saker och ting inte var så lätta och är även en uppmuntran till att fortsätta utan att vara rädd för misslyckanden. "We Fall - We Rise" står det på fötterna.

Likes

Comments