Godmorgon alla fina, hoppa satt ni sovit gott jag tänke  börja dagen med en Bea svarar 1 som en av er skickat i frågor till ( peronen ville ej att jag skulle säga vad hen heter så såklar gör jag inte det då) 

BEA SVARAR 1

1= Jag har tre underbara hästar än så länge, en ponny, en friser och min start häst.

2=Jag tycker om alla mina hästar väldigt mycket men just nu är jag lite extra förälskad i min fiser Starcake eftersom att han är ny!

3= Alla färger är underbara särskilt alla tillsammans! Men mina absolut favorit färger är nog röd och rosa.

4= Min bästis heter Madleyn Strongford eller Madde som hon kallas, det bästa med Madde är att hon är snäll, omtänksam och att vi har ganska lik stil så det är roligt att shoppa med henne:)

5= Mitt favorit ställe på sso är nog fort pinta efetersom det alltid finns så mycket att göra där. Man kan bla gå på disco, bada med sin häst, och åka till gallerian och shoppa.

Det alla svart till denna Bea svarar 1. Ni får gärna kommentera om ni vill ha en Bea svarar 2. Det hade även varit roligt ifall ni också svarade på dessa frågor, antingen i kommentarer eller på era bloggar och skriva i kommentarer att ni gjort det så kan jag gå in och kolla. Ha en fortsatt bra dag så hörs vi, kram Bea :) <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Idag har jag och Madde varit på disco, eller hur var vi snygga. Det är ju viktigt att vi följer modet nu när vi är internet stjärnor!!!!! Har ni varit på Fort Pintaas disco någon gång? / Bea

Likes

Comments

Hej alla fans! Idag har jag tränat lite hoppning i ridhuset Det gick riktigt bra förutom att Starcake vägrade 2 gånger. Han tycker bara om att hoppa små hinder.

Dagens outfit är blå, lila, rosa, och brun. Passar fint nu vid kvällen.

Starcake är såååå duktigt på att hoppa, han älskar att hoppa små hinder för då kan han hoppa så högt över!!!!

Däremot så tycker han ju inte lika mycket om att hoppa höga hinder.

​Ja Starcake tycke inte om att hoppa höga hinder så är det bara, oc jag tycker det är viktigt att hästarna också får säga till när dem inte vill så vill inte han så vill inte jag heller utan vi håller oss till dem mindre hinderna. Det var allt från detta inlägg jag kanske ska träffa Madde (Madleyn strongford ) ( min BFF) sen så då kanske de kommer ett till inlägg, hade så bra så kanske vi hörs lite senare. /Bea

Likes

Comments

Hej, idag har jag besökt Gallerian för att kolla in de nya kläderna som kom i den senaste onsdags uppdateringen. Jag köpte inget eftersom jag inte har några pengar kvar i med att ja köpt en friser. Men vissa saker kanske jag kommer att köpa lite senare när jag får mer pengar.

Dagens shopping outfit är en brun, turkos och gul outfit. Tycker den är jätte fin.

Ljus blå/ turkosa shorts med rutor

Blå t-skirt med vit sjöjungfru, denna tröja tycker jag är jätte fin så det kanske är något som jag kommer köpa sen när jag får mer pengar.

Blå/turkos magtröja.

Turkosa trekvarts byxor med vit kant. Dessa byxor tycker jag var fina till rocken som jag har på mig så dessa byxor kanske jag också kommer att köpa sen:)

Ljus blått träns med oranga detaljer.

Ljus blå sadel med oranga detaljer, denna sadel matchar till tränset ovanför.

Ljus blått/ turkost schabrak med rutor, detta schabrak matchar till shortsen som jag visade innan.

Efter att jag kollat in alla nya kläder så träffade jag min goda vän Raptor, han skulle uppträda så jag passade på att dansa lite till hans fina sång, Hey Yoo.

Sen efter att ha dansat loss så var det dags för lite fika, jag fikade på en rosa läsk och en bit jordgubbstårta. Det var sååååå gott! Hoppas att ni får en bra dag, så ses vi i nästa inlägg. /Bea

Likes

Comments

Hej igen. Jag har gjort ett porträtt på datorn på mig och min underbara Starcake.

​Jag blev riktigt nöjd det blev mycket bättre än vad jag trodde att det skulle bli! Detta porträtt kommer jag nog tom kopiera ut och sätta upp på väggen!!!!! Egentligen är ju hela hästen svart men m jag hade målat hela hästen svart så hade man ju inte sätt manen så därför gjorde jag den vit med svart man men jag tycker inte det gör något fördet blev ju jätte fint ändå. Om ni har en blogg och ni också vill göra porträtt av er och era hästar så hade det varit kul om ni skrev i kommentar till mig vad era bloggar heter så kan jag gå in och titta på dem, det hade varit jätte kul. Vi hörs /Bea

Likes

Comments

Hejsan hejsan alla jag har inte kunnat gör inlägg på senaste tid eftersom min dator varit sönder därför varit på reparation. Men nu hoppas jag att den ska funka. Jag spelade lite igår kväll och då var jag vid fort pinta stranden med min nya häst!!!!! Det är en friser,den gamla versionen eftersom den nu bara kostar 790 sc och för att jag tycker att den är JÄTTE fin. Den är hel svart och heter Starcake. Har ni någon friser häst, vad heter den isåfall? Nog om det är kommer några bilder om när jag och Starcake var på stranden igår.

Detta är strand outfiten jag hade på mig. Jag bara ÄLSKAR att blanda röd och rosa det blir så himla fint och gulligt. Vad tycker ni om min strand outfit? Tycker ni också om att blanda röd och rosa?

Här solar jag i solnedgången, sååååå mysigt!!!!!!!!

Hopp!!!!!!!!!! Det ser ut som om Starcake svävar i luften!!!! Åhhh va jag tycker om min friser!!!!!! Det kanske kommer fler inlägg idag, hoppas ni gillade detta. Glöm inte att svara på mina frågor som jag skrivit i inlägget.

Fråga 1. Har ni någon favorit friser, vad heter den isåfall?

Fråga 2. Vad tycker ni om min strand outfit?

Fråga 3. Tycker ni också om att blanda röd och rosa?

Ha det så bra så hörs vi. /Bea​

Likes

Comments

Hej idag tänkte jag ge lite tips på hur man kan sätta ihop fina outfits utav dem kläder man redan har. Man behöver faktiskt inte köpa massa nya kläder för att kunna sätta ihop fina outfits. När jag vill sätta ihop en ny outfit så brukar jag göra såhär:

Steg 1: Tänk ut vilken stil du vill ha tex en glad outfit, somrig outfit, mörk outfit mm

Steg 2: Tänk ut tre olika färger som du tycker ingår i den stil du valt tex om du valt att du vill ha en mörk outfit så kanske du väljer svart, grå och mörkblå.

Steg 3: Leta efter kläder i din garderob som har dem färgerna. Minst ett plagg i varje färg. ( det gör inget om det är fler färger i din outfit än dem 3 men försök att ha dem flästa plaggen i dem färgerna)

Steg 4: Sätt på dig och din häst outfiten

Steg 5: Du har fått en ny helt fantastisk outfit!!!

OBS! Ibland får man prova sig fram man kanske måste byta en av de 3 färgerna man valt till en annan färg för att din outfit ska bli så där alldeles perfekt.

Här är lite bilder på outfits jag har satt ihop med hjälp av att följa dessa 5 steg. Eller hur blev dem snygga ( jag har inte köpt nya plagg utan har endast använt sånt som jag har i garderoben)

Outfit 1: En glad outfit men fokus på färgerna gul, rosa och röd. Jag ger denna outfit 4 av 5 stjärnor eftersom jag tycker att byxorna var i en lite för mörk röd. Annars tycker jag att denna outfit blev JÄTTE fin och jag tror jag kommer att använda den ofta.

Outfit 2: En somrig outfit med fokus på färgerna lila, blå och grön. Jag blev riktigt nöjd med denna outfit och ger därför den 5 av 5 stjärnor. Jag tycker verkligen den skriker SOOOOOMMMMMMMMAAAAAARRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Blev även riktig nöjd över valet på färger tycker både att dem passar fint tillsammans och att dem representerar sommaren bra. Denna outfit kommer jag nog också använda mycket särskilt nu på sommaren.

Outfit 3: En julig outfit med fokus på färgerna röd, vit och brun. Jag tycker att jag verkligen fick till det med denna outfiten. Jag lyckades sätta ihop en outfit med ändast de 3 färger jag valde, så jag ger denna outfit 5 av 5 stjärnor. Denna outfit kommer jag nog inte använda så mycket just nu eftersom jag inte tycker att den passar in så bra på sommaren utan på vintern. När julen kommer så kommer jag definitivt använda den mycket:)

​Nu när jag visat tips på hur man kan sätta ihop en fin outfit utan att behöva köpa något nytt, så får ni gärna kommentera om vad ni tycker om detta även om vad ni tyckte om outfitsen som jag satt ihop. Har du har en egen blogg så får du gärna berätta om detta tipset men jag vill helst att ni skriver att ni fått iden från mig. Om ni gör såna här outfits så kan ni lägga upp dem på eran blogg och skriva i kommentar till mig så tittar jag gärna på dem. Hade det så bra och lycka till med att sätta ihop era egna fantastiska outfits så ses vi snart Kram Bea

Likes

Comments

Hejsan alla! Som rubriken säger så är detta mitt första inlägg. Jag tycker det ska bli jätte roligt att äntligen börja blogga, jag har tänkt att jag ska göra det länge men det har liksom aldrig blivit av. Men nu tog jag mig lite tid och startade en blogg. I bloggen kommer ni att få följa mitt "liv" i starstable, vilket jag hoppas ni kommer att tycka är kul:) Jag hoppas även att ni kommer att läsa ofta och att ni vill kommentera och gilla ibland. Jag tycker även att det är jätte roligt att läsa andras bloggar, helst starstable bloggar men även andra så om du har en blogg som du vill att jag ska kika in på så är det bara att höra av sig. Nu tycker jag att vi sätter igång. Vi ses snart, Kram Bea

Likes

Comments