Jag fick den känslan att jag inte ville vara glad längre, jag ville inte vara framåtsträvande och jag ville inte vara kreativ längre men kände att jag var tvungen . Jag visste att andra människor såg mig som sprallig och en som alltid spred positiv-energi och ändå vågade säga vad man tyckte och hade alltid respekt från andra för det. Det var min signatur och min ihågkommelse. I Fredrik Eklunds bok "Sälj" (20150316) berättar han från min uppfattning att en bit av vägen till att bli framgångsrik är att bli ihågkommen genom sin signatur, hans var sina färgglada strumpor..och Jag vill bli framgångsrik.

--

Jag skulle sova en tisdags kväll och morgonen därpå gå upp vid 05.10 som alla andra dagar. Ni vet när man ligger och i sängen och verkligen brottas med sin kropp för att somna, och man börjar räkna timmar ned tills väckarklocka ringer. Jag skulle bara kolla klockan, tar upp mobilen och slås av den ljusa skärmen. Jag lämnar ifrån mig mobilen snabbt och blundat hårt.

"Aliah du måste sova nu!"

Det funkar inte.

Jag kollar upp i taket känner hur min mage spänns, krampar, kniper sig och tårarna faller längst med kinden. Jag börjar skaka och jag blundar hårt igen. Mina tänder slås emot varandra, jag fryser inte men jag känner inte värmen längre. lugnet. Jag får så ont i magen så smärtan sprider sig till ryggen och jag lägger mig i fosterställning. Jag kommer ihåg att jag viskar högt för mig själv "Jag vill inte mer, Jag vill inte mer, Jag vill inte mer", än idag förstår jag inte vad jag menar men det fanns säkert en tanke bakom det då. När värken sedan tagit över min kropp och själ och jag känner mig maktlös bryter mitt ledsna hjärta ut och okontrollerat faller tårarna snabbare, hårdare. Mitt ansikte får en chock av saltvatten och andningen blir kort. Bland detta kaos trycks mitt bröst ihop, jag försöker rädda mig själv, jag vill ge mig själv en kram (uppfattar jag det som) men kändes mer som att kramen var för hård och tryckte ned mitt bröst istället. Det började svida under halsen, över magen och jag förstod att jag måste andas... men det går inte. Jag har så mycket ont, jag har så många tårar och så många känslor.

Jag skickar ett sms till min bästa vän: 02.02 "Är du vaken?"

inget svar.

Jag skickar sms till min barndomsvän: "Är du vaken?"

inget svar.

Jag skickar ett sms till min bästa vän från högstadiet: "Är du vaken?"

"Yes, är på fest, var det något speciellt?<3 " JAG: "Jaha haha nej" HAN: "Nej man du stör inte var det något? <3" JAG: "haha, nejdå kan inte sova bara! <3" HAN: haha, okej. försök igen annars skriver du, love u. <3"

slut.

---

VARFÖR VÅGAR JAG INTE SÄGA SANNINGEN? Det slutade med att jag ringde min pojkvän och väckte han.. inatt..igen. Han fick lugna ner mig, prata med mig tills jag somnade bland saltet som hade torkat exakt över hela mig. önskar han allt gott efter det. Jag vaknade sedan till larmen och det kändes som att jag hade sprungit fem maraton dagen innan och spänningen i magen var fortfarande kvar. Efter den dagen var jag hemma sammanlagt 7 dagar, jag åt inget på dom 4 första, jag låg i min säng 5 dagar i sträck och gjorde ingenting. Men det var fortfarande jobbigt. Jag orkade inte svara på sms eller klä på mig. På min 6:e dag gick jag ut och kollade på världen jag lever i, i 30 min. Jag ångrade mig samma sekund och hatade världen för att jag fanns.

Ett nytt inlägg kommer på min återhämtning och mina tankar kring panikattacken som inte blev min sista. Jag ville skriva om detta som hände mig för att jag ignorerade mina förvarningar. JAG VILL SKRIVA OM DET HÄR FÖR ATT ANDRA SKA KUNNA TA HAND OM SJÄLVA MER, OCH LYSSNA MER PÅ VAD SIN KROPP SÄGER. DET ÄR SÅ VIKTIGT. JAG VILL ATT DU SOM LÄSAR TAR HAN OM DIG SJÄV, OCH DITT VÄLMÅENDE


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Oj hej.. igen!

Visst har det tagit ett tag sen jag skrev ett inlägg här men jag stängde inte ner bloggen för någon anledning och jag tror jag kommer med den nu.

Jag är snart 17 år, hur många tankar och känslor tror du inte jag bär på i den här världen som jag vill förändra. Jag tänker att detta ska bli min plattform att få min röst hörd för dom människor som inte kan ropa efter hjälp eller för den naturen som inte kan ropa efter hjälp men också för ALLT annat som passerar mina tankar i min vardag. "Man får tycka och klaga om man gör något åt det, annars kan man vara tyst" sa en god vän till mig. Jag tycker det är helt rätt!

Jag har en tanke om ett koncept där jag ska presentera ett ämne och sedan skria utifrån det och mina tankar.* Det kan vara ett aktuellt ämne eller kanske bara om en händelse på vägen. Jag slutade säkert att "blogga" för att min liv inte är så jätteintressant så det kommer inte bli jättemycket sånt.

*Att jag ska publicera mina tankar känns så läskigt, men varför? Varför ska jag vara rädd för att bemöta andras åsikter? Vi alla måste tycka och vi alla tycker olika, det är okej. Jag ska försöka koppla in olika perspektiv och ge många exempel. Jag är redo för att frågetecken om mina texter ska dyka upp och ett intresse av att veta mer!*

Jag hoppas detta kommer uppskattas och inte bara av "samhällets-hälsa" men också av alla mina medmänniskor på jorden. Ge andra ett perspektiv och kanske förändra någons åsikt, berätta för dom att vissa normer är felaktiga.

Kram Mig

Likes

Comments

Det var en en dag jag aldrig kommer att glömma. Jag grät och grät och grät, jag sjöng och sjöng och sjöng..
Jag skrek och jag skrek. Jag skrek för Håkan.

Jag köade 12h för Håkan. Jag vet inte vad det är han gör men han gör det så sjukt bra och så sjukt grymt! Tänk er 70.000 människor som sjunger en och samma låt med så mycket kärlek så man håller på att spricka i hjärtat.

Jag vet att jag sakta snurrade mig i folkmängden under konserten med min bökiga väska som jag fullständigt inte brydde mig om, men när jag snurrade mig runt och kollade på alla människor som höll upp sina mobiler med ficklamporna på och bara kollade på Håkan tänkte jag bara hur mycket kärlek man kan ge en person! Att det faktiskt finns så många människor med så mycket kärlek, det är helt otroligt! Kvällen var magisk och jag vill tillbaka..

Kram.

Likes

Comments

Det var ett tag sen jag var i Kreta nu men allt har gått så fort. Jag kom hel från Kreta direkt till Gbg till Håkan. När jag kom hem var det direkt sommarjobb och skolavslutning och Källängsfestivalen! Det är kul med planering men det blir stressigt när det är tight! Hoppas ni har haft det bra och förlåt för att jag inte har tagit så många bilder under semestern men jag har verkligen latat mig!

Där vi bodde fanns en resturang precis över vägen. Det var en kille son hette Yanis som var servitris och han var så gullig! Hans pappa ägde restaurangen och allt där var närproducerat så som saften, maten och vinet + rosét! Det var verkligen ett familje drivande resturang och det visade sig att han har eller har haft Europas snabbaste bil! Pretty amazing..

Kram!!

Likes

Comments

Halloj!!

Men hur underbart ser inte det här ut!? Jag kan lova att det smakade lika gott som det ser ut! Jag och mina två girls bestämde oss för en tjej eftermiddag och vi fixade till det ordentligt med grönsaker och Dip + mango! Man borde verkligen äta mer mango!

Vi såg min favorit film "The perks of being a Wallflower" underbar film om vänskap och tillit! Sen gjorde vi en fantastisk karaoke-karriär, hahah! Älskar de!

Nu ska jag och min B-mor dricka te och kolla på berg och Meltzer! (Favoriten) och kanske se Zlatan om det var idag hans sista match med PSG var.

(Pssst!!... 14 Dagar kvar till Håkan!!! Aaaa!))

Kram!

Likes

Comments

Goderafton mina vänner!

Hoppas allt är bra med er!!! Klockan är 23:09.. Är påväg hem Och ja det är sent, haha. Jag har precis varit på bio och det den nya Djungelboken, jättebra var den!!! Älskade hur de har skapat filmen och verkligen tänkt till i händelserna!

Jag försökte ta några outfit bilder idag men det slutade med att jag började dansa och försökte rädda den pinsamma situationen framför kameran.. He (det blev inte så bra men jag är nöjd). Vi var på bio i Västervik och åt på en helt okej resturang.

Imöra är set studie dag och jag tror jag ska på möte och sedan hänga med H! Kan inte släppa människan haha!

Ha det gött liselött, hihi!

Kram på er! 🌸

Likes

Comments

KAT VON D LIQUID LIPSTICK! #lolita Jag dör!

Gud vad jag är förälskad i den här små neutrala och matta färgen. Jag vet Precis vad jag ska matcha det med.. Förutom att jag är så hemskt rädd att bära färg på läpparna. Jag är rädd att det ska sticka ut för mycket ni vet. Och inte nog med det Kat Von D är så jädra snygg så jag jag vet inte vart jag ska ta vägen! Herregud kan någon hjälpa mig..

Har verkligen inget filter på de första bilderna då jag saknar det jätte mycket haha. Vill tacka min älskade moster för lipsticket också!

Kram!

Likes

Comments

Halloj!

Sommaren är påväg och jag åker snart utomlands. Hoppas dock att det blir dåligt väder här i sverige när jag åker haha, förlåt! Men en revulotion på huvudet vill jag också göra. Drömmen till sommaren är ju något ombre/sombre liknande på skallen. Jag har axelkort hår och jag vill jätte gärna prova något nytt! Det är då det är blekning och grejer som gör mig rädd att mitt hår istället för blond ska se gult ut då det faktiskt förkommer ofta i mörkt hår men sen också så sliter det ju en hel del på hest (antar jag). Jag behöver hjälp. Jag frågade om pappa för tips och han tycker jag ska köra! men pappa är ju pappa också haha!

THE BIG DREAM!

KRAM!

Likes

Comments

​Nej nu vet jag inte längre. Jag fick just den finaste klockan någonsin! av den finaste människan någonsin! visst låter det smöringt men det är sant! Jag har ingen aning om jag får skriva ut hennes namn men detta är bara för henne och för er andra för att kanske inse att alla i världen inte är bajs. 

Hon som jag fick denna fina present av träffade jag när jag var väldigt väldigt liten, och resultatet av det är att jag inte kommer ihåg det. haha! men sen dess vet jag att hon alltid har varit bakom mig och varit där för mig. Våra föräldrar umgicks så mycket att de faktiskt flyttade tillsammans då min familj splittrades och du fanns där.. och här började våran resa tillsammans! Jag kommer ihåg när vi hade en våningsäng och jag kommer ihåg när du kom hem en kväll och började prata om tandborstning haha! kommer aldrig glömma det och du vet vad jag menar! 

Men hon är en sån alla behöver! hon förstår och hon lyssnar. Hon är alltid glad och henne kan man öppna sig till! Hon och jag har gjort massor tillsammans och jag skulle inte va den jag är idag utan henne, hon är min stora syster jag aldrig fick! Jag älskar henne från djupet av mitt hjärta! 

Vi har från att åka vilse i natten och skrämt upp varandra till döds till att också spontant smugit ut och grillat under sommarnätter. Vi har hängt i tvättstugor och skjutsat runt på fulla människor till att bara ha fiskat (jag är livrädd för fiskar) 

men nu ska jag sluta för jag måste kolla på min fina klocka. Hon är 100x mer än vad jag har skrivit och allt är positivt. HON ÄR DEN SOM KÖPER GLASS TILL EN OCH ÅKER TILL SKOLAN OCH LÄMNAR DEN. 

TACK GUD ATT HON EXISTERAR. 

kram! 

Likes

Comments