vaHer for du en super lækker opskrift på avocadoer for to. Måske kan du lave det med din veninde? Disse egner sig også til frokost, og er meget friske, med bladsellerien.


Ingridienser


240 g avacado

210 g tun i vand

120 g kogt æg

30 g mayonaise

75 g bladselleri

30 g rødløg

10 g dil+ lidt til pynt

10 g citronsaft

2 g salt

halvér avocadoerne og smid stenen ud. Hæld vandet fra tunen ud og læg tunen i en skål. Skær æggene i tern og bland dem med tunen. Skær bladselleristængler og rødløg fint. 

Bland alle ingridienserne sammen, udover avocadoerne. Hæld fyldet i avocadoerne, og pynt med en dildkvist på toppen. Så er der mad, eller bare en lille forret. Det tager virkeligt ikke lang tid og er super lækker, især til sommer.


Likes

Comments

Sunde bananpandekager

Du kan sagtens spise sundt, uden at spise alt grønt. Disse pandekager er super lækkre, og uden for meget sukker. Her er en lækker opskrift, på de populære bananpandekager uden en snert af sukker.


Ingridienser

2 modne bananer

2 æg

2 tsk husk (Eller andre fibre)

1 knivspids salt

Evt lidt mel


Sørg for at bananerne er modne. Mos dem grundigt, brug en gaffel eller andet. Derefter blander du resten af ingridienserne i dejen, til det bliver en blød samlet dej.

Opvarm en pande med olie fx rapsolie, kokosolie eller hvad du lige har ståene. Panden må ikke være for varm, da den kan skille. Hæld dejen på panden i små klatter, og vend dem når de er gyldenbrune. Server evt. pandekagerne med frisk frugt og skyr, eller bare vær kreativ.


Likes

Comments