Under sommaren 2012 hade vi konstutställning och vernissage galleri smögen, beläget på smögenbryggan. Ett underbart sommargalleri med utsikt över vattnet. Det var många, trevliga besökare och vi skulle gärna vilja någonstans på Västkusten igen. :-)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er och hej 2018!

Vi vill önska er alla ett gott nytt år och en god fortsättning. Vi hoppas att ni är nöjda med året som gått, vi är väldigt nöjda med år 2017. Det har givit oss som konstnärer mycket.

- Vi har framförallt haft vår första utställning och vernissage i Stockholm, vilket gick jättebra så det var inte sista gången

- Vi har även skaffat Instagram
@brilianakvarell och denna blogg. Vi har hjälp av vår social media manager som sköter allt så bra då vi inte är riktigt lika kvicka inom teknik som hon är

Det har varit ett riktigt roligt och givande år för oss och nu är det ett nytt år med nya, starka tag. Vi har känner oss så inspirerade och motiverade nu och kunde inte mer än att slänga oss in i ateljén med penslar, färg och hela köret.

2018, låt det bli vårt år! Kram på er.

Likes

Comments

Nu är veckan på Galleri 67 i Stockholm över och vi lämnar med ett leende på läpparna... Det här var första gången Brilian hade utställning i Stockholm och vi valde ett Galleri i gamla stan, södermalm, då vi tycker vår konst passar in i den miljön. Det var mycket turister som besökte galleriet, men även från runt om i Sverige och i Skandinavien. Det var första, men absolut inte sista gången vi ställde ut i Stockholm! Vi kommer skriva ut alla utställningar vi har under kategorien "Brilian info", så se till att vara där nästa gång!

Likes

Comments

Hej och välkommen till Brilian Akvarells nystartade blogg/hemsida! Vi är två konstnärinnor som målar akvarell tillsammans på samma tavla, samtidigt. Vi tycker att det är ett roligare sätt att göra det vi älskar mest, att måla akvarell. Vårt vanligaste motiv är får och det är det vi är mest igenkända för, men vi målar även flamingos. Vi har haft ett par konstutställningar runt om i Sverige tillsammans med våra gemensamma tavlor. Innan dess hade vi enbart våra enskilda tavlor på gemensamma utställningar.

Historian bakom att vi började måla får tillsammans började när vi skulle på en väninnas födelsedagskalas. Vi målade en tavla till henne med får, där alla får representerade var och en av oss. Sedan var det en annan väninna som tyckte tavlan var så fin och att vi borde börja måla fler sådana tillsammans och det var så hela resan började.

Vi har haft egna ".se"-sidor men tyckte att vi skulle slå ihop en eftersom vi numera arbetar flitigt som Brilian. Anledningen till att vi ska ha vår blogg/hemsida här på Nouw.com är för att vi vill ha hemsidan mot ett mer bloggigt håll. Vi hopppas du vill följa oss och vår resa mot toppen.

Många kramar Brilian

Likes

Comments