Yogakväll & ny häst på ingång

fredag kväll och lugnet inom mig är gigantiskt. När stallet var klart nu ikväll åkte jag till mitt nya gym som inte mist har yogapass. Körde en timmes yoga dumt nog efter att jag ätit middag. Alla sånna där upp och ned vända poser var inte så trevliga just ikväll. Det mesta av passet var grymt skönt. Har tränat mycket yoga förut och är ett stort fan, skönt att komma igång igen tycker jag. Dock får middagen vänta till efter passet Nästa gång, haha!

Väl hemma tog jag en skön promenad med Kenza. Kollade till hästarna och gick till den stora dalgången som ligger på andra sidan hagarna. Sjukt mysigt att bara komma ut och vara ensam och bara andas och tänka ute i naturen. Det förvånade mig hur grymt nära vi faktiskt har till naturen och hur mycket den berikar. Bara traska ut i närområdet, att äventyra och utforska behöver inte innebära dyra resor osv. Bara gå på en ny okänd promenadstig.

Ikväll var Helt klart en kväll åt mig själv. Detta skulle jag helt klart behöva göra oftare. Fredagkvällar så som jag gillar dem.


Tell me, hur har er helg börjat?


Snackade precis med Rafa som kom med spännande besked... det kommer hem en ny häst på MÅNDAG. Vi ska FÅ en irländsk unghäst som tydligen varit väldigt svår att rida in. Ska bli ett spännande projekt helt klart. Lovar att berätta mer så snart jag vet något mer om henne. (Känns typ som julafton haha)

x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

stallhörnan
stallhörnan,
Kul med ny häst! 👏🐎👏nouw.com/stallhörnan
brieditiseventing
brieditiseventing,
Jaa, ska bli spännande projekt 😃nouw.com/brieditiseventing
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Oooh så spännande 😍nouw.com/fia_jungdalen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229