YEY RAFFI! Där satt den

Vilken start på veckan!!! Fina älskade Raffi gick och VANN sin klass på Tweseldown idag. 74% i dressyren och felfri hoppning och terräng. OH YEAH!!! Hade bästa Rafa med som Coach, när han såg att jag ledde efter hoppningen sa han till mig att sparka på, så det gjorde jag!! Underbara älskade häst. Leo var med som Groom så vilket fantastiskt team work.

Denna sporten är så fantastisk svår då allt ska sitta på samma gång, då menar jag allt. Oftast gör det inte det, två men inte den tredje brukar det va. Men dagar som idag gör det minsann värt mödan och slitet. Äntligen!!


Kom hem från tävlingen vid tre, Packade upp och fixade lite på stallet Innan Jossan kom. Dags att spela in podd igen. I veckans avsnitt hade vi frågestund. Sjukt kul med era/lyssnarnas frågor alltså!! Mer mer mer!! Avsnittet släpps på Spotify ikväll, så håll utkik.


När Rafa ridit tre och var redo åkte vi Vid 5.30 till terrängbanan. Nigels första ”outing”. Har aldrig varit ute förut och han var helt galet duktig. Lugn och fin och hoppade ALLT jag styrde på. Film utlovas!!! Verkligen duktiga killar idag.


Nu hem och en snabb dusch. Om en halvtimme ska vi på middagsmöte om ett nytt jobberbjudande. More info to come....


Dags att sätta fart! Chao!!

x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

evelinasjostrand
evelinasjostrand,
GRATTIS!! 🌟 Såå roligt att läsa! 😃nouw.com/evelinasjostrand
Ann
Ann,
Grattis!! Skönt att få så fin utdelning på allt jobb 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229