Yard visit och annat kul

Det blev en väldigt lyckad eftermiddag och yard visit. Ett stort glatt gäng entusiastiska supportrar, ägare, mammor, barn och hästälskare fyllde stallet till bredden. Tim och Jonelle började med några inledande ord, medan jag satt i gräset och matade grisen Sprig. (Blev lite pinsamt när Jonelle presenterade mig , var inte alls beredd på det hehe..) Sedan tog Lucy, vår head girl, över och tog folket på en rundtur runt stallet och gården medan jag käkade lite lunch. Tim red sin superstar Wesko och vi gjorde sedan iordning 4 höstar för hoppning. Jonelle på George, Tim på Happy, Lorenzo på Falco och jag på Kalypso. Vi gjorde en rad olika övningar och Tim och Jonelle berättade ovh förklarade allteftersom vi red.
Lilla Kalypso hoppade som skjuten ur en kanon och jag sken som en sol.

Fixade klart stallet och bjöds på kakor och kaffe. Så summa summarum har det varit en riktigt härlig eftermiddag med massor av trevliga människor och roliga aktiviteter. Kvällen kommer spenderas återigen på vår ÄLSKLINGSRESTURANG RIO. Vi blev medbjudna av Jesse Campbell och hans flickvän Georgie Strang (båda två 4* ryttare för den delen..... 🙈) och kunde inte tacka nej.

Jättekul att se att så många av er har varit inne och ställt frågor på min frågestund! Svaren på frågorna kommer upp imorgon, så glöm inte att kolla in.
Hoppas att ni haft en härlig dag! Kram på er 💞 x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

mariellefriman
mariellefriman,
Kan du göra en yard visit för oss också? 😍nouw.com/mariellefriman
brieditiseventing
brieditiseventing,
stallhörnan
stallhörnan,
Så trevligt! Och såklart att även du skulle presenteras!nouw.com/stallhörnan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229