Wowzers, det är dags för Peru

Måndag. Huvet fyllt med saker. Har en minst sagt fullspäckad vecka framför mig. Det är nämligen äntligen veckan när Rafa & Falula ska flyga till Peru för att representera Brasilien i Pan-am spelen. Svårt att fatta att det redan är dags.

Måndag: kunder på förmiddagen, alla andra hästar ska ridas ut. Ska sedan iväg till min nya kund och rida för första gången. Sedan i eftermiddag ska vi iväg på shoppingrunda. Har en lista på grejer vi behöver till Peru. Så mycket att förbereda och fixa!! Ikväll blir det middag med ett trevligt amerikanskt fälttävlanspar.

Tisdag: ridning hela förmiddagen här hemma. Några stycken ska träna terräng och vi har hovslagaren ute. Sedan iväg och podda med Jossan och hämta vår nya tje Olivia som ska vara här några veckor när vi ska iväg. Plus en massa packning.

Onsdag: sportsmassör här på morgonen (till oss). Veterinären kommer för att få gjort de sista papperna för Falula. Sedan massor av ridning. Under dagen kommer bästa Malle från Sverige med sin pojkvän för att hälsa på i några dagar. Tror vi ska gå till vår favorit resturang - en brasiliansk sådan.

Torsdag: massor av träning här hemma och packning i massor. På kvällen åker Falula, mot Holland, där hon sedan ska flygas till Peru.

Fredag: tävling med Raffi och Alfie på Aston Le Walls hela dagen.

Lördag: Rafa och Alma flyger till Peru. Jag ska vara hemma och rida, ska köra några hästar på bete och jobba på puben på kvällen.

Söndag: hemmadag.

??x/A 

Gillar

Kommentarer

jhnna
jhnna,
Låter som en fullspäckad, men väldigt rolig vecka! nouw.com/jhnna
Satilaryttaren
Satilaryttaren,
vilken spännande vecka ni har men vad är Pan-am spelen för något? =)nouw.com/satilaryttaren
brieditiseventing
brieditiseventing,
panamericanska spelen, typ EM fast amerikaner (inom alla sporter!)nouw.com/brieditiseventing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229