WORK UNTIL YOUR IDOLS BECOME YOUR RIVALS

Ännu en helt magisk, solig och vindstilla morgon inledde min fredag. Svårt att inte njuta när man går och tar in hästarna från sina hagar... Detta vädret är verkligen helt ljuvligt.

När stallet var inordning och alla hästar inne drog jag igång med storstädning i lilla stallet. Riktigt skönt att bara dra ner allt och organisera på nytt. Ett sånt ’måste’ som legat över mig länge och äntligen hade jag tid att fixa det.

Väl klar med vår storstädning hade jag två hoppträningar för Tim. Sky fick hoppa tillsammans med Bango , som Tim red samtidigt. Efter ett riktigt bra galoppass igår är det alltid lite skillnad att hoppa dem. De krävs aningen mer aktivering och igångsättning och det är precis det vi vill åt. På de stora internationella tävlingarna går banhoppningen sista dagen, efter terrängen. Och det krävs att man känner sin häst och vet hur den är när den har träningsverk eller i alla fall aningen trött. Så fokus på mycket övergångar och tempoväxlingar för att spänna bågen.

Efter sky hoppade jag Raffi, och honom samtidigt som Tim hoppade hans andra topphäst, Wesko. Se och lär Raffi säger jag bara!! Grymt bra pass även för Raffi. Fokus låg på rakriktiningen. Helt sjukt vilken skillnad det blir på språngets kvalitet när hästen är Spikrak. det fick jag verkligen känna på i dagens övning.
Summa kardemumma Fick jag i vanlig ordning fantastisk hjälp från Tim. Bara Så mycket att tänka på haha!! Och att jämföra sig med honom på sina Superstars är inte det lättaste.. Men vad är det man brukar säga..? ”WORK UNTIL YOUR IDOLS BECOME YOUR RIVALS”

Fick hjälp av våra groomar att ta hand om Raffi efter träningen och jag hoppade direkt in i lastbilen och är nu på väg till galoppbanan med 4 hästar. Loving days like these...!?

Direkt efter jobbet blir det en snabbdusch och sedan ska jag köra till Gatwick och hämta min älskade bästis Malle som kommer på besök över helgen. fyyyyy vad jag längtar.... 🤗

Vad har ni för er denna härliga fredag??
x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Här blev det fredasmys med familjen och sen två härliga ridturernouw.com/fia_jungdalen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229