VINNARE SOM INGEN ANNAN


Alltså hur börjar man ett sånt här inlägg?


Först Jonelle och Molly som vann Badminton, sedan gick hon och vann Lumhülen och idag vann Tim Burghley??!?! WHAAAT. Hur jäkla fräckt är då inte detta?


Att vara en del av ett team som vunnit de senaste TRE 4* tävlingarna känns näst intill overkligt. Att inte bara se, utan faktiskt vara en del av det hårda jobb som ligger bakom framgångar som dessa. Det är verkligen fantasitskt att lära sig av bokstavligen DE. BÄSTA.


Tim går in idag och sätter TVÅ felfria rundor. Både Uno och Ozzie travade in på arenan med spetsade öron, fyllda med självförtroende. En varm, hjärtlig klapp på nacken innan de red mot första hindret. Jag fick Goosebumps....


Tim och Jonelle är levande bevis på att hårt jobb lönar sig. För jobbat hårt - det gör de bannemig vartenda dag. (inte minst ska vi iväg på team -training imorgon 05.30....). Ingen förtjänar dessa framgångar som de gör. FY FAN VAD DE ÄR BRA.


Kan inte heller låta bli att längta och motiveras till det är min tur. De har bevisat att det går och en dag kommer minsann jag och Rafa och fightas mot dem. Blicken på målet och fortsätt jobba hårdare än någonsin.


Fy vad denna sport är fantastisk.foto: Eventing Images


??x/A 

Gillar

Kommentarer

mychallenge
mychallenge,
Underbart! Måste vara en otrolig källa till inspiration för dig att vara en del av teamet! 😊nouw.com/mychallenge
Emma_nyman
Emma_nyman,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229