Vilken liten stjärna!!!

Wowsers in my trousers!!! Zinnia. Vilken häst!!!
Idag gjorde Zinnia livsdebut på tävlingsbanan.


En tidig morgon, klockan ringde 04.30. Efter en kväll på middag hos några kompisar var vi inte hemma igen förrän vid 1.30 på natten. Det är extra sent när man sen ska upp vid halv fem. Men när klockan ringer och man vet att man ska iväg på tävling med sin NYA STJÄRNHÄST går det inte att inte flyga upp ur sängen och starta dagen.

Åkte till en tävlingslyft en halvtimme bort. Zinnia skötte sig exemplariskt. Dagens läskigaste var helt klart dressyrstaketen. Men hon höll sig på banan och gjorde ett helt okej test - more to come, jag lovar!! I Banhoppningen & terrängen var hon helt fantastisk. Hon är så modig och smart denna lilla häst. Plus att hon besitter en helt enorm talang. Hur kunde vi hitta denna guldklimp utav alla miljontals höstar där ute?


Glädjen när man producerar en bebis som går såhär på första tävlingen är svår att förklara. Men jag är så himla taggad på det som framtiden ska bringa detta lilla vackra sto.


Wow jag är verkligen förälskad i henne. Tack snälla mamma & pappa för er support med denna fina häst som tillskott i mitt stall. Hungrar efter framtiden OCH njuter av vartenda sekund.

Filmer från terrängen finns på min insta @amandabrieditis

Duktiga @linaahnberg var med som groom. Supertack för all grymma hjälp!!

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Stort Grattis ❤💪 Hon är verkligen något alldeles extra 👌nouw.com/fia_jungdalen
Ann
Ann,
Snyggt jobbat!!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229