Vilken dag!!

Igår var bara sååå bra. Fruktsallad och en kaffe vid poolen fick börja dagen. Verkligen bästa starten på dagen om du frågar mig. Vid lunchtid fixade vi iordning all mat och hämtade upp Rafas mormor och morfar som bor två hus bort. Rafas mormor är rullstolsburen efter en ryggoperation och lämnar inte sitt hem allt för ofta. Men igår var det dags för utflykt. Vi packade stora trucken med mat och körde till deras gård 20 min bort. Varken mormor eller morfar hade varit där på väldigt länge så de var så himla taggade.

Det var en såndär dunderhet dag med åtminstone 35 grader och strålande sol. Så vi satte oss i skuggan på verandan och dukade upp vår stora lunch. Jag hade gjort min mormors smörgårstårta med lax och räkor. Den gick verkligen hem vilket var väldigt kul!

Efter Lunch tog vi en tur bak på trucken ut i vildmarken. Vägar som är gjorda av sand och miiillånga. Såg ödlor, myrslokar massor av olika fåglar och alla möjliga kossor , får och hästar på gårdarna vi körde förbi. Familjer som bodde i yttepyttesmå hus verkligen mitt ute i ingenstans. Körde över stora floder, genom bambuskogar, djunglar och över de böljande slätterna. Då och då stannade vi till för att plocka färsk frukt frän träden vi körde förbi.

Det var Skumpigt, lite ont i rumpan , dammigt som tusan men HELT FANTASTISK upplevelse. Så himla kul och fascinerande att se den riktiga landsbygden i Brasilien . Är så himla ledsen att jag lämnat både mobil och kamera hemma så tyvärr inga filmer och bilder från den här turen.

Raf & hans morfar


Väl tillbaka på gården gick vi ut i grönsak/fruktlandet. Plockade sallad, rödbetor , aubergine, pumpor, bananer, lime, mango i mängder och lychee frukt. Snacka om att komma till paradiset...


Helt slut från den extrema värmen när vi kom hem vid 6 tiden. Tog en dusch och åkte sedan till stallet med Rafas syster där vi hängde med Rafas kompisar och farmor som jobbar i köket. På vägen hem sedan stannade jag och Raf på en nyöppnad bar och spelade biljard till midnatt. Undra på att jag sov som en stock inatt...


Nu är det dags för ett morgondopp och sedan packa väskorna för att åka i väg några dagar - berättar mer inom kort!!


Tchau!!! x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

stallhörnan
stallhörnan,
Vilken helt fantastisk semester! 😍nouw.com/stallhörnan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229