Veckobrev


Hej!! Alltså Vilken vecka....
Började veckan hemma på gården med massor av träning. På torsdagen provade jag en ny häst som jag ska börja rida åt ägaren på kvällarna. Sjukt spännande. Senare på kvällen kom mamma, Lina och Marie. Hade sedan en underbar fredag med tjejerna som hängde med typ hela dagen. Mellan höstarna hann vi med en lunch på puben och på eftermiddagen åkte vi till Badgerstown och hopptränade Raffi och Alvin.
Lördagen ägnades åt tävling med Raffi. Gick skitbra och slutade 7a. Nice. Efter en sen galoppträning med WEG-Molly åkte jag på middag med team Brazil hos Marcio. Lika trevligt som vanligt och det ska bli sjukt spännande att följa även dem på World games nästa vecka!!
Tidig morgon också på söndag. Åkte upp till Burghley för att kolla på den avgörande banhoppningen. Och Tim BLOOOOODY WON!!!! Kan knappt fatta det. Snacka om att avsluta veckan med flaggan i topp.
Och NÄÄ ni. Här blir det minsann inga veckans dissar utan bara en massa hissar.


Nu är det måndag och vi är redo för att köra igång en ny vecka. Denna veckan inleds faktiskt med en ledig måndag. Ska rida hästarna, jobba med bloggen, träna, åka och rida min nya häst Gem och ha coaching möte med Super-Susanne.
Imorgon blir det en dag hemma på stallet fylld med ridning, WEG-höstarna bär av mot Amerika. På Kvällen ska jag rida Gem igen.
Onsdag blir det stallet hela dagen samt en kväll på puben med xtrajobb.
Torsdag sedan blir Träning med båda hästarna på badgerstown och förhoppningsvis kommer Gem också dit för hoppning.
Fredag väntar spännande tävlingsdebut med Alvin och sedan lördag tävling med Raffi igen.
What a week säger jag bara!!
x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Vilken härlig vecka du lämnar bakom dig och även härlig vecka som väntar 👌nouw.com/fia_jungdalen
Hästsurr
Hästsurr,
Ledig dag är olika i betydelsen för olika människor 😉nouw.com/hästsurr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229