veckan som väntar

MONDAY: teamet kommer hem från en amazing vinst-vecka i Scotland vid 3 tiden inatt och vid 5 rullar lastbilen vidare mot Wellington, där 6 hästar ska tävla. För min del blir det en dag på hemmaplan med massor av ridning i vanlig ordning.

Efter jobbet nytt coach-möte med super-Susanne.


TUESDAY: Teamet lastar om och beger sig till Burghley, där Oz och Uno ska tävla. SÅ SJUKT SPÄNNANDE! För er som inte vet. - Burghley är LITERALLY världens största fälttävlan.

Själv är jag på hemmaplan och ska bla galoppträna Raffi.

WEDNESDAY: Hemma och tränar hela dagen och extrajobb på puben på kvällen

THURSDAY: Wooohaa, mamma , Marie &Lina (som gick och VANN segersjö CIC** idag, HUR GRYM????) kommer över. Ska bli SÅ Kul att se dem alla igen.

FRIDAY: Brudarna är här hela dagen. Ska bli såå kul. Raffi ska tränas och göras iordning för tävling på lördag.

SATURDAY: Tävling med Raffi på Sapey. Ska rida en CNC*. Längtar!

SUNDAY: Förhoppningsvis en ledig dag så jag kan köra upp till Burghley lördag kväll och spendera söndagen på och kolla på hoppningen med Mamma, Marie och Lina.Har ni något särskilt spännande som väntar i veckan?


x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

LinneaBenjaminsson
LinneaBenjaminsson,
vilken fin sists du har ❤️ jag planerar alltid i detalj, vecka efter vecka. självklart är jag flexibel och ändrar lite beroende på hur min häst känns osv. nouw.com/linneabenjaminsson
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Härlig vecka 😁 Här blir det terrängträning idag och hoppträning på söndag och på lördag kräftskiva med fina vänner nouw.com/fia_jungdalen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229