Vårt team

Lyssnade på ridpodden med Lisen och Peter Markne idag. Ett avsnitt som hette ”att satsa på ridningen”. Väldigt intressant och lärorik lyssning måste jag säga. De snackade om alla de olika boxar som behöver tickas av på vägen till att bli en professionell tävlingsryttare - det räcker inte att endast vara talangfull. Tänkte vidare på en punkt de berörde som jag stolt kan ticka av i vårt system: att omge sig av ett bra team.

Tackvare både min och Rafas bakgrund i riktigt bra team hos Tim & Jonelle och Mark Todd så har vi grymt bra människor som valt att fortsätta jobba med oss nu när vi startat eget - flera av dem som jobbar för team NZs landslag.
• Vår physio ”Performance vet physio - Kim Mallett” sponsrar oss med massagebahandlingar till vårt team av hästar. Hon kommer regelbundet och har även god kontakt med vår veterinär.

• Vår Veterinär Buffy Shirley kommer från Marks team sedan långt tillbaka. En fantastisk duktig veterinär som man kan ringa vilken tid och dag som helst - guld värt!!

• vår hovslagare, som skor för team NZ. Han kommer ut till gården en dag i veckan. Definitivt en av landets bästa.

•rida dagligen med Mark Todd på samma ridbana. Han är otroligt hjälpsam och har alltid ett vakande öga över oss.
Är så tacksam över att ha så fantastiska människor i vårt team. Detta ska vi göra något bra av!

??x/A 

Gillar

Kommentarer

mariellefriman
mariellefriman,
Även att jag inte är på din nivå känner jag verkligen samma sak, så viktigt att omge sig med bra och "rätt" folk! nouw.com/mariellefriman
erikarobertsson
erikarobertsson,
Såå häftigt att ha ett sådant team, och så himla kul att ni startar eget också 😃 nouw.com/erikarobertsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229