Vänskapssnack

Vänner, har alltid varit bra på att ha vänner men ändå varit sjukt dålig på att hänga med vänner. Har många helt fantastiska vänner men jag gillar på något sätt att dra mig undan och vara själv. Det har jag alltid gjort. Är inte så mycket för att bara hänga med folk utan syfte typ. Givetvis kan det vara jättetrevligt att gå på middagar och sånt då & då men jag gillar skarpt att vara bara jag, killarna är alltid runtomkring mig men de är mer som min familj och jag behöver inte ”anstränga mig”. Att umgås är något som tar väldigt mycket energi från mig på något sätt, fast det såklart kan vara kul också.

Här i England känner alla alla. Eller i alla fall i vårt gäng. Alla kommer i princip från andra länder och är här av samma anledning. Det är sjukt kul men kan också vara svårt. När alla känner alla så väl kan det ibland vara svårt att prata ordentligt med någon. Det blir typ som att det går i cirklar, alla tror att saker stannar mellan de två som har konversationen- fast det gör det sällan. Tror typ att jag valt att hålla mig mer åt mig själv av just den anledningen.

Givetvis betyder flera av människorna jag lärt känna här i England riktigt mycket för mig & är helt fantastiska människor. det är på något sätt bara skillnad på folk man känt sedan barnsben och som man typ känner utan och innan. Bloggen är typ som mitt andningshål när jag behöver få ur mig tankar - snarare än vänner och bekanta.

Minns jag tillbaka till barnsben så var jag väldigt liknande redan då, i alla fall känslan jag har. Kanske ser annorlunda ut på utsidan. Någon som känner igen sig i det här?


Blurrig pic - men hunden är helt klart världens bästa vän

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Wilma
Wilma,
Är exakt likadan, trivs bäst i mitt eget sällskap och att umgås med vänner, hur roligt vi än har, tar enormt mycket energi. Har jag umgåtts med människor en hel helg känner jag mest att jag hade behövt en helg till för att vila upp mig, i motsats till andra som fått massor med energi inför veckan
KarolinaJonsson
KarolinaJonsson,
Känner igen mig i det du skriver. Älskar verkligen mina vänner, men håller mig gärna för mig själv på fritiden🤔 Varför vet jag intenouw.com/karolinajonsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229