Upp med hakan - det är måndag!

Godmorgon. Måndag och ny vecka. Har valt att lägga gårdagen bakom mig och blicka framåt på min nya plan. Lära mig av misstagen, Vända blad och se framåt. Den här veckan är redan fylld- måndag till fredag.


Måndag: En hel del av hästarna är lediga idag, så vi har bara tre var att rida. Har dock en massa andra jobb som behöver tas tag i : klippa gräset på terrängbanan, städa, gå till banken, kontorsjobb & tvätta. En pysseldag helt enkelt. Ska bli skönt att få uppröjt lite!

Tisdag: tidig morgon för att rida tre innan 9.00. Då ska jag iväg på ett lite annorlunda jobb: ska köra en dam till Ascot races imorgon och hjälpa till att servera lunch. Fått order om att vara finklädd. Har aldrig varit på stora galopptävlingar förut men kan tänka mig hur häftigt det kommer vara! Ska bli riktigt kul!

Onsdag: träning av alla hästar här hemma.

Torsdag: träning av alla hästar här hemma och ska iväg med några stycken på hoppträning/tävling (Raffi bl a)

Fredag: hästarna här hemma under dagen. Sedan på kvällen ska vi iväg till Rafas dressyrtränare. Ska ha programridning på tävlingsbana. Kommer bli väldigt nyttigt att se.

Lördag: tävlingar med Raffi på Farley Hall. Lets do this!!

Söndag: tävlingsdebut med Nigel!! Ska till ett ställe som heter Oxstall och rida en ”bebisklass”. Ska bli riktigt kul att se hur han sköter sig!


??x/A 

Gillar

Kommentarer

mariellefriman
mariellefriman,
Men Ascot... 😍😍😍 vilken dröm!nouw.com/mariellefriman
brieditiseventing
brieditiseventing,
Ja verkligen!!😍nouw.com/brieditiseventing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229