U25 debut


Och han gör det igen!!!!!! Ännu en felfri superrunda i terrängen. I vår andra CNC*** klass. WOW. Känslan därute i terrängen är vad jag kallar ren & skär LYCKA.

Banhoppningen idag var tyvärr inte riktigt i samma klass och två bommar föll. Var riktigt bedviken och low efter vår hopprunda. När jag får sånna dippar svänger jag typ om inuti och pratar med mig själv som en utomstående person.
Trots att jag måste få låta mig själv bli besviken så måste jag där och då vara smartare än så. Inte ens en timme mellan hoppningen och den stora, tuffa terrängen. Då finns det minsann inte tid och utrymme för att ödsla energi på negativa saker. När jag sköljs över av en besvikelsevåg som idag så ploppade en annan, utomstående Amanda in i min inre dialog. Den Amandan sa till mig som såhär:
okej, du ska gå ut och rida en av ditt livs största terrängbanor. Tänker du tjura och grotta ner dig i det som redan varit, då är det lika bra att du sätter dig bakom ratten och kör hem! Reflektera över rundan och fundera över hur du ska förbättras, det får du göra sen. Nu har du ett jobb att sköta som kräver ditt fulla fokus. Så, valet är ditt. Åk hem eller ta tre djup andetag och fokusera Och gå ut i terrängen och kick ass!!

Valet var självklart. Och än en gång var det mentala tvivlet övervunnet och en grym prestation runt terrängen blev resultatet. Yes!!!


Åter hemma efter en bra tävling med massor av ny erfarenhet, kunskap och motivation. Fotograf-Tim var på plats och supportade mig, sjukt kul att hinna träffas lite mer och bli bortskämd med riktiga proffsfoton.
Och till sist: jag Kan inte tacka min helt fantastiska häst nog för att han tagit mig ända till denna nivån. U25 toppen i England liksom. Wow. Tack tack tack min fantastiska häst. Jag älskar dig.
x/A

Tillbaka ute i sin stora hage med sina bästa polare som belöning och En välförtjänt glass för min del när vi skrittade av efter terrängen.

??x/A 

Gillar

Kommentarer

mariellefriman
mariellefriman,
Så Kul! Grattis 😘nouw.com/mariellefriman
brieditiseventing
brieditiseventing,
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Ni är så grymma , du och din häst 😍nouw.com/fia_jungdalen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229