Terrängträning och sånt kul

Godkväll, hur mår ni?

Efter en lång, blöt onsdag har solen tittat fram igen och grillen är tänd i vanlig ordning. Life med brasilianare haha.. Är hungrig som en häst!

Dagen började tidigt, klockan fem för att vara precis. Hade hovslagaren ute tidigt för två hästar. Vid åtta åkte vi till terrängbanan och tränade med Raffi och en till häst. Vilken potential den hästen har (Raffi tänkte jag på..;)) han leker runt hindren och hoppar verkligen som en katt. Han är inte lätt, det är hela tiden en balans mellan att hålla honom lugn men inte tappa bjudningen. Men det tar sig!


Väl hemma hjälpte jag Rafa att hoppa ett par hästar, vi hade kunder ute åt en häst och mer ridning. Alla hästar gick väldigt bra, trots regn och rusk.

Tog in Rafas sto från hagen för att han skulle rida och hon hade tappat en sko - Hovslagaren hade ju precis varit ute... suck!! Han hade dock bara hunnit ill ett annat stall i närheten, så jag lastade henne på lastbilen och körde dit henne. Väl hemma vid fem hade vi massor kvar att göra, fodra, släppa ut, mocka osv osv. Känner mig ovanligt trött nu -fast när man varit igång konstant i 14 timmar är det kanske inte så märkligt.. Har precis testat mina frisörskills & klippt Rafa - believe it or not , men det blev superbra!!

Nu grillmiddag - mmm!!!


??x/A 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229